Каталог
Кошница

Дървени игри и играчки

Наличен
Занимателна играчка от дърво, запознаваща детето в различни тематични области - числа, цветове, геометрични фигури, латинските букви и превозни средства! Качествена изработка, ярки цветове и голяма педагогическа стойност!Играчата предлага следните 7 активности (затова е 7 в 1):подреждаме на рибки по..
29,90 лв.
Дървен пъзел тетрис, пастелни цветове Дървен пъзел тетрис, пастелни цветове
Намаление
Наличен
Качествен и безопасен дървен пъзел, развиващ интелекта и ангажиращ с часове вниманието на децата! Висока образователна стойност!Тетрис „Wood Intelligence“ е дървен пъзел, състоящ се от цветни елементи с различни геометрични форми и пъстри цветове.Това което го отличава от обикновените пъзели е, че м..
7,00 лв. 9,50 лв.
Наличен
Занимателна играчка от дърво, запознаваща детето в различни тематични области - числа, цветове, геометрични фигури! Качествена изработка, ярки цветове и голяма педагогическа стойност!Време е за игра и опознаване на живота! В занимателна игра, малчуганите ще научат числата, цветовете на дъгата и ..
19,90 лв.
Дървен образователен център 8 в 1, модел 1 Дървен образователен център 8 в 1, модел 1
Намаление Най-продаван
Наличен
Занимателна играчка от дърво, запознаваща детето в 7 тематични области - професии, цветове, семейство, числа, плодове и зеленчуци, животни, превозни средства! А най-забавната част в играта е ловенето с магнитната въдичка на рибките и човешките фигури!Качествена изработка, ярки цветове и голяма ..
23,90 лв. 28,90 лв.
Наличен
Дървена образователна играчка, която предлага разнообразие от забавления. Изработена е изцяло от дърво и е боядисана с безвредни бои, които ѝ придават очарование и привличат силно детското внимание. Комплектът за двигателни умения включва пинцети, лъжица и дървени клечки за захващане на цветни..
45,90 лв.
Дървен образователен пъзел "Геометрични фигури" Дървен образователен пъзел "Геометрични фигури"
Намаление Най-продаван
Наличен
Играта - пъзел "Геометрични фигури" включва 24 образователни карти и 155 дървени блокчета .Образователният пъзел учи децата да разпознават цветовете и формите на геометричните фигури. Фигурите са в различни цветове и привличат погледите на детето, като го карат да се фокусира върху забавлението ..
14,00 лв. 19,90 лв.
Наличен
ТВОРЧЕСКО И ЩАСТЛИВО ЗАБАВЛЕНИЕ: "Град" от дървени блокчета е сбъдната мечта за всяко дете, което обича да подрежда различни видове конструкции. Възможностите за забавление и ролева игра тук са практически безкрайни.РАЗВИТИЕ: Комплектът с блокчета е не само страхотно забавление, но и изучава..
54,90 лв.
Наличен
Играта представлява мини пъзел, който помага на детето да научи кое животно,птица или насекомо, къде живее.Включени са 10 картинки на животни,птици и насекоми и 10 картинки със съответното място,където даденото животно,птица или насекомо живее.Елементите на пъзела ca  нaпpaвeни тaĸa, чe дa cъвп..
11,90 лв.
Наличен
Играта представлява мини пъзел, който помага на детето да научи коя е любимата храна на животни,птици и насекоми.Включени са 10 картинки на животни,птици и насекоми, както и 10 картинки  на любимите им храни.Елементите на пъзела ca  нaпpaвeни, тaĸa чe дa cъвпaдaт caмo и eдинcтвeнo c пpaвил..
11,90 лв.
Дървен пъзел (сортер) - Калинка Дървен пъзел (сортер) - Калинка
Намаление
Наличен
УПРАЖНЕНИЯ ЗА МАЛКИ РЪЧИЧКИ - играта със сортера тренира идеално двигателните умения на най-малките.ЗАБАВЛЯВА И РАЗВИВА - цветна калинка стимулира въображението и креативността. Играта със съвпадащи блокове е чудесна за трениране на концентрация и логическо мислене. Освен това е ч..
15,90 лв. 17,90 лв.
