Каталог
Кошница

Електронни играчки

Eлектронна игра за визуална памет Memory Game Eлектронна игра за визуална памет Memory Game
Намаление Най-продаван
ИнМаг
Наличен
Memory Game е игра за стимулиране на визуалната памет при децата (и не само). Подходяща е за деца над 3 години. Интерактивна игра със звук и светлинни ефекти. Играчката има 4 различни по цвят бутона, като всеки си има и собствен звук. След стартиране, бутоните започват да светят последовател..
12,90 лв. 18,00 лв.
Дрон с камера + гривна за управление + дистанционно (модел 3) Дрон с камера + гривна за управление + дистанционно (модел 3)
Безплатна доставка
Наличен
Детски дрон с камера. Интуитивно управление. Може да се управлява с дистанционно, както и със специално сензорно устройство, което се захваща за активната ръка и с негова помощ може да се направлява дрона.  Има QR Code с линк към приложение за телефон. С него може да се свърже чрез WiFi..
129,00 лв.
Механизирана триколка с моторист- два цвята Механизирана триколка с моторист- два цвята
Намаление Най-продаван
Наличен
Играчката е много интересна. Мотористът е с подвижни ръце и крака и може да се сваля от моторчето. Моторчето НЕ се преобръща, защото има стопер . Задните гуми мигат с цветни светлини, придружени с приятна мелодия. Характеристики:атрактивен и уникален дизайнярки и цветни светлинитриколката е програми..
16,00 лв. 22,86 лв.
Прозрачна кола Супер Авто, тип "блъскаща количка", светлини, музика, движещи се части Прозрачна кола Супер Авто, тип "блъскаща количка", светлини, музика, движещи се части
Намаление Най-продаван
Наличен
Супер интересен автомобил, с мелодии, светлини и много ефектно демонстриране на механиката, която го задвижва!Иновативната кола Супер Авто е от моделите тип "блъскащи колички". При сблъсък със предмет, стена или някакво препятствие, сменя посоката и винаги продължава движението си. Дотук свършва..
16,90 лв. 24,00 лв.
Занимателна играчка Жаба Занимателна играчка Жаба
Намаление Най-продаван
Наличен
Симпатичната играчка с форма на жаба ще занимава детето с часове. С приятните си звуци и светлини и няколко режима на игра, тя развива интелекта и познанието сред най-малките!Занимателната Жаба е предназначена за най-малките! Има три режима на забавления, които се превключват последователно от жълти..
9,80 лв. 16,90 лв.
Наличен
Забавната Костенурка свети, пее, движи се, при сблъсък обръща посоката и внимание: снася яйца!Костенурката пее, движи се зигзагообразно посредством две стационарни и две подвижни колелца.  При блъскане в предмет или стена, сменя посоката и продължава интересната си траектория. Двете предни воде..
17,90 лв.
Детски пистолет със звуци и прожектор Детски пистолет със звуци и прожектор
Най-продаван
Наличен
Пистолет, който издава бойни звуци, свети и прожектира фигури в тъмното. При натискане на спусъка, пистолетът започва да "стреля", като издава съответните звуци на стрелба. Свети, като светлината идва от мигащ червен диод. Прожектира цветна картинка в тъмното, като фигурите от картинката са на поли..
8,90 лв.
Дрон с гривна за управление + дистанционно (модел 2) Дрон с гривна за управление + дистанционно (модел 2)
Безплатна доставка
Наличен
Дрон за деца и възрастни, който се управлява със жестове на ръката или със стандартно дистанционно. Вградени лед светлини,за да е бляскав и видим дори и в тъмното!Забавен и иновативен!Дронът е летателен уред-играчка с интуитивно управление. Управлява се с часовник-гривна - специално сензорно у..
79,00 лв.
Умната писалка "Смарти" на български език Умната писалка "Смарти" на български език
Най-продаван
Наличен
Интepaĸтивнaтa пиcaлĸa Cмapти нacъpчaвa дeтeтo дa нaмepи вepнитe oтгoвopи oт ĸapтитe! Озвучена е на български език.Игpaтa вĸлючвa 12 бpoя двycтpaнни oбpaзoвaтeлни ĸapти, c ĸoитo дeтeтo щe мoжe дa нayчи и дa ce yпpaжнявa c: цвeтoвeтe, живoтнитe, чиcлaтa, фopмитe, ĸaĸтo и c мнoгo лoгичecĸи игpи.Картит..
19,90 лв.
