Каталог
Кошница

Конструктори

Конструктор Писта, 168 части Конструктор Писта, 168 части
Намаление
Наличен
Качествен и пъстроцветен конструктор-писта от 168 части.Конструкторът подобрява връзката дете - родител, като създава творческа атмосфера. В условията на забавни игри детето развива своята интуиция, пространствената ориентация и засилва мисловната си дейност. Като размери, елементите и плочк..
16,90 лв. 21,90 лв.
Наличен
Мини конструктор кола на батерии.Малък, но много занимателна конструктор. Състои се от много елементи, които се сглобяват по схема. Има задвижващ мотор и перка.  Движи се самостоятелно напред под въздействието реактивната сила на въздушния поток, който се поражда от бързото въртене на вит..
7,50 лв.
Наличен
Конструктор за сглобяване на мини самолет с батерии.Малък, но много занимателна конструктор. Състои се от много елементи, които се сглобяват по схема. Има задвижващ мотор и перка. Движи се самостоятелно напред под въздействието реактивната сила на въздушния поток, който се поражда от бързото в..
9,90 лв.
Конструктор Писта с топчета, 109 части, 2 в 1 Конструктор Писта с топчета, 109 части, 2 в 1
Намаление Най-продаван
Наличен
Конструктор Писта с топчета , състоящ се от 109 пластмасови елемента.Конструкторът Писта с топчета е забавление 2 в 1 за деца над 3 години. Първото занимание е сглобяване на писта, а второто - игра с пистата и пускане на топчетата.Играта развива творческия ум, сръчните умения и интелектуалното раз..
20,00 лв. 29,90 лв.
Наличен
Конструктор мини писта за деца, състоящ се от 32 части. Като размери, елементите отговарят на стандарта на ЛЕГО ДУПЛО (Lego Duplo), т.е. по-големи са от другия стандарт - Лего Класик (Lego Classsic).Има релефна плочка, върху която може да се изграждат различни фигури, като се закрепват към нея..
11,90 лв.
Конструктор мини писта 45 части Конструктор мини писта 45 части
Намаление
Наличен
Конструктор мини писта за деца, състоящ се от 45 части. Като размери, елементите отговарят на стандарта на ЛЕГО ДУПЛО (Lego Duplo), т.е. по-големи са от другия стандарт - Лего Класик (Lego Classsic).Има релефна плочка, върху която може да се изграждат различни фигури, като се закрепват към нея..
8,90 лв. 12,90 лв.
Конструктор мини писта 51 части Конструктор мини писта 51 части
Намаление
Наличен
Конструктор мини писта за деца, състоящ се от 51 части. Като размери, елементите отговарят на стандарта на ЛЕГО ДУПЛО (Lego Duplo), т.е. по-големи са от другия стандарт - Лего Класик (Lego Classsic).Има релефна плочка, върху която може да се изграждат различни фигури, като се закрепват към нея..
9,90 лв. 13,90 лв.
Конструктор мини писта 58 части Конструктор мини писта 58 части
Намаление
Наличен
Конструктор мини писта за деца, състоящ се от 58 части. Като размери, елементите отговарят на стандарта на ЛЕГО ДУПЛО (Lego Duplo), т.е. по-големи са от другия стандарт - Лего Класик (Lego Classsic).Има релефна плочка, върху която може да се изграждат различни фигури, като се закрепват към нея..
11,90 лв. 15,90 лв.
Конструктор 4 в 1 Универсални герои Конструктор 4 в 1 Универсални герои
Намаление
Наличен
4 различни мини конструктора, които могат да се обединят в един! Уникален конструктор от 454 части, който се състои от четири самостоятелни комплекта. При обединяването на всички части се получава по-голям обект - чудовищен дракон.Голямото забавление на малките строители може да започне! Подго..
29,90 лв. 46,00 лв.
Конструктор 4 в 1 Дракони и роботи Конструктор 4 в 1 Дракони и роботи
Намаление
Наличен
4 различни мини конструктора, които могат да се обединят в един! Уникален конструктор от 451 части, който се състои от четири самостоятелни комплекта. При обединяването на всички части се получава по-голям обект - чудат Робот.Голямото забавление на малките строители може да започне! Подгответе..
29,90 лв. 46,00 лв.
