Каталог
Кошница

Превозни средства

Интерактивна детска писта, син цвят, 3 колички Интерактивна детска писта, син цвят, 3 колички
Намаление
Наличен
Писта с три малки колички, задвижвани с помощта на механични решения - ръчки и бутони. В ерата на електронните забавления е трудно да се намери истинска механична играчка, като тази! Пистата е много забавна! С помощта на разнообразни механични решения автомобилът преминава през пистата, без да бъде..
29,00 лв. 52,00 лв.
Влак с писта, 181 х 78 см, локомотив с 3 вагона, ретро дизайн Влак с писта, 181 х 78 см, локомотив с 3 вагона, ретро дизайн
Безплатна доставка
ИнМаг
Наличен
Ретро влакът се състои от локомотив, вагон с въглища, товарен вагон, 3 бр. пътнически вагони + жп. линия и аксесоари.С този комплект може да построите железница у дома. Забавлението започва с отварянето на кутията. Като начало трябва да се построят линиите и да се подготви ЖП системата за работа..
99,90 лв.
Механизирана триколка с моторист- два цвята Механизирана триколка с моторист- два цвята
Намаление Най-продаван
Наличен
Играчката е много интересна. Мотористът е с подвижни ръце и крака и може да се сваля от моторчето. Моторчето НЕ се преобръща, защото има стопер . Задните гуми мигат с цветни светлини, придружени с приятна мелодия. Характеристики:атрактивен и уникален дизайнярки и цветни светлинитриколката е програми..
16,00 лв. 22,86 лв.
Прозрачна кола Супер Авто, тип "блъскаща количка", светлини, музика, движещи се части Прозрачна кола Супер Авто, тип "блъскаща количка", светлини, музика, движещи се части
Намаление Най-продаван
Наличен
Супер интересен автомобил, с мелодии, светлини и много ефектно демонстриране на механиката, която го задвижва!Иновативната кола Супер Авто е от моделите тип "блъскащи колички". При сблъсък със предмет, стена или някакво препятствие, сменя посоката и винаги продължава движението си. Дотук свършва..
16,90 лв. 24,00 лв.
Писта Арена Парк 82 части Писта Арена Парк 82 части
Намаление
Наличен
Запознайте се с иновативната Арена Парк на супер забавление с движещата се количка! Нещо повече - тя не може да продължи движението си, ако не ѝ помогнете! Изисква се сръчност и бързина, удоволствието от играта е гарантирано!За да започне същинската игра, първо пистата се сглобява от съставн..
39,90 лв. 64,90 лв.
Писта Арена Парк 167 части Писта Арена Парк 167 части
Намаление
Наличен
Запознайте се с иновативната Арена Парк на супер забавление с движещата се количка! Нещо повече - тя не може да продължи движението си, ако не ѝ помогнете! Изисква се сръчност и бързина, удоволствието от играта е гарантирано!За да започне същинската игра, първо пистата се сглобява от съставн..
69,00 лв. 99,00 лв.
ИнМаг
Наличен
Бъгито е забавна, движеща се и управляваща се играчка. Задвижващи са задните колела. Има и светещ в 2  цвята диод. Сцеплението с настилката и преодоляването на малки препятствия се способства от гуменото покритие на колелетата и големия им грайфер. Дистанционното работи на 27 MHz радио честота..
24,90 лв.
Състезателна писта, 2 коли, дължина 6.2 метра Състезателна писта, 2 коли, дължина 6.2 метра
Намаление Безплатна доставка
Наличен
Искате ли да се почувствате като пилот на спортна кола?Добре дошли на детската състезателна писта с коли - едно вълнуващо място, където малките състезатели могат да се забавляват и да развиват своите умения за управление на автомобили. Пистата се простира на дължина 6.2 метра и е специално проектира..
99,00 лв. 169,00 лв.
Състезателна писта, 2 коли, дължина 8.4 метра Състезателна писта, 2 коли, дължина 8.4 метра
Намаление Безплатна доставка
Наличен
Искате ли да се почувствате като пилот на спортна кола?Добре дошли на детската състезателна писта с коли - едно вълнуващо място, където малките състезатели могат да се забавляват и да развиват своите умения за управление на автомобили. Пистата се простира на дължина 8.4 метра и е специално про..
119,00 лв. 199,00 лв.
Наличен
Паркинг на полицейски коли с кутия за съхранение. Комплекта съдържа: 3 бр. полицейски коли, 1 бр. хеликоптер, пътни знаци, маркировки, рампи.Паркингът е в удобна кутия за съхранение с две рампи за придвижване на колите към нея. Размер на паркинга: 20,5 см / 21 см. / 14 см.Размер на кутията: 31см. / ..
