Каталог
Кошница

Часовници

Часовник спортен ярък дисплей различни цветове Часовник спортен ярък дисплей различни цветове
Най-продаван
Наличен
Спортен часовник с ярък дисплей. Иновативен дизайн. Унисекс. Имитира смарт часовник. Дисплеят се включва с натискане на копче отстрани. С регулируема силиконова каишка в различни цветове...
3,90 лв.
Наличен
Спортен часовник универсален 40 мм корпус.Спортен часовник с черна каишка, на която в близост до корпуса на часовника има цветен елемент в цвета на съответния модел. В няколко различни цветове. Часовникът е среден по размер. Корпусът му е с диаметър 40 мм. За жени, по-големи деца и мъже с по-м..
10,00 лв.
Наличен
Спортен часовник 50 мм. корпус.Спортен часовник с черна каишка на която в близост до корпуса на часовника има цветен елемент в цвета на съответния модел. В няколко различни цветове. Часовникът е средно голям  по размер. Корпусът му е с диаметър 50 мм. За мъже и жени с по-голяма китка. Има..
12,00 лв.
Наличен
Спортен часовник универсален 40 мм корпус.Спортен часовник в един основен цвят и множество шарени елементи. Каишката е в стила на корпуса. В няколко различни цветове. Часовникът е среден по размер. Корпусът му е с диаметър 40 мм. За жени, по-големи деца и мъже с по-малка китка. Има функциите: ..
8,00 лв.
Наличен
Настолен часовник с голям дисплей, аларма,дата, ден, месец  и термометър.Със своя семпъл и същевременно модерен дизайн, този часовник стои добре където и да го поставиш. С голям и отчетлив дисплей и хармонични линии. С множество функции. Показва часа, месеца, датата, деня от седмицата и т..
8,00 лв.
Наличен
Направи си сам 3D стенен часовник с огледален ефект.Възможност за монтиране на часовник с диаметър 60-130см3D ефект - дунапренени фигури с огледалобезшумен - без тиктакащ ефектСПЕЦИФИКАЦИЯ:сребърен цвятматериал: дунапрен + пластмаса + металдължина на стрелките: 39 + 32смдебелина на цифрата: 1 смдиам..
24,90 лв.
Наличен
Направи си сам 3D стенен часовник с черни цифри.Възможност за монтиране на часовник с диаметър 60-130см3D ефект - дунапренени фигури безшумен - без тиктакащ ефектСПЕЦИФИКАЦИЯ:черен цвятматериал: дунапрен + пластмаса + металдължина на стрелките: 39 + 32смдебелина на цифрата: 1 смдиаметър: 60-130смзах..
24,90 лв.
Наличен
Модерна, многофункционална метеорологична станция с голям и четлив LCD дисплей е интуитивен и лесен за използване . Перфектен за всеки дом, апартамент или офис. Благодарение на опората можете да го поставите навсякъде, на бюро, маса, хладилник, рафт. Той се вписва идеално в интериора на стаите ..
7,90 лв.
Наличен
Настолен часовник с батерия 55 х 61 см в три различни цвята!Характеристики: тиктакащ механизъмработи с 1 батерия АА (включена в комплекта)материал на корпуса: пластмасаопция: звънене..
3,20 лв.