Конструктор 4 в 1 Роботи и машини Конструктор 4 в 1 Роботи и машини
Намаление
Наличен
4 различни мини конструктора, които могат да се събират в един! Уникален конструктор от 404 части, който се състои от четири самостоятелни комплекта. При обединяването на всички части се получава по-голяма  фигура на  Робот-Трансформърс.Голямото забавление на малките строители може д..
29,90 лв. 46,00 лв.
Конструктор 8 в 1 Бойни машини Конструктор 8 в 1 Бойни машини
Намаление
Наличен
8 различни мини конструктора, които могат да се събират в един! Уникален конструктор от 971 части, който се състои от осем самостоятелни комплекта, представляващи 8 бойни машини. При обединяването на всички части се получава  8 пъти по-голяма футуристична бойна машина.Голямото забавление ..
59,80 лв. 92,00 лв.
Конструктор 8 в 1 Полицейски машини Конструктор 8 в 1 Полицейски машини
Намаление
Наличен
8 различни мини конструктора, които могат да се събират в един! Уникален конструктор от 805 части, който се състои от осем самостоятелни комплекта, представляващи 8 полицейски машини. При обединяването на всички части се получава  8 пъти по-голяма футуристична полицейска машина.Голямото..
59,80 лв. 92,00 лв.
Конструктор "Виенско колело", 35 части Конструктор "Виенско колело", 35 части
Намаление
Наличен
Конструктор с големи части, създаден за най-малките строители. Ярки цветове, качествена изработка и интересен краен резултат - детска площадка със стъпала и пързалка и въртящо се виенско колело.Създайте творческия дух в своето дете! Конструкторът е подходящ за начален етап в този клас. Идеален..
20,00 лв. 24,00 лв.
Конструктор "Камионче в яйце"- изненада Конструктор "Камионче в яйце"- изненада
Намаление
Наличен
Всяко дете обича изненадите в яйцата-играчка.Голямото 10 см яйце съдържа интересна играчка - камионче (строителна мащина). Детето трябва да сглоби различните части, което е чара на всяко яйце-изненада. Видовете камиончета са 6 и се падат на случаен принцип. Играчката е подходяща за деца над 3 ..
4,55 лв. 7,00 лв.
Сглобяем динозавър в синьо яйце Сглобяем динозавър в синьо яйце
Намаление
Наличен
Да излюпим динозавър Тиранозавър Рекс  вкъщи!Сега е на ДиноЗверска разпродажба на почти половин цена!Светът на динозаврите влиза във вашия дом! Яйцето е с големината на щраусово яйце. Всъщност представлява един интересен мини конструктор. Сглобяването е забавно и вълнуващо! С помощта н..
4,90 лв. 11,90 лв.
Сглобяем динозавър в жълто яйце Сглобяем динозавър в жълто яйце
Намаление
Наличен
Да излюпим динозавър Велоцираптор вкъщи!Сега е на ДиноЗверска разпродажба на почти половин цена!Светът на динозаврите влиза във вашия дом! Яйцето е с големината на щраусово яйце. Всъщност представлява един интересен мини конструктор. Сглобяването е забавно и вълнуващо! С помощта на удобна..
4,90 лв. 11,90 лв.
Сглобяем динозавър в лилаво яйце Сглобяем динозавър в лилаво яйце
Намаление Най-продаван
Наличен
Да излюпим динозавър Моноклониус вкъщи!Сега е на ДиноЗверска разпродажба на почти половин цена!Светът на динозаврите влиза във вашия дом! Яйцето е с големината на щраусово яйце. Всъщност представлява един интересен мини конструктор. Сглобяването е забавно и вълнуващо! С помощта на удобна ..
4,90 лв. 11,90 лв.
Сглобяем динозавър в червено яйце Сглобяем динозавър в червено яйце
Намаление
Наличен
Да излюпим динозавър Трицераптос вкъщи!Сега е на ДиноЗверска разпродажба на почти половин цена!Светът на динозаврите влиза във вашия дом! Яйцето е с големината на щраусово яйце. Всъщност представлява един интересен мини конструктор. Сглобяването е забавно и вълнуващо! С помощта на удобна плас..
4,90 лв. 11,90 лв.
Мини камионче за сглобяване Мини камионче за сглобяване
Най-продаван
Наличен
Камиончето - кола е с дължина 4 см. Частите за сглобяване са общо 7, има и и стикерчета за залепване. Не е подходяща за деца под 3 г...
0,60 лв.