39,90 лв.
Наличен
Паркинг на строителни машини с кутия за съхранение. Комплекта съдържа: 3 бр. строителни машини, 1 бр. хеликоптер, пътни знаци, маркировки, рампи.Паркингът е в удобна кутия за съхранение с две рампи за придвижване на колите към нея. Размер на паркинга: 20,5 см / 21 см. / 14 см.Размер на кутията: 31см..
39,90 лв.
Наличен
Страхотна писта - конструктор с количка и динозаври. Комплектът съдържа 144 елемента на пистата, които са в 4 нюанса на зеленото. Комплектът също има входна порта, мост, 2 склона, 4 дървета, 2 динозавъра и автомобил с висока проходимост. Колата се захранва от батерия АА, благодарение на коят..
36,90 лв.
Наличен
РЕАЛИСТИЧНИ ДЕТАЙЛИ - Включените в комплекта трактори и селскостопански машини са с прецизни форми на отделните компоненти.АТРАКТИВНИ ЦВЕТОВЕ - отделно боядисаните елементи на шасито, каросерията, колелата и джантите, както и отделни части на машините правят комплекта привличат вниманието и насърчав..
29,90 лв.
Писта "Динозавърски свят", 240 елемента, 2 коли Писта "Динозавърски свят", 240 елемента, 2 коли
Намаление
Наличен
Страхотна писта - конструктор с 2 колички и динозаври. Комплектът съдържа 240 елемента на пистата, които са в 4 нюанса на зеленото. Конструкторът има 2 "динозавърски" тунела, 2 склона, 4 дървета, 8 динозавъра и 2 автомобила с висока проходимост. Всяка кола се захранва от една батерия АА, благ..
39,90 лв. 54,90 лв.
Комплект от 16 метални колички, мащаб 1:64 Комплект от 16 метални колички, мащаб 1:64
Намаление
Наличен
Металните колички са страхотно забавление, не само за момчета. Изработката на колите от висококачествени материали, предимно от метал, ги правят издръжливи и здрави.Комплектът включва 16 различни коли. Този голям комплект ще задоволи много фенове на спортни и колекционерски автомобили.Характеристики..
29,90 лв. 36,90 лв.
Наличен
Koмплeĸтът cъдъpжa: пapĸинг-гapaж;спиpaлoвиднa paмпa; аcaнcьop, ĸoйтo ce вдигa и cпycĸa мexaничнo;4 бp. aвтoмoбили.Paзмepи на кутията: 40см. / 35 см./ 10см. Πoдxoдящ е зa дeцa нaд 3 гoдини!..
47,90 лв.
Наличен
За децата любители на самолетите, техните макети и сръчността да ги сглобяват!Детски самолет с ръчен монтаж на крила за завършване на модела.Играчката се задвижва механично. Размер: Дължина -42 см. Ширина: 48 см. Височина: 9 смВъзрастово предназначение: за деца над 3 години...
12,90 лв.
Наличен
Страхотен детски паркинг на 3 нива.Реалистичен дизайн с асансьор, с който може да качваш строителните машини на горното ниво.Широка писта, по която можеш да  спускаш от горното ниво до долу строителните машини от комплекта.Играчката развива въображението, креативността и ролевите игри.Комплектъ..
39,90 лв.
ИнМаг
Наличен
Детски забавен мотор за сглабяне и разглабяне с пластмасова отвертка. Не се препоръчва да се използва от деца под 3 год., тъй като има малки елементи, които могат да бъдат погълнати. Моторът се задвижва механично, цветен и много интересен. Сглобява с пластмасови болтчета, посредством отвертка. Произ..
5,90 лв.
Наличен
Строителната машина Бетонобъркачка е малка пластмасова играчка, наподобяваща максимално с функциите си истинските машини.Бетонобъркачката се движи механично посредством 6 колелца, кофата се върти.Размер на играчката: 23 х 12 х 7.5 см.Материал: ABS пластмаса.Подходящо за деца над 3 години...
10,90 лв.
ИнМаг
Наличен
Строителната машина багер е малка пластмасова играчка, наподобяваща максимално с функциите си истинските машини.Играчката се движи механично посредством  колелца, кофата се повдига също механично от детето.Размер на играчката със прибрана кофа: 23см (13 см) х 10см х 9 см.Материал: ABS пластмаса..
6,90 лв.
Наличен
Гъвкавата писта Magic Tracks е вълнуваща писта, на която можете да организирате вълнуващи състезания. Частите се свързват лесно и сигурно една с друга. Всички елементи са гъвкави, което ви позволява да изграждате не само прав път, но и кръгъл, и дори вдлъбнат. Можете да насочвате елементите във всяк..
