Каталог
Кошница

Активни карти

Клевър Бук
Наличен
Активни карти + маркер на издателство "Клевър Бук". Картите лесно се изтриват от маркера и могат да се използват многократно за игра. Комплектът е подходящ за деца между 4 и 7 години.В кутията има 100 игри за света около нас: професиите, училището, превозните средства, природата и много други. Децат..
14,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Активни карти + маркер на издателство "Клевър Бук". Картите лесно се изтриват от маркера и могат да се използват многократно за игра. Комплектът е подходящ за деца над 5 години.Емма е принцеса, но много обича да си подрежда стаята, да прави палачинки и да готви за своите гости. Малкият рицар В..
11,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Активни карти + маркер на издателство "Клевър Бук". Картите се изтриват лесно от маркера и могат да се използват многократно за игра. Комплектът е подходящ за деца над 8 години. Чудесен комплект от забавни игри, които спасяват от скуката и малки, и големи. Лети в Космоса, посети пир..
14,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Активни карти + маркер на издателство "Клевър Бук". Картите лесно се изтриват от маркера и могат да се използват многократно за игра. Комплектът е подходящ за деца между 4 и 7 години. В кутията има 100 игри за природата и числата. С тях децата се забавляват и едновременно с това учат да броят, съби..
14,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Активни карти + маркер на издателство "Клевър Бук". Картите лесно се изтриват от маркера и могат да се използват многократно за игра. Комплектът е подходящ за деца над 5 години. С тези карти децата могат да се упражняват в писането на букви, срички и думи. С първите картинки те ще си при..
14,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
С картите в този комплект детето играе с качествените пъзел-карти на издателство "Клевър Бук"! Картите са подходящи за деца над 2 години. Детето играе с плодовете, зеленчуците и неусетно научава цветовете. Комплектът съдържа 15 карти от специален дебел картон и 30 картинки, от които можете да..
10,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
В тези карти няма верни и грешни отговори. Те са създадени, за да стимулираме детето да споделя своите чувства.В новото издание на любимите "Емоции" сме направили промени, които улесняват играта с тях и ги правят по-ефективни в подпомагането на детето да осъзнава емоциите си и да търси начини..
10,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Активни карти + маркер на издателство "Клевър Бук". Картите лесно се изтриват от маркера и могат да се използват многократно за игра. Комплектът е подходящ за деца от 5 до 7 години. В този комплект има задачи, с които детето се подготвя за предучилищна група и 1-ви клас. Докато и..
14,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
С картите в този комплект детето може да построи цяла детска градина! Детето упражнява наблюдателността си, търси и брои предмети. Картите са подходящи за деца над 2 години. Комплектът образователни карти "В детската градина" на "Клевър Бук" е подходящ за подготовка на децата в пред..
10,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
С този комплект детето ще играе с качествените карти на издателство "Клевър Бук"! Картите са подходящи за деца над 2 години. СМЯХ картите са по-различни – те са за цялото семейство – от най-малките до най-големите. Осигуряват часове забавления и весел кикот. В кутийката ще намерите 52 карти с ..
10,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Активни карти + маркер на издателство "Клевър Бук". Картите се изтриват лесно от маркера и могат да се използват многократно за игра. Комплектът е подходящ за деца над 3 години. С активните карти 100 игри за деца на път децата рисуват, търсят разлики, откриват скрити предмети, играя..
14,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Активни карти + маркер на издателство "Клевър Бук". Картите се изтриват лесно от маркера и могат да се използват многократно за игра. Активните карти Логически загадки изобилстват от игри и загадки, които ще поставят на изпитание вашите логически умения. В този комплект има зад..
12,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Активни карти + маркер на издателство "Клевър Бук". Картите лесно се изтриват от маркера и могат да се използват многократно за игра. Комплектът е подходящ за деца над 8 години. Активни карти НЕВЕРОЯТНИ оптични илюзии съдържат 50 от най-удивителните зрителни измами, създавани някога. На гърба..
10,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Активни карти + маркер на издателство "Клевър Бук". Картите лесно се изтриват от маркера и могат да се използват многократно за игра. Комплектът е подходящ за деца между 4 и 9 години. Кое дете не иска да е детектив? Тони и Лили го желаят много силно и затова ще се опитат да заслужат..
12,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Активни карти + маркер на издателство "Клевър Бук". Картите лесно се изтриват от маркера и могат да се използват многократно за игра. Комплектът е подходящ за деца над 8 години. Активните карти Мозъчни битки съдържат главоблъсканици, които тренират ума, и игри, които провокират него..
12,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Активни карти + маркер на издателство "Клевър Бук". Картите лесно се изтриват от маркера и могат да се използват многократно за игра. Комплектът е подходящ за деца над 7 години. В "Игри и загадки за големи деца" има над 70 игри за деца над 7 г. С помощта на извънземни, пирати, дин..