Дървена игра "Хвани червея" Дървена игра "Хвани червея"
Най-продаван
Наличен
Тази уникална дървена игра, имитираща червива ягода, е чудесна идея за забавление за малкото дете. Целта на играта е да се уловят червеите, които са скрити в дупките на ягодката, с помощта на дървена пръчица с магнит накрая. След това червеите се поставят обратно в дупките им. Това занимание е ис..
16,90 лв.
Дървен пъзел (сортер), 3 колони Дървен пъзел (сортер), 3 колони
Намаление Най-продаван
Наличен
СОРТЕР - ДЪРВЕН ПЪЗЕЛ    УПРАЖНЕНИЯ ЗА МАЛКИ РЪЧИЧКИ - Играта със сортера тренира идеално ръцете на най-малките и помага за развитието на двигателните им умения. Не е достатъчно да съпоставите блоковете с подходящата вяра - те все още трябва да бъдат манипулирани, за да могат..
12,90 лв. 14,90 лв.
Наличен
Игра, която помага на децата, да подобрят значително паметта и концентрацията си. Развива умения като: визуално възприятие, внимание, координация, мислене, наблюдателност и др. Дървените плочки се обръщат с лицето надолу. Играчът трябва да намери две еднакви картинки, като обръща само по една..
16,50 лв.
Забавен дървен пъзел "Математика" Забавен дървен пъзел "Математика"
Намаление
Наличен
Играта представлява пъзел, който помага на детето в първите му  стъпки в математиката. Включени са картинки за броене, които се свързват със съответната цифра, лесна задачки със събиране и/или изваждане, което решение е равно на плочката с изобразената цифра. Елементи на пъзела ca ..
16,90 лв. 18,90 лв.
Наличен
Комплектът съдържа основа - лабиринт с думички и съответстващо изображение и елементи с буквите от българската азбука. Тази играчка ще помогне на детето да научи българската азбука като по забавен начин го кара да реди букви и да съставя думички.&nb..
29,90 лв.
Наличен
Детският дървен пъзел "Занимателна математика" се състои от дървена дъска с 20 разглобяеми дървени елемента, 10 броя цилиндрични дървени пръчици и 55 броя разноцветни пластмасови рингове. Размерът на дъската е 37 x 15 cм. Дървените елементи трябва да се комбинират по двойки - срещу всяка циф..
22,90 лв.
Наличен
Детска дървена игра от 20 броя части за изграждането на 10 мини пъзела. Съединявайки двете части на всеки от тях, децата ще научат двойки думи, които са с противоположно значение. Детето съобразява два елемента - съдържанието на картинките и формата на всяко парченце от пъзела. Елементите са едри и ..
11,90 лв.
Наличен
Играта представлява интересен комплект, състоящ се от масив, 8 морски създания и въдица. Въдицата и морските обитатели имат малки магнити, което несъмнено прави забавлението по-атрактивно, както и улеснява хващането. Естетическата стойност на играта се влияе от качествената изработка, как..
15,90 лв.
Наличен
Логически пъзел с дървени елементи, с който се нареждат животни, зададени от красиви цветни карти. Цветният пъзел стимулира въображението и креативността. Играта с нареждане на блокове е голяма помощ при обучението, развива концентрацията и способността да се мисли логично. Освен това е чудесен начи..
15,90 лв.
Наличен
1131 АРТИКУЛА - включени в комплекта 1080 блокчета в 12 цвята (кафяво, черно, 2 нюанса на синьо, оранжево, червено, розово, зелено, жълто, лилаво и бяло), 45 допълнителни елемента в различни форми и 3 топки. Комплектът включва и 3 чанти с шнур за съхранение и пренасяне на комплекта.ПОДПОМАГА РАЗВИТИ..
69,90 лв.
Наличен
ПЪЗЕЛ АЗБУКА И ЦИФРИ - комплектът се състои от дървена дъска с цялата английска азбука и цифри, чиито двойници са под формата на пръчици с подходящ брой кръгове. Може да се вади и регулира. Всичко е подредено в правилния ред, от първата до последната буква от азбуката и от най-малкото до най-го..
26,90 лв.