32,90 лв.
ИнМаг
Наличен
Детският пластмасов автомобил - автовоз е в комплект с две спортни коли. Автовозът е на два етажа, има подвижен заден капак-рампа и подвижна рампа на втория етаж.Размери на камиона: 36 х 9 х 11.5 см.Размери на спортната кола: 12.5 х 5 х 3 см.Материал: пластмаса.За деца над 3 години...
13,90 лв.
Наличен
Размер на камиона-48х7х13см. Камиона се движи механично и вози 3 тигъра и четири дръвчета.Животните могат да се изваждат и са с размери- 10х3х6см. Клетките се отварят и се свалят от камиона.Ремаркето е завиващо.Размер на камиона-48х7х13см. За деца над 3 год...
17,90 лв.
Наличен
Детски пожарникарски паркинг с аксесоари е идеалното забавление за свободното време на всяко малко дете.Комплектът съдържа паркин-писта на 4 нива, 1 кола, 1 хеликоптер, 1 пожарна , постелка с улици, стикери за облепване и ръчно задвижван асансьор за повдигане на автомобилите на горните етажи.Паркинг..
44,90 лв.
Локомотив с домино блокчета 60 бр. Локомотив с домино блокчета 60 бр.
Намаление
Наличен
Забавна играчка с локомотив, който прави нещо уникално - подрежда домино блокчета в линия. Локомотивът се зарежда с домино блокчета. Включва се и почва да се движи напред и да ги подрежда след себе си изправени. Чрез завъртане на коминчето му, се променя посоката на движение на локомотива. Так..
39,90 лв. 69,90 лв.
Мини валяк, сглобяем Мини валяк, сглобяем
Намаление
Наличен
Детски мини валяк за сглобяване  и разглобяване.  Сглобява се с пластмасови болтчета, посредством  наличната пластмасова отвертка. Произведени от напълно безвредни материали - ABS пластмаса.Размери на играчката: 14.50 х 7.7 х 6.3 см.Размер на отвертката: 9.1 х 1.3 х 1.3 см.Не се препо..
3,00 лв. 4,90 лв.
Мини багер, сглобяем Мини багер, сглобяем
Намаление
Наличен
Детски мини багер за сглобяване  и разглобяване.  Сглобява се с пластмасови болтчета, посредством  наличната пластмасова отвертка. Произведени от напълно безвредни материали - ABS пластмаса.Размери на играчката: 14.50 х 7.7 х 6.3 см.Размер на отвертката: 9.1 х 1.3 х 1.3 см.Не се препо..
3,00 лв. 4,90 лв.
Мини булдозер, сглобяем Мини булдозер, сглобяем
Намаление
Наличен
Детски мини булдозер за сглобяване  и разглобяване.  Сглобява се с пластмасови болтчета, посредством  наличната пластмасова отвертка. Произведени от напълно безвредни материали - ABS пластмаса.Размери на играчката: 14.50 х 7.7 х 6.3 см.Размер на отвертката: 9.1 х 1.3 х 1.3 см.Не се пр..
3,00 лв. 4,90 лв.
Мини багер, сглобяем Мини багер, сглобяем
Намаление
Наличен
Детски мини багер за сглобяване  и разглобяване.  Сглобява се с пластмасови болтчета, посредством  наличната пластмасова отвертка. Произведени от напълно безвредни материали - ABS пластмаса.Размери на играчката: 14.50 х 7.7 х 6.3 см.Размер на отвертката: 9.1 х 1.3 х 1.3 см.Не се препо..
3,00 лв. 4,90 лв.
Прозрачен Самолет, тип "блъскаща количка", светлини, музика, движещи се части Прозрачен Самолет, тип "блъскаща количка", светлини, музика, движещи се части
Намаление
Наличен
Супер интересен автобус, с мелодии, светлини и много ефектно демонстриране на механиката, която го задвижва!Иновативния Супер Автобъс е от моделите тип "блъскащи колички". При сблъсък със предмет, стена или някакво препятствие, сменя посоката и винаги продължава движението си. Дотук свършват при..
14,90 лв. 19,90 лв.
Прозрачен Автобус, тип "блъскаща количка", светлини, музика, движещи се части, розов Прозрачен Автобус, тип "блъскаща количка", светлини, музика, движещи се части, розов
Намаление
Наличен
Супер интересен автобус, с мелодии, светлини и много ефектно демонстриране на механиката, която го задвижва!Иновативния Супер Автобъс е от моделите тип "блъскащи колички". При сблъсък със предмет, стена или някакво препятствие, сменя посоката и винаги продължава движението си. Дотук свършват при..
18,90 лв. 24,90 лв.