Каталог
Кошница

Препарати за бита Souvre

Souvre
Наличен
Препаратите на полската компания Souvre са професионални - т.е. с много по-добро качество от обикновените, масово продавани продукти!Измиването на чинии не трябва да е неприятно задължение. Балсамът за миене на съдове  на S'OUVRE е модерен почистващ препарат, който бързо и ефективно пр..
12,90 лв.
Souvre
Наличен
Препаратите на полската компания Souvre са професионални - т.е. с много по-добро качество от обикновените, масово продавани продукти!Упоритите петна от застояла мазнина могат да ви накарат да се почувствате отчаяни и да направят работата в кухнята неприятна. Обезмаслителят S'OUVRE помага за пр..
12,90 лв.
Souvre
Наличен
Препаратите на полската компания Souvre са професионални - т.е. с много по-добро качество от обикновените, масово продавани продукти!Изгорялата мазнина е проклятието на почистването в кухнята. Използвайте гъстият гел на S`ouvre за изгорели остатъци, за да се отървете от тези упорити петна и..
12,00 лв.
Souvre
Наличен
Препаратите на полската компания Souvre са професионални - т.е. с много по-добро качество от обикновените, масово продавани продукти!Препарат за почистване на прозорци против замъгляване е продукт, предназначен за почистване на стъкла, огледала, плочки, стъкла на автомобили и други стъклени по..
12,00 лв.
Souvre
Наличен
Препаратите на полската компания Souvre са професионални - т.е. с много по-добро качество от обикновените, масово продавани продукти!Осигурете чист работен плот за по-дълго с препарата за почистване на плотове и кухни! Той не само отблъсква замърсяванията, благодарение на антистатичното си покри..
12,90 лв.
Souvre
Наличен
Как да спестите време при гладене? Просто напръскайте равномерно ТЕЧНОСТТА ЗА ГЛАДЕНЕ върху повърхността на тъканта. Препаратът може да се използва с помощта на пръскачка от разстояние около 25 cm. Течността подобрява структурата на влакното, като го стяга, улеснява гладенето и предпазва тъканта от ..
12,00 лв.
Souvre
Наличен
Препаратите на полската компания Souvre са професионални - т.е. с много по-добро качество от обикновените, масово продавани продукти!Препаратът за премахване на петна S'OUVRE перфектно отстранява петна от органичен и биологичен произход (вино, сокове, кафе, трева, чай, кръв) и замърсявания на петрол..
12,90 лв.
Souvre
Наличен
Препаратите на полската компания Souvre са професионални - т.е. с много по-добро качество от обикновените, масово продавани продукти!Омекотителят придава на прането Ви свеж аромат, напомнящ на алпийска поляна, намалява статичното електричество, улеснява гладенето и намалява склонността към обр..
12,90 лв.
Souvre
Наличен
Препаратите на полската компания Souvre са професионални - т.е. с много по-добро качество от обикновените, масово продавани продукти!Концентриран почистващ препарат за ежедневна грижа за всички видове повърхности. Бързо и ефективно отстранява замърсявания и петна от мазнини.Не оставя следи, съхне бъ..
13,90 лв.
Souvre
Наличен
Препаратите на полската компания Souvre са професионални - т.е. с много по-добро качество от обикновените, масово продавани продукти!Редовното премахване на котлен камък от домакински съдове е нещо, което трябва да стане постоянна част от ежедневието ни. Препаратът за отстраняване на варовик от S'..
10,00 лв.
Souvre
Наличен
Препаратите на полската компания Souvre са професионални - т.е. с много по-добро качество от обикновените, масово продавани продукти!Дървените подове и ламиниран паркет изискват ефективни, но деликатни и безопасни домакински химикали за структурата на повърхността. S'OUVRE течност за паркет и дюшеме..
13,90 лв.
Souvre
Наличен
Препаратите на полската компания Souvre са професионални - т.е. с много по-добро качество от обикновените, масово продавани продукти!Цитрусовият аромат на този почистващ препарат за баня ще освежи всяка повърхност и ще придаде на помещението приятен аромат. Ефективната формула позволява бързо и..
12,90 лв.
Souvre
Наличен
Препаратите на полската компания Souvre са професионални - т.е. с много по-добро качество от обикновените, масово продавани продукти!Универсален почистващ препарат, който ефективно премахва мръсотията.Концентриран препарат за ежедневна грижа за много видове повърхности. Бързо и ефективно отстранява ..
12,90 лв.
Souvre
Наличен
Препаратите на полската компания Souvre са професионални - т.е. с много по-добро качество от обикновените, масово продавани продукти!истата душ кабина е предпоставка за наистина приятно къпане. Използвайте почистващият препарат за душ кабини на S'OUVRE, за да се усмихвате всеки път, когато ..
12,90 лв.