Каталог
Кошница

Настолни и образователни игри

Настолна игра "Магически блокчета" (Magic Block Game) Настолна игра "Магически блокчета" (Magic Block Game)
Намаление Най-продаван
Наличен
Супер игра за двама! Състезателите тренират ума си и сръчността на ръцете. Изключително забавна игра с прости правила. Деца и възрастни могат да се забавляват заедно!Настолната игра „Magic Block Game“ е игра за двама, които се състезават кой по-бързо ще нареди цветните плочки. С проз..
15,90 лв. 19,90 лв.
Наличен
Приключенията започват! Зайо Ви очаква!Комплектът включва: Дъска за игра, зайчета, карти и инструкция.,Играта протича по следния начин: 1. Подготвяме дъската и картите. 2. Поставяме по четири зайчета от един цвят до всеки играч и започваме игра. 3. Всеки играч тегли карта и прави точно толкова х..
19,90 лв.
Настолна игра "Бързите чашки" Настолна игра "Бързите чашки"
Намаление Най-продаван
Наличен
Настолната игра Бързите чашки развива сръчността и бързото мислене! Бързите чашки e нова за нашия пазар настолна игра, много интересна и подходяща за широка възрастова група. Подходяща за цялото семейство. Играчите могат да са от 2 до 6. Съдържа 24 карти, 30 чашки (6 комплекта от 5 различни цвята)..
19,90 лв. 24,80 лв.
Наличен
Забавна игра, в която детето ще стане участник в акробатична трупа! Баланс - игра за подреждане на фигурки в различни комбинации. Целта на играта е да се подредят фигурките на акробатите една върху друга в различни комбинации. В инструкцията с картинки са изобразени много предизвикателства с различ..
12,90 лв.
Настолна игра "Мини баскетбол" Настолна игра "Мини баскетбол"
Намаление
Наличен
Мини Баскетбол е настолна игра за един или повече играча. Със сръчни движения играчите изстрелват топче и се опитват да уцелят един от трите коша.Настолната игра имитира по забавен начин играта на баскетбол. Играта е много атрактивна. Децата могат да играят както самостоятелно, така и да си ..
14,90 лв. 19,90 лв.
Наличен
Логическият пъзел е настолна игра, в която играчът трябва да конструира и изчисли маршрута на спускащи се по наклон топчета. Изглежда сложно, но играта започва с по-ниски нива на трудност и постепенно се преминава към по-трудните. Задачите с предизвикателства са 60, като се преминава през 6 нива на ..
28,00 лв.
Наличен
Нова предизвикателна и забавна настолна игра. Налични са 8 цвята, с 4-кодов модел за разбиване, общо 12 реда, има над 3000 възможни комбинации. Страхотна образователна игра за развитие на  логическо мислене и стратегическо планиране, чудесен подарък за забавление у дома.   Подго..
24,90 лв.
Настолна игра "Търсещите детективи" Настолна игра "Търсещите детективи"
Намаление
Наличен
С настолната игра Търсещите детективи попадате в свят с интересни предизвикателства за малки и големи детективи! Играта може да се играе от 2 до 4 участника. Забавлението започва с отварянето на кутията. Игралната табла е направена като пъзел. След като я сглобим, започва самата игра. Има мо..
28,90 лв. 34,80 лв.
Логически Тетрис 55 вариации Логически Тетрис 55 вариации
Намаление
Наличен
Логически пъзел за малки и големи! Всеки ще остане доволен от забавната тренировка за мозъка, която предлага тази малка настолна игра!Играта е с прости правила, но с предложение да се подложите на сериозно умствено натоварване, а с това и удоволствие! Как се играе: Отворете жълтата кутия и изб..
12,90 лв. 13,90 лв.
Наличен
Логическа игра, която е много повече от тетрис!С тази игра ще предизвикате ума си! Играта е проектирана за един играч, но може да се играе и от двама. Играта има четири нива на сложност: Начинаещ; Средно ниво; Напреднал и ниво Експерт. Играе се с 40 карти с предизвикателства и 20 тетрис елемен..
14,90 лв.
Наличен
Час пик е настолна логическа игра, която гарантира пълноценна мозъчна тренировка!Час пик е плъзгащ блок пъзел, създаден да предизвика вашите умения за последователно мислене. Учи децата да използват ума си, да се научат да бъдат търпеливи, да разсъждават и да развиват логически умения. IQ игри..
15,90 лв.