Обучаващ таблет на български език Обучаващ таблет на български език
Най-продаван
Наличен
Образователна играчка, с надписи и говор изцяло на български език под мотото "Образовано дете - добро бъдеще!".Детето се забавлява и обучава едновременно с докосване на екрана.Играчката е чудесен подарък за развитие на детето в различни аспекти като: изговор, речник, способност за разпознаване на ..
24,90 лв.
Образователен таблет с пиано на български език Образователен таблет с пиано на български език
Най-продаван
Наличен
Образователна играчка, с надписи и говор изцяло на български език под мотото "Да играем и пеем заедно!" Детето се забавлява и обучава едновременно.Уникален цветен дизайн и два функционални екрана - музикален и образователен!Мека корица и невероятни картинки!Πиaнo, тpoмпeт, бapaбaни, цигyлĸa или ..
24,90 лв.
Наличен
Весели български песнички, искрящи цветове и мигащи светлини - това телефонче предлага цялото това забавление.Дoĸaтo игpae cъc зaбaвнoтo тeлeфoнчe, дeтeтo щe ce нayчи дa зaпaмeтявa, пpaвeйĸи вpъзĸa мeждy cъoтвeтния бyтoн и пecничĸaтa, ĸoятo ce пycĸa, пpи нaтиcĸaнeтo мy; да рaзпoзнaвa цвeтoвe и фopми..
11,90 лв.
Наличен
Образователната играчка Умният будилник е на български език и развива зрителното и слуховото възприятие, спомага за координацията и креативността.По забавен начин, с песнички и игри, веселото часовниче ще помогне на децата да научат азбуката и числата, както и да познават часа.При включване ..
24,00 лв.
Забавно Пате 5 в 1, Син цвят Забавно Пате 5 в 1, Син цвят
Най-продаван
Наличен
Забавното Пате свети, пее, движи се, при сблъсък обръща посоката и внимание: снася яйца!Патето пее, движи се зигзагообразно посредством две стационарни и две подвижни колелца.  При блъскане в предмет или стена, сменя посоката и продължава интересната си траектория. Двете предни водещи колел..
17,90 лв.
Наличен
НЛО е мини дрон, в зелен цвят, който е със сензорно управление. Има сензор за близост и се отдалечава нагоре при засичане на близък обект. Също така реагира на близост при движение по хоризонтала, като тръгва в противоположната посока.  За деца над 8 години...
32,80 лв.
Izoxis
Наличен
Многофункционален микрофон с високоговорител, караоке функция, позволява слушане и запис на песни. Микрофонът е страхотна идея за забавления на деца, както и идеален за подарък.Свързва се с външни устройства - например телефон, таблет, смарт телевизор, работещи с операционна система ANDROID или ..
18,90 лв.
Занимателен компютър | лаптоп на български език, картинка със слонче Занимателен компютър | лаптоп на български език, картинка със слонче
Най-продаван
Наличен
Лаптоп на български език с песни, букви и фрази - забавна и в същото време образователна играчка.Характеристики:играчката дава възможност децата да учат буквите и цифрите; да произнасят думи буква по буква; да отговарят на въпроси като намират буква или цифра; да свирят по ноти  функцията е акт..
19,90 лв.
Креативна мозайка в куфарче с винтоверт за 2D и 3D моделиране Креативна мозайка в куфарче с винтоверт за 2D и 3D моделиране
Намаление Най-продаван
Наличен
Креативна игра с мозайка - куфарче с винтоверт, винтчета и фигурки за редене.Чудесна и занимателна игра, която ще развие множество умения у Вашето дете - сръчност, координация очи-ръце, фина моторика, логическо мислене, опознаване на основните фигури.Мозайката е изработена в ярки цветове, които прив..
20,00 лв. 29,90 лв.
Izoxis
Наличен
Многофункционален микрофон с високоговорител, караоке функция, позволява слушане и запис на песни. Микрофонът е страхотна идея за забавления на деца, както и идеален за подарък.Свързва се с външни устройства - например телефон, таблет, смарт телевизор, работещи с операционна система ANDROID или ..
18,90 лв.
ИнМаг
Наличен
Уникална играчка за най-малките!7 в 1 - тази интерактивна играчка има 7 различни нива за активна игра  и всяко от тях е различно. Играчката със сигурност ще изненада малкото дете и родителя с интересни и забавни предложения. Стабилната изработка и разнообразието ще го направят любимата игр..
59,80 лв.
Наличен
Музикална играчка, говореща на български език. Функции: светещ елемент, реалистични телефонни звуци, бутони за регулиране на силата на звука, бутон "Функции" за преминаване в различни режими на работа. Този бутон служи и за включване и изключване на играчката.Изговаря наименования на цветове и части..