12,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Активни карти + маркер на издателство "Клевър Бук". Картите лесно се изтриват от маркера и могат да се използват многократно за игра. Комплектът е подходящ за деца над 9 години. Активните карти Забавна математика са забавни, но много образователни. По важен предмет, който някои обич..
14,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Активни карти + маркер на издателство "Клевър Бук". Картите се изтриват лесно от маркера и могат да се използват многократно за игра. Комплектът е подходящ за деца над 5 години. С тези карти децата ще могат да упражняват изписването на цифри, съставянето на задачи и тяхното реш..
14,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Активни карти + маркер на издателство "Клевър Бук". Картите се изтриват лесно от маркера и могат да се използват многократно за игра. Комплектът е подходящ за деца от 3 до 7 години. Продължение на обичаните "100 игри за деца на път". С тези активни двустранни карти децата ри..
12,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Активни карти + маркер на издателство "Клевър Бук". Картите лесно се изтриват от маркера и могат да се използват многократно за игра. Комплектът е подходящ за деца над 8 години. Този комплект карти е пълен с провокиращи въображението игри, ребуси и загадки, които ще изпитат силата н..
14,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
С картите в този комплект детето играе с качествените пъзел-карти на издателство "Клевър Бук"! Картите са подходящи за деца над 2 години. Играйте с 10-те бебета животни и намерете техните родители и храната, която обичат! Комплектът съдържа 15 карти от специален дебел картон и 30 картин..
9,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Активни карти + маркер на издателство "Клевър Бук". Картите се изтриват лесно от маркера и могат да се използват многократно за игра. Комплектът е подходящ за деца над 4 години. Интересни и лесни рецепти, които да въвлекат децата в процеса на приготвяне на храната и последващот..
12,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Активни карти + маркер на издателство "Клевър Бук". Картите лесно се изтриват от маркера и могат да се използват многократно за игра. Комплектът е подходящ за деца между 7 и 10 години. Кое дете не иска да е детектив? Къде е скрито съкровището на Тайнствения замък? Тони и Лили ще ..
11,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Активни карти + маркер на издателство "Клевър Бук". Картите се изтриват лесно от маркера и могат да се използват многократно за игра. Комплектът е подходящ за деца от 4 до 7 години. Този комплект съдържа 100 гатанки с животни и растения и техните отговори. Подходящи за всички д..
14,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Активни карти + маркер на издателство "Клевър Бук". Картите се изтриват лесно от маркера и могат да се използват многократно за игра. Комплектът е подходящ за деца от 4 до 7 години. В този комплект карти има 100 игри, в които детето ще помага на близки и непознати хора, ще се г..
14,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Активни карти + маркер на издателство "Клевър Бук". Картите лесно се изтриват от маркера и могат да се използват многократно за игра. Комплектът е подходящ за деца над 7 години. Проверете своя IQ с тези логически загадки. Картите включват задачи с танграм, домино, анаграми и мног..
11,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Активни карти + маркер на издателство "Клевър Бук". Картите се изтриват лесно от маркера и могат да се използват многократно за игра. Комплектът е подходящ за деца от 6 до 8 години. В тази кутия има 100 кръстословици и над 500 думи за отгатване и написване. Децата играя..
14,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
С картите в този комплект детето играе с качествените пъзел-карти на издателство "Клевър Бук"! Детето упражнява наблюдателността си, търси и брои и научава къде живеят животните. Картите са подходящи за деца над 2 години. Къде живее къртицата? А орелът? Играйте с 10-те животни и вижте интересни..
10,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Аз уча животните на издателство "Клевър Бук" е образователна игра, която ще помогне на вашето дете да научи животните и техните местообитания. Играта съдържа 4 големи диска + 20 по-малки диска, с които детето ще може да отговаря на въпроси като: - Кои животни живеят у дома? - А кои ..
9,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Активни карти + маркер на издателство "Клевър Бук". Картите лесно се изтриват от маркера и могат да се използват многократно за игра. Комплектът е подходящ за деца между 6 и 8 години. Комплект активни карти "Математически лабиринти" от "Клевър Бук" е подходящ за подготовка на децата..
14,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Активни карти + маркер на издателство "Клевър Бук". Картите се изтриват лесно от маркера и могат да се използват многократно за игра. Комплектът е подходящ за деца над 4 години. В тази кутия има 50 кръстословици и над 300 английски думи за отгатване и написване. В ..
14,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Активни карти + маркер на издателство "Клевър Бук". Картите лесно се изтриват от маркера и могат да се използват многократно за игра. Комплектът е подходящ за деца над 7 години. Направихме тези карти, защото обичаме България и се надяваме да предадем тази обич на децата си. В ком..
14,90 лв.