Каталог
Кошница

Мащаб 1:34-36

WELLY
Наличен
Металната количка Alfa Romeo 4C / Алфа Ромео е умален колекционерски модел в мащаб 1:34. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: врати.С въртящи се гуми и механизъм "Дръпни н..
11,90 лв.
WELLY
Наличен
Метална фадрома C-631F, марка WELLY, е макет в мащаб 1:34.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от лидера в тази област WELLY.Играчката е изработена от ме..
11,90 лв.
WELLY
Наличен
Метални колички на строителна тематика на марката WELLY. Комплект от 5 броя в обща опаковка.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалени копия, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от лидера в тази област ..
16,90 лв.
WELLY
Наличен
Метални колички на тема "Пожарна" на марката WELLY. Комплект от 5 броя в обща опаковка.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалени копия, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от лидера в тази област WELLY..
16,90 лв.
WELLY
Наличен
Метални колички на тема "Полиция" на марката WELLY. Комплект от 5 броя в обща опаковка.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалени копия, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от лидера в тази област WELLY..
16,90 лв.
WELLY
Наличен
Метална количка Lamborghini Gallardo LP 560-4, марка WELLY, е макет в мащаб 1:34.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от лидера в тази област WELLY.Играч..
11,90 лв.
HuaDaWei
Наличен
Металната количка Chevrolet Corvette / Шевролет е умален колекционерски модел в мащаб 1:34. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: врати.С въртящи се гуми и механизъм "Дръпн..
19,90 лв.
WELLY
Наличен
Метална количка LOTUS Emira, марка WELLY, е макет в мащаб 1:34.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от лидера в тази област WELLY.Играчката е изработена ..
11,90 лв.
Метална количка Mercedes Benz AMG GTS, мащаб 1:36, червен цвят Метална количка Mercedes Benz AMG GTS, мащаб 1:36, червен цвят
Намаление
HuaDaWei
Наличен
Металната количка Mercedes Benz AMG GTS е макет в мащаб 1:36.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от китайския производител Huadawei (www.hdwtoys.com) .И..
15,90 лв. 19,90 лв.
Метална количка Lamborghini Huracan Coupe, мащаб 1:36, черен мат Метална количка Lamborghini Huracan Coupe, мащаб 1:36, черен мат
Намаление
HuaDaWei
Наличен
Металната количка Lamborghini Huracan Coupe е макет в мащаб 1:36.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от китайския производител Huadawei (www.hdwtoys.com..
15,90 лв. 19,90 лв.
Метална количка Ford Mustang 2015, мащаб 1:36, жълт цвят Метална количка Ford Mustang 2015, мащаб 1:36, жълт цвят
Намаление
HuaDaWei
Наличен
Металната количка Ford Mustang 2015 е макет в мащаб 1:36.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от китайския производител Huadawei (www.hdwtoys.com) .Играч..
11,90 лв. 19,90 лв.
Метална количка Lamborghini Aventador LP 750-4 SV Coupe, мащаб 1:36, син цвят Метална количка Lamborghini Aventador LP 750-4 SV Coupe, мащаб 1:36, син цвят
Намаление
HuaDaWei
Наличен
Металната количка Lamborghini Aventador LP 750-4 SV Coupe е макет в мащаб 1:36.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от китайския производител Huadawei (w..
15,90 лв. 19,90 лв.
WELLY
Наличен
Метална количка Toyota Camry 2016 2016, марка WELLY, е макет в мащаб 1:34.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от лидера в тази област WELLY.Играчката е ..
11,90 лв.
WELLY
Наличен
Метално камионче Пожарна за отпадъци, марка WELLY, е макет в мащаб 1:34.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от лидера в тази област WELLY.Играчката е из..
11,90 лв.
WELLY
Наличен
Метално камионче Самосвал, марка WELLY, е макет в мащаб 1:34.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от лидера в тази област WELLY.Играчката е изработена от..
11,90 лв.
WELLY
Наличен
Метално камионче Пожарна къса база, марка WELLY, е макет в мащаб 1:34.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от лидера в тази област WELLY.Играчката е изра..