23,90 лв.
Наличен
ИНТЕРАКТИВНО КУЧЕ     УЧИ НА ОТГОВОРНОСТ - това е перфектната тренировка преди да имате истински домашен любимец.     РЕАЛИСТИЧНИ ЗВУЦИ - кучето лае, като истинско кученце.     ХОДИ НА КАИШКА - малкият пазач може да "разведе" кучето на разх..
27,90 лв.
Наличен
Пухкава и сладка играчка, която повтаря всяка дума, която кажете. Хамстерът има функция за записване, така че той ще повтори всеки звук, дори смях и пеене.Предизвиква смях и приятни емоции, както при най-младите, така и при по-възрастните!Освен всичко този сладък хамстер е подходящ за образователна ..
15,90 лв.
Наличен
Детската електронна касичка е уникална със свойството си автоматично да поглъща банкнотите, които ѝ се подават! Сигурно и интересно място за спестявания - сейфът е много атрактивна алтернатива на традиционната касичка. Можете да поставите в него както банкноти, така и монети и да ги извадите, когато..
29,00 лв.
Наличен
Ако обичате да играете карти с приятели, но ви е омръзнало ръчно да ги размесвате, тогава тази машина за разбъркване на карти е вашето решение. Поставете картите в машиата и натиснете бутона, който за отрицателно време ще ги разбърка вместо вас. Така ще избегнете нараняването на картите, когато ги р..
17,90 лв.
Локомотив с домино блокчета 60 бр. Локомотив с домино блокчета 60 бр.
Намаление
Наличен
Забавна играчка с локомотив, който прави нещо уникално - подрежда домино блокчета в линия. Локомотивът се зарежда с домино блокчета. Включва се и почва да се движи напред и да ги подрежда след себе си изправени. Чрез завъртане на коминчето му, се променя посоката на движение на локомотива. Так..
39,90 лв. 69,90 лв.
Izoxis
Наличен
Многофункционален микрофон с високоговорител, караоке функция, позволява слушане и запис на песни. Микрофонът е страхотна идея за забавления на деца, както и идеален за подарък.Свързва се с външни устройства - например телефон, таблет, смарт телевизор, работещи с операционна система ANDROID или ..
18,90 лв.
Izoxis
Наличен
Многофункционален микрофон с високоговорител, караоке функция, позволява слушане и запис на песни. Микрофонът е страхотна идея за забавления на деца, както и идеален за подарък.Свързва се с външни устройства - например телефон, таблет, смарт телевизор, работещи с операционна система ANDROID или ..
18,90 лв.
Наличен
Тази уникална мишена ще накара детето ви да се почувства като истински стрелец. Мишената е уникална, защото над нея във въздуха левитират 5 топчета, които трябва да се улучат. Комплектът включва пистолет, 5 стрели и 5 топчета (+ 5 резервни), които се носят във въздуха и затрудняват уцелването на цел..
31,90 лв.
Наличен
Красивото бяло коте е сбъдната мечта за много деца. Разхождащото се коте със сигурност ще стане приятел на вашето дете и те ще прекарат много часове заедно, забавлявайки се, изпълнени със смях.УЧИ НА ГРИЖА ЗА ЖИВОТНИТЕ - много деца мечтаят да имат домашен любимец, но родителите се страхуват, че са о..
31,90 лв.
Прозрачен Самолет, тип "блъскаща количка", светлини, музика, движещи се части Прозрачен Самолет, тип "блъскаща количка", светлини, музика, движещи се части
Намаление
Наличен
Супер интересен автобус, с мелодии, светлини и много ефектно демонстриране на механиката, която го задвижва!Иновативния Супер Автобъс е от моделите тип "блъскащи колички". При сблъсък със предмет, стена или някакво препятствие, сменя посоката и винаги продължава движението си. Дотук свършват при..
14,90 лв. 19,90 лв.
Прозрачен Автобус, тип "блъскаща количка", светлини, музика, движещи се части, розов Прозрачен Автобус, тип "блъскаща количка", светлини, музика, движещи се части, розов
Намаление
Наличен
Супер интересен автобус, с мелодии, светлини и много ефектно демонстриране на механиката, която го задвижва!Иновативния Супер Автобъс е от моделите тип "блъскащи колички". При сблъсък със предмет, стена или някакво препятствие, сменя посоката и винаги продължава движението си. Дотук свършват при..
18,90 лв. 24,90 лв.