Каталог
Кошница

Битова химия

Наличен
Универсална газ за зареждане на запалки за многократна употреба.Флакон под налягане с втечнена газ.Вместимост: 270 мл.Съдържа газ под налягане! Може да експлоадира при нагряване над 50 градуса по Целзий! Да се съхранява извън обсега на деца! Да се пази от топлина, искри, открит огън! Да се съх..
2,50 лв.
Ansmann
Наличен
Бутилка с газ за туристически котлони.Вместимост: 500 гр.Съдържа газ под налягане! Може да експлоадира при нагряване над 50 градуса по Целзий! Да се съхранява извън обсега на деца! Да се пази от топлина, искри, открит огън! Да се съхранява на проветриво място, защитено от пряка слънчева светлина!..
10,00 лв.
Prouvè
Наличен
Формулата на нашия гел за бели дрехи е разработена, за да защити всички нюанси на бялото, не само на снежните. Поддържа тяхната безупречна чистота, предотвратява посивяването и не оставя ивици. Светлите и бели дрехи ще бъдат идеално чисти и чудесно ароматизирани. Нашата тайна: формулата с ак..
24,70 лв.
Prouvè
Наличен
За да перем цветни дрехи заедно, създадохме перфектният гел. Защитава цветовете срещу избледняване, предотвратява прехвърлянето на пигменти между тъканите. Отсега нататък ние ще се грижим за интензивните цветове на твоите дрехи! Нашата тайна: формулата с активни ензими кара гела да работи перф..
22,30 лв.
Гел за скари и фурни 500мл | Grill & oven Гел за скари и фурни 500мл | Grill & oven
Най-продаван
Prouvè
Наличен
Гъст гел за почистване на засъхнала мазнина, загаряния, сажди от фурни, скари, тенджери и тигани. Той не изтича от почистената повърхност, но я обвива и позволява на активните съставки да действат. За него няма неотстранима мръсотия!За какво се използва: скари, фурни, решетки, стъкла за кам..
15,20 лв.
Prouvè
Наличен
Как да почистим кухнята по-бързо? Представи си, че само пръскаш и бършеш, а кухнята блести. Толкова умно работи нашият KITCHEN SMART SPRAY. Можеш да измиеш с него практически всичко: плотове, шкафове, кухненски уреди, первази, кошчета за боклук или керамични котлони. Той е универсален: изм..
16,90 лв.
Prouvè
Наличен
Aко не искаш повече да имаш матови повърхности и петна от ръжда, потърси нашия доказан агент: гъст активен гел. Той плътно покрива почистената повърхност, възвръща блясъка й и предпазва от нови отлагания. Моментално премахва отлаганията от котлен камък, вода и сапун, петна от ръжда Благодарени..
16,10 лв.
Prouvè
Наличен
Знаеш ли, че старателното почистване на фуги може да подмлади интериора даже с  няколко години? Така че, ако планираш ремонт на апартамента по-късно, започни да действаш! Плътният гел почиства, обезмаслява и красиво полира фуги, като същевременно е деликатен за плочки, не обезцветява ..
14,70 лв.
Prouvè
Наличен
Изгорелите или засъхналите мазнини, сажди, лепкави замърсявания или петна от засъхнал сок не му правят ни най-малко впечатление. Оцетната есенция и естествените  разтворители му позволяват бързо да премахва дори стари замърсявания, но те са безопасни за почиствани повърхности.ВИЖ КОЛКО ..
17,60 лв.
Prouvè
Наличен
Ако не искаш всеки път да викаш водопроводчик, горещо препоръчваме нашият Гел за отпушване на канали  . Гъстият гел ще Ти помогне дори в случай на много сериозни блокажи. Прецизно отпушва канала, преминавайки през стояща вода. Освен това подпомага елиминирането на неприятната миризма, с..
14,30 лв.
Prouvè
Наличен
Знаеш ли, че някои домакински уреди са толкова деликатни, че силното търкане може да повреди повърхността им? Ето защо, докато създавайки нашето кадифено мляко CREAM, вдъхновихме се от козметика за отстраняване на грим. Благодарение на това, не само нежно почиства, но и се грижи, придава б..
15,70 лв.
Souvre
Наличен
Препаратите на полската компания Souvre са професионални - т.е. с много по-добро качество от обикновените, масово продавани продукти!Измиването на чинии не трябва да е неприятно задължение. Балсамът за миене на съдове  на S'OUVRE е модерен почистващ препарат, който бързо и ефективно пр..
12,90 лв.
Souvre
Наличен
Препаратите на полската компания Souvre са професионални - т.е. с много по-добро качество от обикновените, масово продавани продукти!Упоритите петна от застояла мазнина могат да ви накарат да се почувствате отчаяни и да направят работата в кухнята неприятна. Обезмаслителят S'OUVRE помага за пр..
12,90 лв.
Souvre
Наличен
Препаратите на полската компания Souvre са професионални - т.е. с много по-добро качество от обикновените, масово продавани продукти!Изгорялата мазнина е проклятието на почистването в кухнята. Използвайте гъстият гел на S`ouvre за изгорели остатъци, за да се отървете от тези упорити петна и..
12,00 лв.
Souvre
Наличен
Препаратите на полската компания Souvre са професионални - т.е. с много по-добро качество от обикновените, масово продавани продукти!Препарат за почистване на прозорци против замъгляване е продукт, предназначен за почистване на стъкла, огледала, плочки, стъкла на автомобили и други стъклени по..
12,00 лв.
Souvre
Наличен
Препаратите на полската компания Souvre са професионални - т.е. с много по-добро качество от обикновените, масово продавани продукти!Осигурете чист работен плот за по-дълго с препарата за почистване на плотове и кухни! Той не само отблъсква замърсяванията, благодарение на антистатичното си покри..
