Каталог
Кошница

Пъзели-игри

Наличен
Качествен пъзел - тетрис с разноцветни дървени елементи. Възможност за детето да се откъсне от дигиталните капани на смартфона, таблета и лаптопа! Пъзелът-тетрис е чудесен начин за развиване на сръчност, упражняване на координация око-ръка и упражняване на логическото мислене.  Подреждането на..
12,90 лв.
Наличен
Комплектът съдържа 60 картонени елементи на два огромни влака-пъзели всеки с дължина 150 см. Единият влак съдържа цифрите от 1 до 10, а другият буквите от българската азбука.  Играчката спомага за натрупване на знания и умения. Докато подреждат пъзела, децата ще се учат да броят, да ..
18,90 лв.
Наличен
Помогнете на детето си лесно да научи буквите, докато играе! Красивите животни, нарисувани върху цветните карти всъщност за мини пъзели(от 3 или 4 части), трябва да се сглобяват, за да се образува името на съответното животно.Десет от пъзелите са съставени от по 3 големи части, с помощта на които с..
11,90 лв.
Наличен
В кутията ще откриете 12 отделни мини пъзели, които илюстрират часовете от 1 часа до 12 часа.Пъзелите са с изображение на забавен часовник поставен в различни ситуации и пейзажи, свързани с цифрите от едно 1 до 12.С помощта на този пъзел, децата могат да се научат да познават часовника и да броят до..
10,90 лв.
KRUZZEL
Наличен
ПИЦА + КОМПЛЕКТ ЗА БЪРЗО ХРАНЕНИЕ - ИГРАЧКИ ЗА БЪРЗО ХРАНЕНЕ - този "вкусен" комплект играчки ще се хареса на всеки малък готвач и готвачка. Състои се от цели 42 елемента, сред които: тави, хот-дог, пица и пържени картофи. Тези изключително "вкусни" продукти ще позволят на вашето дете да пригот..
18,90 лв.
ИнМаг
Наличен
Качествен пластмасов 3D пъзел, развиващ интелекта и ангажиращ с часове вниманието на децата! Висока образователна стойност!Елементите са с ярки цветове в 5 тоналности и представляват 8 различни геометрични форми. Общо елементите са 40 броя.Основната част на тетриса е поставка с дизайн на ракета, в к..
15,90 лв.
Наличен
Магнитени цветни пъзели 3 броя, в красива разгаваема книжка, 6 различни модела.Книжката има 3 магнитни корици, на които се поставят частите на пъзелите. Кориците са с дублирана карнинка на основата, което ще помогне на детето, да го нареди по-лесно. Трите пъзела са с различен брой части- 25 части, 3..
15,90 лв.
Наличен
Магнитени цветени пъзели 3 броя, в красива разгаваема книжка, 6 различни модела.Книжката има 3 магнитни корици, на които се поставят частите на пъзелите. Кориците са с дублирана карнинка на основата, което ще помогне на детето, да го нареди по-лесно. Трите пъзела са с различен брой части- 12 части, ..
13,90 лв.
Наличен
Пластмасов пъзел на българската азбука.Комплектът съдържа елементи на пъзел с буквите от българската.Размери на един елемент: 4.5 х 4.5 х 0.5 см.За деца над 3 години...
3,90 лв.