Каталог
Кошница

Перилни препарати Prouvè

Prouvè
Наличен
За да перем цветни дрехи заедно, създадохме перфектният гел. Защитава цветовете срещу избледняване, предотвратява прехвърлянето на пигменти между тъканите. Отсега нататък ние ще се грижим за интензивните цветове на твоите дрехи! Нашата тайна: формулата с активни ензими кара гела да работи перф..
22,30 лв.
Prouvè
Наличен
Това е доказан начин за ароматизиране на вашият дом със свеж аромат на цитрусово дърво по време на почистване с прахосмукачка. Ароматизираните касети ще освежат въздуха, излизащ от прахосмукачката, и ще премахнат неприятната миризма на прах.    Вижте колко лесно се използва: извадете ..
9,90 лв.
Prouvè
Наличен
Как да перат дрехите си хората с чувствителна кожа? Ако Вие или някой от Вашите близки има деликатна кожа, тогава знаете колко е важно да се избират подходящи, щадящи перилни препарати. Затова създадохме Хипоалергенният гел за пране, който се грижи за безупречната чистота на дрехите и е безоп..
24,30 лв.
Prouvè
Наличен
Когато поставяш нова вещ в гардероба си, мечтаеш че тя ще остане красива и приятна на допир, колкото се може по-дълго. Да изглежда хубаво, не се мачка и винаги да изглежда свежо и елегантно. Ние сбъдваме Твоите мечти! Благодарение на формулата stay-new, Eфективно се бори срещу първите призна..
22,90 лв.
Prouvè
Наличен
Красиво, наситено черно действа като магнит. Привлича възхитителни погледи, но и всички прахове и прахови частици. Прахът наслагващ се  на влакната и камъка от твърда вода води до това, че черните цветове губят своята дълбочина, а тъмните тъкани избледняват и губят цвета си. За да се преборим с..
22,30 лв.
Prouvè
Наличен
Как да се грижим за спортно облекло? Ако спортуваш редовно и не можеш да си представиш седмица без тренировки, тогава сигурно ползваш функционално облекло Знаем, че облеклото изисква специално почистване и грижи, за да запази свойствата си за дълго време, затова създадохме ПРЕПАРАТ ЗА ПРАНЕ ..
16,20 лв.
Prouvè
Наличен
Формулата на нашия гел за бели дрехи е разработена, за да защити всички нюанси на бялото, не само на снежните. Поддържа тяхната безупречна чистота, предотвратява посивяването и не оставя ивици. Светлите и бели дрехи ще бъдат идеално чисти и чудесно ароматизирани. Нашата тайна: формулата с ак..
24,70 лв.