Каталог
Кошница

Образователни книги

Клевър Бук
Наличен
Образователна детска книжка-игра на издателство "Клевър Бук". Бляскав карнавал, живописно рибарско пристанище, градски парк и многолюдна търговска улица – това са само няколко от местата, които малките читатели ще посетят, докато пътуват из градовете по цял свят. С изобилие от неща за откриван..
6,99 лв.
Клевър Бук
Наличен
Образователна детска книжка-игра на издателство "Клевър Бук". Ярките и живи илюстрации показват къде живеят животните по света.  Децата с удоволствие ще откриват познати и екзотични животни – от агънцата на село до броненосците в дъждовната гора. С изобилие от неща за откриване, преброява..
6,99 лв.
Клевър Бук
Наличен
Помагалото е образователна игра, част от поредицата "Умен диск" на издателство "Клевър Бук". Дискът е подходящ за деца от 5 до 7 години. Да се учиш да четеш, може да е хем лесно, хем забавно! Открий над 40 двусрични думи! С двата въртящи се диска на „Умен диск 1“ могат да се съставят..
5,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Помагалото е образователна игра, част от поредицата "Умен диск" на издателство "Клевър Бук". Дискът е подходящ за деца от 5 до 7 години. Да смяташ от 1 до 10 може да е хем лесно, хем забавно! С трите кръга на УМЕН ДИСК 3 можеш да съставиш над 70 задачи за събиране и изваждане с числата ..
3,50 лв.
Клевър Бук
Наличен
Помагалото е образователна игра, част от поредицата "Умен диск" на издателство "Клевър Бук". Дискът е подходящ за деца от 5 до 7 години. В този УМЕН ДИСК ще откриете над 40 английски думи. Детето може да ги съставя само или с приятел. Приятна игра! In this CLEVER D..
2,99 лв.
Клевър Бук
Наличен
Тази книжка на издателство "Клевър Бук" е изпълнена със забавни лабиринти и различни ситуации, с които децата трябва да се преборят, тази книжка с невероятните си илюстрации и интересни задачи, подсигурява часове на забавление. Още една умна книга, която предизвиква детския ум. Децата трябва да о..
5,99 лв.
Клевър Бук
Наличен
Образователна детска книжка с автор Мая Атанасова на издателство "Клевър Бук". Алекс е вече голям – на три години. А големите деца, казва мама, ходят на детска градина. Първият ден минава успешно, но Алекс категорично отказва да ходи повече – там има твърде много неща, които са му непоз..
12,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Помагалото е образователна игра, част от поредицата "Умен диск" на издателство "Клевър Бук". Дискът е подходящ за деца от 4 до 7 години. Как се чувстваш днес? Какво можем да направиш за това? С този диск децата ще се научат да разпознават емоциите, които изпитват, както и да намират н..
5,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Забавна книга с повдигащи се капачета на издателство "Клевър Бук". Супер качествена изработка и печат. Можеш ли да разбереш как се чувства котката, като погледнеш опашката й?  С какво трябва да храниш котето си?  Коя е най-пухкавата котка?  Тази завладяваща книга по..
30,00 лв.
Клевър Бук
Наличен
Забавна книга с повдигащи се капачета на издателство "Клевър Бук". Супер качествена изработка и печат. Как можеш да разбереш дали кучето е щастливо? Каква порода кученце да си вземеш? Могат ли дивите кучета да пеят? Запознахте се с много кучета - от селектирани породи и ловджийски..
30,00 лв.
Клевър Бук
Наличен
Забавна книга с повдигащи се капачета на издателство "Клевър Бук". Супер качествена изработка и печат. Колко точно е умен един октопод? Защо папагалите какаду танцуват? Кой е най-добрият татко сред животните? Как си почиват мечките? Повдигнете капачетата и се смейте с глас на с..
30,00 лв.
Клевър Бук
Наличен
Образователна детска книжка-игра на издателство "Клевър Бук".Пътувай из целия свят, разходи се по улиците на едни от най-известните градове, изследвай отдавна изгубени земи и намери своя път из многото лабиринти.Продуктът е подходящ за деца между 4 и 7 години. Страници: 32Корица: мекаРазмери: 23 х 2..
5,99 лв.
Клевър Бук
Наличен
Образователна детска книжка-игра на издателство "Клевър Бук".Пътувай из целия свят, разходи се по улиците на едни от най-известените градове, изследвай отдавна изгубени земи и намери своя път из многото лабиринти. Продуктът е подходящ за деца между 4 и 7 години. Страници: 32Корица: мекаРазмери: 23 ..
5,99 лв.
Наличен
Аз пиша и играя, и цифричките зная! Чудесна образователна книжка, с която детето ще се запознае с цифрите от 1 до 9 и числата до 100.Забавна книжка с която детето ще открие света на цифрите.С маркера ще се научи да ги изписва, а ако сбърка лесно ще се поправи с гумата. Произведена от безвредни матер..
3,90 лв.
Наличен
Детска образователна книжка "Буквите от А до Я" с подзаглавие "Аз пиша и играя, и буквичките зная!".Забавна книжка, с която детето ще открие света на буквите от българската азбука.С маркера ще се научи да ги изписва, а ако сбърка - лесно ще се поправи с изтриване.За многократно писане, всичко написа..
3,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Образователна детска книжка-игра на издателство "Клевър Бук".Кажи НЕ на скуката с уникални идеи за рисуване и оцветяване, които ще развият твоето въображение:  направи собствени герои  нарисувай диви животни  измисли уникални чудовища  направи си изложба  и още много и..
