Каталог
Кошница

Почистващи препарати Prouvè

Гел за скари и фурни 500мл | Grill & oven Гел за скари и фурни 500мл | Grill & oven
Най-продаван
Prouvè
Наличен
Гъст гел за почистване на засъхнала мазнина, загаряния, сажди от фурни, скари, тенджери и тигани. Той не изтича от почистената повърхност, но я обвива и позволява на активните съставки да действат. За него няма неотстранима мръсотия!За какво се използва: скари, фурни, решетки, стъкла за кам..
15,20 лв.
Prouvè
Наличен
Как да почистим кухнята по-бързо? Представи си, че само пръскаш и бършеш, а кухнята блести. Толкова умно работи нашият KITCHEN SMART SPRAY. Можеш да измиеш с него практически всичко: плотове, шкафове, кухненски уреди, первази, кошчета за боклук или керамични котлони. Той е универсален: изм..
16,90 лв.
Prouvè
Наличен
Aко не искаш повече да имаш матови повърхности и петна от ръжда, потърси нашия доказан агент: гъст активен гел. Той плътно покрива почистената повърхност, възвръща блясъка й и предпазва от нови отлагания. Моментално премахва отлаганията от котлен камък, вода и сапун, петна от ръжда Благодарени..
16,10 лв.
Prouvè
Наличен
Знаеш ли, че старателното почистване на фуги може да подмлади интериора даже с  няколко години? Така че, ако планираш ремонт на апартамента по-късно, започни да действаш! Плътният гел почиства, обезмаслява и красиво полира фуги, като същевременно е деликатен за плочки, не обезцветява ..
14,70 лв.
Prouvè
Наличен
Изгорелите или засъхналите мазнини, сажди, лепкави замърсявания или петна от засъхнал сок не му правят ни най-малко впечатление. Оцетната есенция и естествените  разтворители му позволяват бързо да премахва дори стари замърсявания, но те са безопасни за почиствани повърхности.ВИЖ КОЛКО ..
17,60 лв.
Prouvè
Наличен
Ако не искаш всеки път да викаш водопроводчик, горещо препоръчваме нашият Гел за отпушване на канали  . Гъстият гел ще Ти помогне дори в случай на много сериозни блокажи. Прецизно отпушва канала, преминавайки през стояща вода. Освен това подпомага елиминирането на неприятната миризма, с..
14,30 лв.
Prouvè
Наличен
Знаеш ли, че някои домакински уреди са толкова деликатни, че силното търкане може да повреди повърхността им? Ето защо, докато създавайки нашето кадифено мляко CREAM, вдъхновихме се от козметика за отстраняване на грим. Благодарение на това, не само нежно почиства, но и се грижи, придава б..
15,70 лв.
Prouvè
Наличен
Готвенето заедно с приятелите или семейството е невероятна радост. За съжаление, след всяко, дори и най-прекрасното хранене, в мивката Те очакват мръсни чинии. Все пак, не губете апетита си, защото една  капка от гъст гел, лесно премахва мазнините, остатъците от храна и други замърсяван..
16,70 лв.
Prouvè
Наличен
Мислите ли, че прахът върху твоите мебели се появява почти веднага след почистването? Това е възможно, защото дървени и ламинирани повърхности привличат прахови частици. За да разрешите този проблем веднъж завинаги, създадохме спрей който перфектно почиства и се грижи за почистени повърхно..
19,80 лв.
Prouvè
Наличен
Ивици и пръстови отпечатъци върху екраните и оборудването, изработени от неръждаема стомана, могат да ни раздразнят не само в слънчев ден. Те се появяват изведнъж, веднага при най-малкото докосване. Те развалят радостта от гледането на филми, и са недостатък на току-що почистения интериор...
17,10 лв.
Prouvè
Наличен
В киното, в ресторанта, на разходка, при ръкостискане - всеки ден и навсякъде сме изложени на контакт с бактерии. Най-добрият начин да избегнем заразата е честото миене на ръцете.  Затова създадохме деликатен сапун с антибактериални свойства, който не само ефективно почиства, но и се ..
15,80 лв.
Prouvè
Наличен
Как да премахнем миризмата на чесън от ръцете? Ако обичате да варите, печете и пържите, но не обичате упоритите миризми и оцветяването на кожата, изпробвайте нашия Течен сапун против неприятни миризми. Благодарение на него ще се избавите от тях като с магическа пръчица, за да се насладите без..
15,80 лв.
Prouvè
Наличен
Гел за миене на съдове - Еко линия Ще ви помогне бързо да се справите с мръсните съдове, а нежните съставки, ще се грижат за кожата на ръцете ви. Нова формула с до 97% съставки от натурален произход.съдържа леки измиващи вещества, които отлично премахват всички замърсявания и мазнинидава блясък на ..
14,90 лв.
Prouvè
Наличен
Това е доказан начин за ароматизиране на вашият дом със свеж аромат на цитрусово дърво по време на почистване с прахосмукачка. Ароматизираните касети ще освежат въздуха, излизащ от прахосмукачката, и ще премахнат неприятната миризма на прах.    Вижте колко лесно се използва: извадете ..
9,90 лв.

Знаем, че искате да се чувствате комфортно в дома си. Не искаме да правим почистването философия на живота, но знаем, че трябва да се изпълняват определени задължения. Ние ги правим по-бързи, по-приятни и по-ефективни.