Каталог
Кошница

Лежанки

Лежанка за упражнения подсилена KingKang KK-015 Лежанка за упражнения подсилена KingKang KK-015
Намаление Безплатна доставка
KingKang
Наличен
Този компактен фитнес уред е идеален за упражнения  с тежести.  Наклона на облегалката може да се променя в 11 позиции, а на седалката - в 3. На снимките подробно се виждат позициите.Подходяща е и за правене на коремни преси.Уредът е издържа на натоварване на хора и тежести до 250 кг.Разме..
449,00 лв. 559,00 лв.
Иновативен фитнес уред Иновативен фитнес уред
Намаление Безплатна доставка
Наличен
Търсите ли си треньор, с който да имате стегнат корем?! Това е възможно с помощта на предлагания от нас иновативен уред за коремни преси. Така ще можете да поддържате желаната добра форма вкъщи. Уредът се настройва според вашите нужди. Има компютър, който следи вашата тренировка и засича вся..
199,00 лв. 239,00 лв.
Лежанка мултифункционална KingKang 021BB, сгъваема Лежанка мултифункционална KingKang 021BB, сгъваема
Намаление Безплатна доставка
KingKang
Наличен
Този компактен фитнес уред е идеален за упражнения в домашни условия. Уредът се сгъва на три и това спестява място при съхранение в дома. Наклонът на облегалката се регулира в 8 позиции.Има възможност за упражнения за крака, като за това способства подвижната част, на която могат да се закачат ..
259,00 лв. 349,00 лв.
Лежанка KaiKang KK021A, сгъваема Лежанка KaiKang KK021A, сгъваема
Намаление Безплатна доставка
Наличен
Този компактен фитнес уред е идеален за упражнения в домашни условия! Уредът се сгъва на три части и това спестява място при съхранение в дома. Наклонът на облегалката се регулира в 7 позиции.В комплекта са включени ластични въжета с ръкохватки за допълнителни упражнения. Уредът е подходящ за п..
199,00 лв. 229,00 лв.
Лежанка KaiKang KK021X, с бицепс плот, сгъваема Лежанка KaiKang KK021X, с бицепс плот, сгъваема
Намаление Безплатна доставка
Наличен
Този компактен фитнес уред е идеален за упражнения в домашни условия! Уредът се сгъва на две части и това спестява място при съхранение в дома. Наклонът на облегалката се регулира в 7 позиции.Бицепс плотът дава допълнителни възможности за трениране на ръцете.В комплекта са включени ластични въж..
219,00 лв. 249,00 лв.