Каталог
Кошница

Дженга с номера 48 части, занимателна игра

Дженга с номера 48 части, занимателна игра
Дженга с номера 48 части, занимателна игра
Дженга с номера 48 части, занимателна игра
Дженга с номера 48 части, занимателна игра
Дженга с номера 48 части, занимателна игра
Цена:
5,90 лв.
Дан. основа: 5,90 лв.
Подаръчни точки Дженга с номера 48 части, занимателна игра Получавате 6 подаръчни точки.
  • Наличен: Наличен
  • Код на артикула: 41271
  • Разглеждан: 206

Ако направиш поръчка днес, тя трябва да бъде при теб на: 26.07.2024!

Изращаме с:
Econt
,
Speedy
Защо да закупите от нас?

Безплатна доставка

Безплатна доставка над 70 лв.

Връщане и замяна.

30 дни право на връщане, лесно и бързо.

Експресна доставка

Бърза доставка до 1 работен ден.

Сигурност и преглед

Имате преглед на пратката и сигурност за качество.

Ревюта

Добави ревю

Бъди първият написал ревю, всяко едно ревю е важно за нас и останалите посетители.
Добави ревю

Занимателна игра "Дженга" с 48 номерирани плочки от дърво и четири зарчета.

"Дженга" е класическа игра с дървени блокчета, разположени на 16 етажа - по 3 на всеки етаж. Може да се играе от произволен брой играчи.

За да започне играта, от тези 48 плочки се строи „плътна“ кула от 16 етажа, като всеки етаж се състои от 3 долепени по дължината им една до друга плочки, така че всеки етаж представлява квадратно сечение. Плочките от всеки следващ етаж са разположени перпендикулярно на плочките от предишния етаж.

След като кулата бъде построена, играта започва, като на всеки ход играчите изтеглят по една плочка от произволен етаж без най-горния завършен етаж и я поставят на най-горния незавършен етаж или започват с нея нов етаж. Изтеглянето на плочката е позволено само с една ръка. Плочките може да се побутват леко, докато се открие някоя, която излиза по-лесно от останалите, но това трябва да стане по начин, който не нарушава равновесието на цялата кула. Играчът може да се откаже да мести дадена плочка, ако тя не излиза лесно, но преди да продължи с друга плочка, трябва да върне първата на първоначалната ѝ позиция.
Кулата се срутва, когато от нея неправилно се извади плочка

Играта приключва, когато кулата се срути или ако от нея падне поне една плочка, която на съответния ход не е обект на преместване от някой от долните към най-горния етаж. Последният играч, успешно поставил плочката си преди падането на кулата, е победител в играта.


Размер на елемента за игра: 4.5 х 1.5 х 1 см.

Размер на опаковка -15 х 5 х 5 см.

За деца над 5 години.

Характеристики
Подходящо за: момичета, момчета
Минимална възраст: 5 години
Възрастов диапазон: 5-12 години, над 12 години
Брой играчи: 2
Материал: дърво
Използва батерии: не

Доставките се извършват от куриерските фирми Еконт и Спиди. Може да получите поръчката си в техен офис, автомат или посочен адрес.

В повечето случаи доставката е безплатна за клиента. Това е така, защото над 70.00 лв имаме безплатна доставка, дори и до адрес! Повечето клиенти се възползват от това изгодно предложение и правят поръчки над минималната сума за безплатна доставка! 

За поръчки под 70.00 лв, клиентът заплаща цената на доставката спрямо ценовата листа на куриера, който е избрал. Това е около 5 лв до офис на куриер и още около 2 лв за доставка до адрес. Преди финализиране на поръчката, цената на доставката се вижда, като може да изберете един от двата куриера. Ако Ви направи впечатление, че цените на Еконт са доста по-ниски от обичайните, това е така, защото имаме 30% отстъпка, от която и Вие може да се възползвате.

При наложен платеж, плащате на куриера при доставката.

Има 3 метода на плащане при поръчка от сайта:

  1. Плащане при получаване на поръчката с наложен платеж.
  2. Онлайн плащане с карта в момента на поръчката. Осъществява чрез системата "Борика", която приема всички видове кредитни и дебитни карти VISA, MASTERCARD, Maestro и др.
  3. Банков превод - отразява се в рамките на 24 часа (1 работен ден). Изпращането на поръчката се извършва след получаване на плащането. Изкючение правим за организации като детски градини, училища, общини, като можем да изпратим поръчката и преди да сме получили плащането по банка. По закон, всеки клиент (Физическо или Юридическо лице), платил с банков превод, получава задължително фактура (без касов бон). Банковият превод се осъществява към фирмената ни сметка в Банка ДСК: BG67STSA93000027181097.