Наличен
4 различни мини конструктора, които могат да се обединят в един! Уникален конструктор от 391 части, който се състои от четири самостоятелни комплекта. При обединяването на всички части се получава по-голям автомбил - с пет оси на колелата и м,ного оръжия.Голямото забавление на малките строител..
46,00 лв.
Конструктор 4 в 1 Увеселителен парк от 4 сцени, 638 части Конструктор 4 в 1 Увеселителен парк от 4 сцени, 638 части
Намаление
Наличен
4 различни конструктора, които са обединени от една обща тема - Увеселителен парк. Уникален конструктор от 638 части, който се състои от четири самостоятелни комплекта, представляващи 4 сцени за забавления. При обединяването на четирите сцени- Въртележка, Пързалка,  Камионетка за сладки..
59,80 лв. 92,00 лв.
Наличен
4 различни конструктора, които са обединени от една обща тема - обзавеждане на дома. Уникален конструктор от 315 части, който се състои от четири самостоятелни комплекта, представляващи  обзавеждане на 4 стаи от мечтан дом. При обединяването на четирите стаи се получава комплекс за забавл..
46,00 лв.
ЗИМ
Наличен
Комплектът съдържа 40 части с различна форма.Този комплект е чудесен за подарък, опакован е красиво в опаковка, която може да се използва за съхранение.Конструктор с много големи елементи в свежи цветове – розов, лилав и бял.Чрез своя дизайн и форми стимулира моториката на ръцете на детето, развити..
25,90 лв.
ЗИМ
Наличен
Комплектът съдържа 24 цветни части с различна форма и стикери за залепяне.Този комплект е чудесен за подарък, опакован е красиво в опаковка, която може да се използва за съхранение.Конструктор с много големи елементи в ярки цветове – сини, зелени, червени, жълти.Чрез своя дизайн и форми стимулира м..
20,90 лв.
ЗИМ
Наличен
Комплектът съдържа 44 елемента с различна форма.Този комплект е чудесен за подарък, опакован е красиво в опаковка, която може да се използва за съхранение.Конструктор с много големи елементи в ярки цветове – зелени, сини, червени, жълти.Чрез своя дизайн и форми стимулира моториката на ръцете на дет..
26,90 лв.
ЗИМ
Наличен
Комплектът съдържа 54 части с различна форма.Този комплект е чудесен за подарък, опакован е красиво в опаковка, която може да се използва за съхранение.Конструктор с много големи елементи в ярки цветове – зелени, сини, червени, жълти.Чрез своя дизайн и форми стимулира моториката на ръцете на детето..
21,90 лв.
Конструктор Писта с топчета, 105 части, 2 в 1 Конструктор Писта с топчета, 105 части, 2 в 1
Намаление
Наличен
Конструктор Писта с топчета , състоящ се от 105 пластмасови елемента.Конструкторът Писта с топчета е забавление 2 в 1 за деца над 3 години. Първото занимание е сглобяване на писта, а второто - игра с пистата и пускане на топчетата.Играта развива творческия ум, сръчните умения и интелектуалното раз..
17,90 лв. 23,90 лв.
Наличен
ТВОРЧЕСКО И ЩАСТЛИВО ЗАБАВЛЕНИЕ: "Град" от дървени блокчета е сбъдната мечта за всяко дете, което обича да подрежда различни видове конструкции. Възможностите за забавление и ролева игра тук са практически безкрайни.РАЗВИТИЕ: Комплектът с блокчета е не само страхотно забавление, но и изучава..
54,90 лв.
Наличен
Конструктор 12 в 1 "Замък за принцеси", 566 частиКонструктор от висококачествена пластмаса!Размер на опаковката - 38 см. х 26 см. х 6 см. За деца над 6 години...
45,80 лв.
ИнМаг
Наличен
В основата на конструктора е вятърна мелница с къща в която живее Емили. Къщата е на две нива с голям кръгъл балкон и големи прозорци. Разположена е сред градина с много цветя. Комплектът включва мини фигури на Емили и Синки. В играта е включено упътване за сглобяването на къщичката, за по- ..
52,90 лв.
Наличен
Идеална играчка за подарък на всяко дете!Прецизна изработка на всички части, идеално пасващи една към друга. Конструктор, с който детето няма да скучае. Конструкторът помага да се развие координацията на движенията, логическото мислене и въображението. След построяването детето ще получи една страхо..
69,90 лв.