Каталог
Кошница

Стоки за бизнеса

Автоматична сапунерка Автоматична сапунерка
Намаление
ИнМаг
Наличен
Диспенсър за течен сапун, дезинфектант, препарат за съдове. Получавате и подарък - 4 алкални батерии Toshiba!Диспенсърът е безконтактен и безопасен, предотвратява пренасянето на вируси и инфекции. Модерна, стилна и лесна за употреба!Може да се използва за течен сапун, течен дезинфектант, препарат ..
25,00 лв. 43,50 лв.
Наличен
Стандартен европалет от платмаса. Хигиеничен, покрива специфичните изисквания за съхранение на хранителни продукти. Може да се използва разбира се и за обща употреба.Размер 120/80/14.5 см. Материал: HDPE. Внос са от Китай. Реалната цена е 80 лв...
65,00 лв.
Машина за аерофолио | бабъл фолио | аеропласт Машина за аерофолио | бабъл фолио | аеропласт
Намаление Безплатна доставка
Наличен
Незаменим помощник за опаковането и транспортирането на продукти. Машината ще облекчи процеса по опаковане на стоките на всеки сериозен онлайн магазин или производител. Освен това ще спести средства, защото консумативът, който ползва машината е в доста по-евтин, отколкото ако си закупите гот..
684,00 лв. 1 099,00 лв.
Наличен
Настолният калкулатор е с 12 -цифров дисплей, разположен под ъгъл за по-добро разчитане на числата. Калкулаторът е идеалното устройство за дома, работа или училище. Бутоните са изработени от здрава пластмаса и са големи, лесни за четене и удобни за използване.Характеристики:изработен от висококачест..
11,00 лв.

Стоки, които имат приложение в областта на търговията и обслужването на клиенти.