Наличен
Занимателна игра "Дженга" с 51 големи плочки от дърво.Дървената "Дженга" е класическа игра с дървени блокчета, разположени на 17 етажа - по 3 на всеки етаж. Може да се играе от произволен брой играчи.Хвърлете 2 зарчета и извадете блокчето с числото, показано на него, като не трябва да се вади о..
17,90 лв.
Дървен образователен комплект "Уча се да смятам" Дървен образователен комплект "Уча се да смятам"
Най-продаван
Наличен
Чудесен комплект за смятане с дървени пръчици, числа и знаци.Пръчиците са отличен заместител на детските пръстчета, които се използват от най-малките за първите опити за визуализиране на броенето. Това е отлично учебно помагало за предучилищна и ранна училищна възраст, което реално помага на деца.Об..
7,90 лв.
Дървени мебели за къща за кукли 3D Дървени мебели за къща за кукли 3D
Най-продаван
Наличен
КОМПЛЕКТ ДЪРВЕНИ МЕБЕЛИ ЗА КУКЛИ     КОМПЛЕКТ 34 МЕБЕЛИ - комплектът включва 34 мебели, състоящи се от 175 елемента. Някои от мебелите съдържат подвижни елементи, напр. отваряща се врата в гардероб. Мебелите ще бъдат пълно оборудване на всяка къща за кукли. Комплектът включва, ме..
10,90 лв.
Наличен
Дървен часовник с календар, предлагащ забавно обучение със 6 активности. Всички надписи са на български език, което допълнително стимулира децата да четат думи.6-те активности представляват зони с движещи се стрелки или подвижни маркери и са следните:часовник, показващ часа в 12-часов и 24-часов реж..
13,90 лв.
Наличен
Забавен дървен пъзел със седем картинки на животни, с написано име под тях на български език и една голяма картинка,състояща се от девет части.Ярките цветове и картинки ще привлекат вниманието на детето.Играчката развива вниманието, координацията, мисленето  и визуално възприятие.Размер на игра..
10,90 лв.
Наличен
Забавен дървен пъзел със седем картинки на превозни средства, с написано име под тях на български език и една голяма картинка,състояща се от девет части.Ярките цветове и картинки ще привлекат вниманието на детето.Играчката развива вниманието, координацията, мисленето  и визуално възприятие.Разм..
10,90 лв.
Наличен
Играта представлява пъзел, който помага на детето в първите му стъпки в изучаването на азбуката. Включени са картинки, започващи с начална буква, съответстваща на всяка буква от нашата азбука, които се свързват със съответната главна и малка буква. Елементи на пъзела ca нaпpaвeни тaĸa, чe дa..
16,90 лв.
Наличен
Дървеният сортер представлява квадратна поставка с 4 колони, върху които се подреждат разноцветни елементи. Колоните са съответно с 1,2,3 и 4 шиша, върху които се нанизват части със съответните отвори. Колоните са с 4 различни форми:1- кръгла2- правоъгълна3- триъгълна4- квадратнаСортерът развива дви..
8,90 лв.
Наличен
Дървеният сортер представлява квадратна поставка с 4 колони, върху които се подреждат разноцветни елементи. Колоните са съответно с 1,2,3 и 4 шиша, върху които се нанизват части със съответните отвори. Колоните са с 4 различни форми:1- кръгла2- правоъгълна3- триъгълна4- квадратнаСортерът развива дви..
8,90 лв.
Наличен
Дървеният сортер представлява квадратна поставка с 4 колони, върху които се подреждат разноцветни елементи. Колоните са съответно с 1,2,3 и 4 шиша, върху които се нанизват части със съответните отвори. Колоните са с 4 различни форми:1- кръгла2- правоъгълна3- триъгълна4- квадратнаСортерът развива дви..
8,90 лв.
Дървен пъзел с фигури "Диви животни", шестоъгълна рамка Дървен пъзел с фигури "Диви животни", шестоъгълна рамка
Намаление
Наличен
Нестандартен дървен пъзел за творческа игра за вашите малки патиланци. Съдържа фигури на 10 вида плодове, специфично подредени в дървена многоъгълна рамка! Всяко фигурка заема точно своето място, като в основата на рамката (на дъното на пъзела), има очертания на всички елементи!Размер на пъзела: 16...
7,90 лв. 9,90 лв.