Каталог
Кошница

Автомобили

Метална количка Alfa Romeo 4C / Алфа Ромео, WELLY, мащаб 1:34, червен цвят Метална количка Alfa Romeo 4C / Алфа Ромео, WELLY, мащаб 1:34, червен цвят
Изчерпан
WELLY
Не наличен
Металната количка Alfa Romeo 4C / Алфа Ромео е умален колекционерски модел в мащаб 1:34. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: врати.С въртящи се гуми и механизъм "Дръпни н..
11,90 лв.
WELLY
Наличен
Метална фадрома C-631F, марка WELLY, е макет в мащаб 1:34.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от лидера в тази област WELLY.Играчката е изработена от ме..
11,90 лв.
WELLY
Наличен
Метални колички на строителна тематика на марката WELLY. Комплект от 5 броя в обща опаковка.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалени копия, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от лидера в тази област ..
16,90 лв.
WELLY
Наличен
Метални колички на тема "Пожарна" на марката WELLY. Комплект от 5 броя в обща опаковка.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалени копия, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от лидера в тази област WELLY..
16,90 лв.
WELLY
Наличен
Метални колички на тема "Полиция" на марката WELLY. Комплект от 5 броя в обща опаковка.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалени копия, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от лидера в тази област WELLY..
16,90 лв.
WELLY
Наличен
Металната кола Lamborghini Huracan Coupe / Ламборджини, е умален колекционерски модел в мащаб 1:24. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части:  заден капак, вратиМоделът е ..
37,90 лв.
Метална кола Ford Mustang Boss 429 / Форд, 1969, WELLY, мащаб 1:24, черен цвят Метална кола Ford Mustang Boss 429 / Форд, 1969, WELLY, мащаб 1:24, черен цвят
Изчерпан
WELLY
Не наличен
Металната кола Ford Mustang Boss 429 / Форд, е умален колекционерски модел в мащаб 1:24. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: преден капак, вратиМоделът е изработен от мет..
37,90 лв.
WELLY
Наличен
Металната кола Ford Mustang GT / Форд, е умален колекционерски модел в мащаб 1:24. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: преден капак, вратиМоделът е изработен от метал, пл..
37,90 лв.
WELLY
Наличен
Металната колa Volvo 240 GL / Волво, 1980, е умален колекционерски модел в мащаб 1:24. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: предни врати и преден капак.Моделът е изработен..
42,00 лв.
WELLY
Наличен
Металната кола New Mini Hatch / Мини, е умален колекционерски модел в мащаб 1:24. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: преден капак, предни вратиМоделът е изработен от мет..
37,90 лв.
WELLY
Наличен
Металната колa Audi R8 / Ауди, е умален колекционерски модел в мащаб 1:24. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: врати и заден капак.Моделът е изработен от метал, пластмаса..
37,90 лв.
WELLY
Наличен
Металната колa Chevrolet Corvette 1963 / Шевролет, е умален колекционерски модел в мащаб 1:24. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: врати и преден капак.Моделът е изработе..
37,90 лв.
WELLY
Наличен
Металната колa Mercedes-AMG GT R / Мерцедес,  е умален колекционерски модел в мащаб 1:24. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: врати и преден капак.Моделът е изработе..
37,90 лв.
WELLY
Наличен
Металната колa Lotus Emira / Лотус,  е умален колекционерски модел в мащаб 1:24. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: врати и заден капак.Моделът е изработен от метал..
37,90 лв.
WELLY
Наличен
Металната колa Chevrolet Corvette Z06 2017 / Шевролет, е умален колекционерски модел в мащаб 1:24. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: врати и преден капак.Моделът е изра..
37,90 лв.
WELLY
Наличен
Металната кола Chevrolet Silverado / Шевролет, 2017, е умален колекционерски модел в мащаб 1:24. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: предни врати и заден капак.Моделът е ..
37,90 лв.