11,90 лв.
WELLY
Наличен
Метално камионче Пожарна дълга база, марка WELLY, е макет в мащаб 1:34.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от лидера в тази област WELLY.Играчката е изр..
11,90 лв.
WELLY
Наличен
Метално камионче Самосвал с кран, марка WELLY, е макет в мащаб 1:34.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от лидера в тази област WELLY.Играчката е израбо..
11,90 лв.
WELLY
Наличен
Метално камионче Пожарна, марка WELLY, е макет в мащаб 1:34.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от лидера в тази област WELLY.Играчката е изработена от ..
11,90 лв.
WELLY
Наличен
Метално камионче Пожарна, марка WELLY, е макет в мащаб 1:34.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от лидера в тази област WELLY.Играчката е изработена от ..
11,90 лв.
WELLY
Наличен
Метално камионче Полиция, марка WELLY, е макет в мащаб 1:34.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от лидера в тази област WELLY.Играчката е изработена от ..
11,90 лв.
WELLY
Наличен
Метално камионче Снегорин, марка WELLY, е макет в мащаб 1:34.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от лидера в тази област WELLY.Играчката е изработена от..
11,90 лв.
WELLY
Наличен
Металeн военна кола Land Rover Defender, марка WELLY, е макет в мащаб 1:32.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от лидера в тази област WELLY.Играчката е..
12,90 лв.
WELLY
Наличен
Металeн военeн танк D1, марка WELLY, е макет в мащаб 1:32.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от лидера в тази област WELLY.Играчката е изработена от ме..
11,90 лв.
WELLY
Наличен
Металeн военeн бронетранспортьор, марка WELLY, е макет в мащаб 1:32.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от лидера в тази област WELLY.Играчката е израбо..
11,90 лв.
WELLY
Наличен
Металната количка Hummer H3 / Хамар е умален колекционерски модел в мащаб 1:34. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: врати.С въртящи се гуми и механизъм "Дръпни назад и тр..
17,90 лв.
WELLY
Наличен
Металната количка Chevrolet Tahoe / Шевролет, 2008 е умален колекционерски модел в мащаб 1:34. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: врати.С въртящи се гуми и механизъм "Др..
17,90 лв.
WELLY
Наличен
Металната количка Toyota FJ Cruiser / Тойота е умален колекционерски модел в мащаб 1:34. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: врати.С въртящи се гуми и механизъм "Дръпни н..
17,90 лв.
Метална количка Porsche 918 Spyder, мащаб 1:36, син цвят Метална количка Porsche 918 Spyder, мащаб 1:36, син цвят
Намаление
HuaDaWei
Наличен
Металната количка Porsche 918 Spyder е макет в мащаб 1:36.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от китайския производител Huadawei (www.hdwtoys.com) .Игра..
15,90 лв. 19,90 лв.
Метална количка Lamborghini Gallardo LP 570-4 Superleggera, мащаб 1:36, бял цвят Метална количка Lamborghini Gallardo LP 570-4 Superleggera, мащаб 1:36, бял цвят
Намаление
HuaDaWei
Наличен
Металната количка Lamborghini Gallardo LP 570-4 Superleggera е макет в мащаб 1:36.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от китайския производител Huadawei..
15,90 лв. 19,90 лв.
WELLY
Наличен
Метална количка Nissan Skyline GT-R (R34), марка WELLY, е макет в мащаб 1:34.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от лидера в тази област WELLY.Играчката..
11,90 лв.
Метална количка Mercedes Benz C63 S AMG Coupe, мащаб 1:36, бял цвят Метална количка Mercedes Benz C63 S AMG Coupe, мащаб 1:36, бял цвят
Намаление
HuaDaWei
Наличен
Металната количка Mercedes Benz C63 S AMG Coupe е макет в мащаб 1:36.Изглежда изключително детайлно и реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Лицензиран оригинален продукт от китайския производител Huadawei (www.hdwtoys..
15,90 лв. 19,90 лв.