12,90 лв.
Наличен
Суперсилно, двукомпонентно епоксидно лепило, марка "Jip. Издържа на натоварване до 3 тона на квадратен метър. Прозрачно. Втвърдява се за 5 минути.Подходящо е за следните материали:металпластмасахартиякерамикакамъкстъклодървоКоличество: 2 х 10 гПроизводител: Аксон България ООД..
3,60 лв.
Jip
Наличен
JIP Еластично двукомпонентно епоксидно лепило.Двукомпонентно епоксидно лепило в удобна двойна спринцовка за по-равномерно и лесно смесване. Мини шпатула за смесване и полагане, включена в комплекта. Прозрачно. Втвърдява се за 5 минути. Подходящо е за следните материали:металстъклофибростъклоплас..
3,00 лв.
Jip
Наличен
Супер лепилото "Jip" е синоним на сила, качество и издръжливост на достъпна цена. Оригиналната формула на JIP създава най-здраво слепване на почистени материали като пластмаса, гума, метал, стъкло, дърво и др. Технологията на капачката не позволява запушване на тубата след употреба. Изложено н..
1,20 лв.
Jip
Наличен
Супер лепилото "Jip" е синоним на сила, качество и издръжливост на достъпна цена.  Същата здравина и издръжливост, като Super Glue, но под формата на гел, който осигурява по-равномерно нанасяне, икономичност. Гел лепилото е следващото поколение инстантни лепила, отличаващо се в значително..
1,50 лв.
Jip
Наличен
Канцеларско сухо лепило JIP е необходимост за всеки дом или офис. Подходящо за хартия, снимки и др.Количество: 8 г..
0,90 лв.
Наличен
   Силното универсално лепило за огромно разнообразие от материали Moment Universal Classic е „майката” на контактните лепила! Лесно за нанасяне, лепилото е подходящо за лепене на фурнирни ленти към ръбове и извивки на мебели, както и на големи повърхности, заради дългото отворено ..
4,50 лв.
Souvre
Наличен
Как да спестите време при гладене? Просто напръскайте равномерно ТЕЧНОСТТА ЗА ГЛАДЕНЕ върху повърхността на тъканта. Препаратът може да се използва с помощта на пръскачка от разстояние около 25 cm. Течността подобрява структурата на влакното, като го стяга, улеснява гладенето и предпазва тъканта от ..
12,00 лв.
Souvre
Наличен
Препаратите на полската компания Souvre са професионални - т.е. с много по-добро качество от обикновените, масово продавани продукти!Препаратът за премахване на петна S'OUVRE перфектно отстранява петна от органичен и биологичен произход (вино, сокове, кафе, трева, чай, кръв) и замърсявания на петрол..
12,90 лв.
Souvre
Наличен
Препаратите на полската компания Souvre са професионални - т.е. с много по-добро качество от обикновените, масово продавани продукти!Омекотителят придава на прането Ви свеж аромат, напомнящ на алпийска поляна, намалява статичното електричество, улеснява гладенето и намалява склонността към обр..
12,90 лв.
Souvre
Наличен
Препаратите на полската компания Souvre са професионални - т.е. с много по-добро качество от обикновените, масово продавани продукти!Концентриран почистващ препарат за ежедневна грижа за всички видове повърхности. Бързо и ефективно отстранява замърсявания и петна от мазнини.Не оставя следи, съхне бъ..
13,90 лв.
Souvre
Наличен
Препаратите на полската компания Souvre са професионални - т.е. с много по-добро качество от обикновените, масово продавани продукти!Редовното премахване на котлен камък от домакински съдове е нещо, което трябва да стане постоянна част от ежедневието ни. Препаратът за отстраняване на варовик от S'..
10,00 лв.
Souvre
Наличен
Препаратите на полската компания Souvre са професионални - т.е. с много по-добро качество от обикновените, масово продавани продукти!Дървените подове и ламиниран паркет изискват ефективни, но деликатни и безопасни домакински химикали за структурата на повърхността. S'OUVRE течност за паркет и дюшеме..
13,90 лв.
Souvre
Наличен
Препаратите на полската компания Souvre са професионални - т.е. с много по-добро качество от обикновените, масово продавани продукти!Цитрусовият аромат на този почистващ препарат за баня ще освежи всяка повърхност и ще придаде на помещението приятен аромат. Ефективната формула позволява бързо и..
12,90 лв.
Souvre
Наличен
Препаратите на полската компания Souvre са професионални - т.е. с много по-добро качество от обикновените, масово продавани продукти!Универсален почистващ препарат, който ефективно премахва мръсотията.Концентриран препарат за ежедневна грижа за много видове повърхности. Бързо и ефективно отстранява ..
12,90 лв.
Souvre
Наличен
Препаратите на полската компания Souvre са професионални - т.е. с много по-добро качество от обикновените, масово продавани продукти!истата душ кабина е предпоставка за наистина приятно къпане. Използвайте почистващият препарат за душ кабини на S'OUVRE, за да се усмихвате всеки път, когато ..
12,90 лв.
Наличен
Подпалки от сух спирт за дърва и въглища 48 бр. Поставете 2-3 парченца подпалки върху тънък слой гориво или пепел. Внимателно покрийте с малко количество дърва и/или въглища подпалките. Запалете подпалките. Дръжте регулатора на въздуха наполовина затворен, докато горивото се запали. След..
2,30 лв.

Знаем, че искате да се чувствате комфортно в дома си. Не искаме да правим почистването философия на живота, но знаем, че трябва да се изпълняват определени задължения. Ние ги правим по-бързи, по-приятни и по-ефективни.