Каталог
Кошница

За нас

Зад юридическото лице ИНМАГ ЕООД стои малка семейна фирма. Имаме над 20 г. опит в търговията на дребно с промишлени стоки с физически магазини.

Не случайно сме избрали името си. ИнМаг означава преди всичко Интересен Магазин за интересни стоки!  А, интересни стоки можем да предлагаме само със собствен внос от фабриката на света - Китай. Освен вносител, ние сме дистрибутор на големи вносители и производители в България на стоки в нашата област. 

Казвам се Емил Маджаров. Собственик съм на ИНМАГ ЕООД. Имам висше образование по маркетинг. От 15-годишен работя в сферата на търговията, като съм стопанисвал малки обекти за промишлени стоки.  Натрупал съм голям опит при създаването, обслужването и обгрижването на хиляди доволни клиенти. При редките конфликтни ситуации, които съм имал, винаги съм решавал проблемите в полза на клиента и съм връщал усмивката на лицето му! Обичам да чета книги за бизнес и личностно развитие. Истината е, че всеки ден се уча на нещо ново и прилагам знанията си. И да, най-много обичам да пътувам със семейството си! Фейсбук профил: https://www.facebook.com/e.madzharov. Телефонът ми за контакти е: 0888 32 32 60.

 Казвам се Елена Маджарова. Работя в семейната фирма от много години. Подпомагам бизнеса с много идеи за нови стоки, насочени най-вече към майките и малките им съкровища. От години имам група във фейсбук "Семейство, Здраве, Дом, Чистота и Красота с Prouvè,TianDe, ИнМаг бг": https://www.facebook.com/groups/161649770994182/.

От близо три години съм независим партньор на полската фирма за парфюми и препарати за дома - PROUVÈ. Създадохме и онлайн център за поръчки: https://prouve.bg/, където предлагаме изключително качествените продукти на марката PROUVÈ.

Работя с голямо удоволствие, защото търговията е голямата ми страст. Обичам да предлагам качествени стоки, предпочитам личния контакт с клиентите, а когато открия някакъв топ продукт, нямам търпение да го предложа на клиентите и да усетя одобрението им.  

Освен за работата си, с голяма любов се грижа се за двете си деца! От опита при отглеждане на децата, станах много добър психолог и зная от какво се нуждаят мамите и на какво се радват децата!

Разчитайте на нашата лоялност и нека пазаруването е удоволствие за Вас!

За нас