WELLY
Наличен
Металната кола Range Rover Sport / Рейндж Роувър, е умален колекционерски модел в мащаб 1:24. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: преден капак, предни вратиМоделът е изра..
37,90 лв.
WELLY
Наличен
Металната кола Citroen 2CV 6 Charleston, 1980, е умален колекционерски модел в мащаб 1:24. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: предни врати и преден капак.Моделът е израб..
37,90 лв.
Метална кола Chevrolet Impala SS 396 / Шевролет, 1965, WELLY, мащаб 1:24, син цвят Метална кола Chevrolet Impala SS 396 / Шевролет, 1965, WELLY, мащаб 1:24, син цвят
Намаление
WELLY
Наличен
Металната колa Chevrolet Impala SS 396 / Шевролет, 1965, е умален колекционерски модел в мащаб 1:24. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: врати и преден капак.Моделът е из..
45,00 лв. 59,00 лв.
WELLY
Наличен
Металната колa Peugeot 504 / Пежо,  е умален колекционерски модел в мащаб 1:24. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: врати и преден капак.Моделът е изработен от метал..
37,90 лв.
WELLY
Наличен
Металната кола Mercedes 220D (W115) / Мерцедес, 1968, е умален колекционерски модел в мащаб 1:24. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: предни врати и преден капак.Моделът ..
42,00 лв.
WELLY
Наличен
Металната колa Ford GT 2017 / Форд, е умален колекционерски модел в мащаб 1:24. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: врати и преден капак.Моделът е изработен от метал, пла..
37,90 лв.
WELLY
Наличен
Металната колa Dodge Charger R/T / Додж, 2016,  е умален колекционерски модел в мащаб 1:24. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: предни врати и преден капак.Моделът е..
37,90 лв.
WELLY
Наличен
Металната колa Bugatti Chiron / Бугати, е умален колекционерски модел в мащаб 1:24. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: предни врати и преден капак.Моделът е изработен от..
37,90 лв.
WELLY
Наличен
Металната колa Ford Mustang Boss 302, 1970 / Форд, е умален колекционерски модел в мащаб 1:24. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: предни врати и преден капак.Моделът е и..
37,90 лв.
WELLY
Наличен
Металната колa Lamborghini Aventador Coupe / Ламборджини,  е умален колекционерски модел в мащаб 1:24. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: врати и преден капак.Модел..
37,90 лв.
WELLY
Наличен
Металната колa Porsche 911 Carrera 4S / Порше,  е умален колекционерски модел в мащаб 1:24. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: врати и преден капак.Моделът е израбо..
37,90 лв.
WELLY
Наличен
Метална количка Lamborghini Gallardo LP 560-4, марка WELLY, е макет в мащаб 1:34.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от лидера в тази област WELLY.Играч..
11,90 лв.
Метална кола LADA 1200 / Лада - Жигули, 1970, Hachette, мащаб 1:24, червен цвят Метална кола LADA 1200 / Лада - Жигули, 1970, Hachette, мащаб 1:24, червен цвят
Намаление Най-продаван
Hachette
Наличен
Металната кола LADA 1200 / Лада - Жигули, 1970, е умален колекционерски модел в мащаб 1:24. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: няма.Моделът е изработен от метал, пластма..
29,00 лв. 49,00 лв.
HuaDaWei
Наличен
Металната количка Chevrolet Corvette / Шевролет е умален колекционерски модел в мащаб 1:34. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: врати.С въртящи се гуми и механизъм "Дръпн..
19,90 лв.
WELLY
Наличен
Метална количка LOTUS Emira, марка WELLY, е макет в мащаб 1:34.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от лидера в тази област WELLY.Играчката е изработена ..
11,90 лв.
WELLY
Наличен
Металната колa Porsche 356A Speedster / Порше, е умален колекционерски модел в мащаб 1:24. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: врати и преден капак.Моделът е изработен от..
37,90 лв.