Наличен
Качествен пъзел - тетрис с разноцветни дървени елементи. Възможност за детето да се откъсне от дигиталните капани на смартфона, таблета и лаптопа! Пъзелът-тетрис е чудесен начин за развиване на сръчност, упражняване на координация око-ръка и упражняване на логическото мислене.  Подреждането на..
12,90 лв.
Наличен
Разбий кодът е малка настолна игра за двама, изискваща логическо мислене и аналитичност!Вземете навсякъде с Вас тази игра! Играта съдържа: отваряща се игрална кутия с размери 17 см х 8 см (в сгънато положение), 60 кодиращи пулове в 6 цвята, 15 червени индикаторни пулове, 15 бели индикаторни пуло..
11,90 лв.
Настолна игра "Линия от четири" Настолна игра "Линия от четири"
Намаление
Наличен
Настолна игра Линия от четири е препоръчителна за всеки любител на интересните логически игри! Играта Линия от 4 е забавна, увлекателна, развива логическото мислене и концентрацията. Ако си любител на морския шах, то тогава тази игра ще те очарова. Бъди бърз и съобразителен и подреди първи линия от..
8,80 лв. 11,90 лв.
Наличен
Занимателен логически пъзел за нареждане на 60 комбинации с различна трудност. Изберете карта за предизвикателство и я поставете на дъската за игра. Поставете всичките 6 прозрачни плочки на пъзела върху картата за предизвикателство по начин, така че сухоземните животните да са на земята, а  ри..
18,90 лв.
Образователна игра "Българските букви", "Детки свят", (22)
Намаление
Детски свят
Наличен
Образователна игра - четене и писане на букви и думи. Занимателната игра има за цел да подпомогне подготовката на децата от детските градини и на децата, които ще прекрачат за първи път училищния праг. С нейна помощ се осъществява плавен преход от игри към писане и четене на букви и думи. Вн..
13,90 лв. 14,50 лв.
Образователна игра "Българските думи", "Детки свят", (23)
Намаление
Детски свят
Наличен
Играта "Българските думи" има състезателен характер и образователна насоченост. Окомплектовката ѝ дава възможност да играят няколко поколения, което създава условия за обмен на голямо количество думи. Малките деца ще образуват думи и ще съставят изречения с желание. Най-добрият начин да запо..
13,90 лв. 14,50 лв.
Образователна игра "Математика за деца", "Детки свят", (24)
Намаление
Детски свят
Наличен
Образователна игра за правилното ориентиране на децата в дебрите на цифрите и четирите аритметични действия.Играта съдържа:игрално поле с 6 упражнения30 карти с математически примери33 големи талона с цифри105 малки талона с цифри, знаци и картинкиупътване за играта.Размери на играта: 48 х 32 см.Раз..
13,90 лв. 14,50 лв.
Образователна игра "Малкият художник", "Детски свят", (26)
Намаление
Детски свят
Наличен
Образователна игра от поредицата "Труд, творчество и техника" на издателство "Детски свят".Образователна игра Малкият художник е незаменимо допълнение към учебния процес по изобразително изкуство за първокласниците и на всички възрастови групи от детската градина.Първите рисунки в пещерите зап..
14,90 лв. 15,90 лв.
Детски свят
Наличен
"Moнoпoлиcти" e aĸтyaлнa, cъвpeмeннa иĸoнoмичecĸa игpa oт нoвo пoĸoлeниe. Иĸoнoмичecĸaтa дeйcтвитeлнocт и cъвpeмeннитe бизнec oтнoшeния ce paзигpaвaт в peaлнa cpeдa въpxy игpaлнoтo пoлe c пoмoщтa нa тaлoни c тoчĸи, чипoвe, нoтapиaлни aĸтoвe нa oбeĸти и зapчeтa.Игpaтa "Moнoпoлиcти" имa cъcтeзaт..
17,90 лв.
Образователна игра + пъзел "Животните в България", "Детски свят", (56)
Намаление
Детски свят
Наличен
Играта е разработена за 50 вида животни, разпространени в нашата страна. За всяко животно има карта със снимка и данни, написани на достъпен за децата език.Освен това към комплекта е включен и пъзел от 60 части. Той изобразява животните в България. Пъзелът е с размери 32 x 32 cm.С играта от изда..
13,90 лв. 14,50 лв.