19,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Образователна детска книжка-игра на издателство "Клевър Бук".Кажи Не на скуката, като режеш, сгъваш и лепиш, следвайки идеите в тази книга: прави кукли  изрязвай кори от яйца превърни фигурите в картини  рисувай чрез дупки  сглобявай животнии още много интересни занимания... Пр..
19,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Образователна детска книжка-игра на издателство "Клевър Бук". Изпълнена със скрити неща и морски животни, които децата трябва да преброят или за които да говорят, тази книжка с невероятните си картинки подсигурява часове на забавление в търсене на отговори и скрити загадки. Малките читатели ще с..
5,99 лв.
Клевър Бук
Наличен
Тази книжка е от поредицата "Оцвети…" на издателство "Клевър Бук".Оцвети гората - през пролетта и есента! Освен модел на гора през двата сезона, в опаковката ще намерите и картинки, които детето може да изреже, оцвети и залепи. Картонения модел е с дължина 85 см и височина 23 см. и може да стои из..
5,00 лв.
Клевър Бук
Наличен
Тази книжка е от поредицата "Оцвети…" на издателство "Клевър Бук".Какво виждаш на плажа през лятото? А какво има в морето? Със сигурност много цветове, нали? На плажа има играещи деца, почиващи родители, хавлии, топки и разбира се, сладолед. Морското дъно може да заискри в багрите, които вие избере..
5,00 лв.
Клевър Бук
Наличен
50 упражнения, специално създадени от Каролин ЖАМБОН, автор на сайта "Да се научим да възпитаваме!"Образователна книжка за деца и родители на издателство "Клевър Бук".Прости и поетапни игри за придобиване на увереност. Материали за многократна употреба, които можете да си изрежете в края на кни..
22,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
50 упражнения, с които да засилите концентрацията на вашето дете, създадени от Марин Дювулди, специализиран обучител по позитивна психология. Образователна книжка за деца и родители на издателство "Клевър Бук".Лесни и с постепенно нарастваща сложност игри, за да се научат да се концентрират по-добре..
22,90 лв.
Колибри | Colibri
Наличен
"100 занимателни логически игри" е книга, предназначена за родители и учители на деца от 5 до над 7 години, които искат да подтикнат малкото дете към опознаване на закономерности, свързани с фигури, последователности и количества. Ролята на по-възрастния е да представи заданието на детето, а..
14,00 лв.
Колибри | Colibri
Наличен
"116 игри за трениране на мозъка" е книга, която съдържа разнообразни логически, математически и езикови задачи, подходящи за деца между 8 и 12 г. възраст. Ето някои от типовете задачи:- аналогии: задачи, използвани в тестовете за интелигентност, в които се представят серии от елементи с неизвес..
18,00 лв.
Колибри | Colibri
Наличен
"125 логически и математически игри" е книга, която съдържа разнообразни логически и математически задачи, подходящи за деца между 6 и 10 годишна възраст. Развитието на логико-математическата интелигентност е ключова за живота ни. Числата, логиката, моделите… Те присъстват в живота ни и си слу..
16,00 лв.
Колибри | Colibri
Наличен
Педагогическият метод на Мария Монтесори се опира на схващането, че детето развива своята интелигентност чрез сетивата и че преминава през „периоди на чувствителност”, по време на които мобилизира цялата си енергия, за да открие и усвои дадено умение. Чувствителният период за писането и че..
16,00 лв.
"Проследи и оцвети. Линии, форми, букви", книга за деца над 4 години, "Колибри"
Намаление
Колибри | Colibri
Наличен
След 4-годишна възраст настъпва промяна в психологическото и социално съзряване на децата. Те осъзнават, че пространството за рисуване на предлагания лист има граници – долу и горе; дясна и лява граница, с които е необходимо да се съобразяват. Настъпва моментът своевременно да се използва з..
5,00 лв. 9,00 лв.
"Моята тетрадка Монтесори - Колко е часът?", тетрадка-книга за деца 6-9 години, "Колибри"
Намаление
Колибри | Colibri
Наличен
Материалите и предложените занимания са вдъхновени от методиката използвана, в училищата Монтесори за преподаване на разпознаването на часа. • Осъзнаване на факта, че времето отминава • Колко време отнема извършването на дадена дейност • Работа със стрелките на часовника • Свързване на карти..
5,00 лв. 13,00 лв.
Колибри | Colibri
Наличен
Децата по природа обичат да броят, достатъчно е да ги насърчавате да наблюдават заобикалящия ги свят. Тази тетрадка предлага игри, които задвижват асоциативното мислене и помагат на децата да усвоят цифрите от 0 до 10. Като ги допълва със стикери, с изрязани картинки и с рисунки и като събира пр..
12,00 лв.
Колибри | Colibri
Наличен
Благодарение на тематичните занимания с картинки (семейство, чувства, животни, превозни средства и т.н.), детето ви ще открие английския език и ще обогати речника си по игрови и самостоятелен начин. Картинките и етикетите за изрязване в края на тетрадката ще му позволят да реди и пренарежда,..
18,00 лв.
Колибри | Colibri
Наличен
С "Тетрадки за оцветяване - Смятане" вашето дете ще се запознае със смятането чрез една от любимите си дейности – оцветяването. Чрез тетрадката детето ви се учи да рисува, да пише и да смята.. в съответствие с програмите за предучилищно образование. Удоволствието да броиш и удоволствието да оцветя..
4,00 лв.
Колибри | Colibri
Наличен
С "Тетрадки за оцветяване - Писане" вашето дете ще се запознае със смятането чрез една от любимите си дейности – оцветяването. Чрез тетрадката детето ви се учи да рисува, да пише и да смята.. в съответствие с програмите за предучилищно образование. Удоволствието да пишещ и удоволствието да оцветяв..
4,00 лв.