Образователна игра + пъзел "Моята България", "Детски свят", (57)
Намаление
Детски свят
Наличен
"Моята България: е състезателна игра с енциклопедични данни. Тя е окомплектована с пъзел, представляващ географската карта на България. Играта е част от новата поредица игри на издателство "Детски свят" - две в едно: образователна игра и занимателен пъзел с 60 елемента."Моята България" е образ..
13,90 лв. 14,50 лв.
Детски свят
Наличен
"Чудесата по света" е образователна семейна игра с 50 чудеса. Това е една кратка енциклопедия за деца с приложна игра.Играта дава възможност да играят двама, трима или четирима човека едновременно!От дълбока древност до наши дни човекът, благодарение на своя ум и ръце, създава загадъчни и значими ..
12,90 лв.
Детски свят
Наличен
"Съкровищата на България" е образователна приложна игра с енциклопедични данни за най-значимите съкровища, намирани по нашите земи.Играта дава възможност да играят двама човека едновременно! Подходящ подарък за всички деца над 3 години!В играта са включени 30 от най-разпространените безценни сък..
12,90 лв.
Детски свят
Наличен
"Велика България" е образователна приложна игра с енциклопедични данни за най-значимите личности и събития от нашата история.Играта дава възможност да играят двама човека едновременно! Подходящ подарък за всички деца над 3 години!Образователна игра, с помощта на която се запомнят лесно 30 велики л..
11,90 лв.
Детски свят
Наличен
"Красива България" е образователна приложна игра с енциклопедични данни за най-значимите географски и исторически забележителности на нашата страна.Играта дава възможност да играят двама човека едновременно! Подходящ подарък за всички деца над 3 години!"Красива България" е образователна игра, ра..
11,90 лв.
Детски свят
Наличен
"Небето над България" е образователна приложна игра с енциклопедични данни за най-значимите явления и процеси в небосвода над нашата страна.Играта дава възможност да играят двама човека едновременно! Подходящ подарък за всички деца над 3 години!Още от древността човек се е вглеждал в небосвода и н..
11,90 лв.
Умната писалка "Смарти" на български език Умната писалка "Смарти" на български език
Най-продаван
Наличен
Интepaĸтивнaтa пиcaлĸa Cмapти нacъpчaвa дeтeтo дa нaмepи вepнитe oтгoвopи oт ĸapтитe! Озвучена е на български език.Игpaтa вĸлючвa 12 бpoя двycтpaнни oбpaзoвaтeлни ĸapти, c ĸoитo дeтeтo щe мoжe дa нayчи и дa ce yпpaжнявa c: цвeтoвeтe, живoтнитe, чиcлaтa, фopмитe, ĸaĸтo и c мнoгo лoгичecĸи игpи.Картит..
19,90 лв.
Образователна игра "Вълшебен учител" Образователна игра "Вълшебен учител"
Най-продаван
Наличен
Интересна образователна игра за цялото семейство. "Вълшебен учител" напълно отговаря на името си. В ролята на учителя е един малък приятел - куче с показалка. По загадъчен и вълшебен начин той отговаря на зададените въпроси, като си завърта тялото и посочва верния отговор с показалката. Ефек..
24,90 лв.
Уча се да смятам с маймунката "Математик" Уча се да смятам с маймунката "Математик"
Намаление Най-продаван
Наличен
Настолна занимателна игра в сферата на математическите изчисления с кантарче - маймунка. Маймунката Математик - най-забавният от всички преподаватели по математика е вече тук! Тя ще претегли всяко решение. Нека с него започнем да смятаме вярно! Маймунката Математик не познава скука. Тя има мал..
17,90 лв. 35,90 лв.
Обучаващ таблет на български език Обучаващ таблет на български език
Най-продаван
Наличен
Образователна играчка, с надписи и говор изцяло на български език под мотото "Образовано дете - добро бъдеще!".Детето се забавлява и обучава едновременно с докосване на екрана.Играчката е чудесен подарък за развитие на детето в различни аспекти като: изговор, речник, способност за разпознаване на ..
24,90 лв.
Образователен таблет с пиано на български език Образователен таблет с пиано на български език
Най-продаван
Наличен
Образователна играчка, с надписи и говор изцяло на български език под мотото "Да играем и пеем заедно!" Детето се забавлява и обучава едновременно.Уникален цветен дизайн и два функционални екрана - музикален и образователен!Мека корица и невероятни картинки!Πиaнo, тpoмпeт, бapaбaни, цигyлĸa или ..
24,90 лв.