Каталог
Кошница

Занимателни играчки

Конструктор "Камионче в яйце"- изненада Конструктор "Камионче в яйце"- изненада
Намаление
Наличен
Всяко дете обича изненадите в яйцата-играчка.Голямото 10 см яйце съдържа интересна играчка - камионче (строителна мащина). Детето трябва да сглоби различните части, което е чара на всяко яйце-изненада. Видовете камиончета са 6 и се падат на случаен принцип. Играчката е подходяща за деца над 3 ..
4,55 лв. 7,00 лв.
Сглобяем динозавър в синьо яйце Сглобяем динозавър в синьо яйце
Намаление
Наличен
Да излюпим динозавър Тиранозавър Рекс  вкъщи!Сега е на ДиноЗверска разпродажба на почти половин цена!Светът на динозаврите влиза във вашия дом! Яйцето е с големината на щраусово яйце. Всъщност представлява един интересен мини конструктор. Сглобяването е забавно и вълнуващо! С помощта н..
4,90 лв. 11,90 лв.
Сглобяем динозавър в жълто яйце Сглобяем динозавър в жълто яйце
Намаление
Наличен
Да излюпим динозавър Велоцираптор вкъщи!Сега е на ДиноЗверска разпродажба на почти половин цена!Светът на динозаврите влиза във вашия дом! Яйцето е с големината на щраусово яйце. Всъщност представлява един интересен мини конструктор. Сглобяването е забавно и вълнуващо! С помощта на удобна..
4,90 лв. 11,90 лв.
Сглобяем динозавър в лилаво яйце Сглобяем динозавър в лилаво яйце
Намаление Най-продаван
Наличен
Да излюпим динозавър Моноклониус вкъщи!Сега е на ДиноЗверска разпродажба на почти половин цена!Светът на динозаврите влиза във вашия дом! Яйцето е с големината на щраусово яйце. Всъщност представлява един интересен мини конструктор. Сглобяването е забавно и вълнуващо! С помощта на удобна ..
4,90 лв. 11,90 лв.
Сглобяем динозавър в червено яйце Сглобяем динозавър в червено яйце
Намаление
Наличен
Да излюпим динозавър Трицераптос вкъщи!Сега е на ДиноЗверска разпродажба на почти половин цена!Светът на динозаврите влиза във вашия дом! Яйцето е с големината на щраусово яйце. Всъщност представлява един интересен мини конструктор. Сглобяването е забавно и вълнуващо! С помощта на удобна плас..
4,90 лв. 11,90 лв.
ИнМаг
Наличен
Детското микрофонче е предназначено и за най-малките дечица. Работи без батерии с ехо ефект.Размер: 19 см...
5,90 лв.
Наличен
Цветен лабиринт с много обрати, тунели, спускания и малко топче.Подобрява координацията на очите и ръцете, а също така повишава способността за концентрация.Страхотна играчка, която развива и тренира уменията на деца и възрастни!В тази прозрачна сфера "се крие" цветен лабиринт с много завои, тун..
22,90 лв.
KRUZZEL
Наличен
ПИЦА + КОМПЛЕКТ ЗА БЪРЗО ХРАНЕНИЕ - ИГРАЧКИ ЗА БЪРЗО ХРАНЕНЕ - този "вкусен" комплект играчки ще се хареса на всеки малък готвач и готвачка. Състои се от цели 42 елемента, сред които: тави, хот-дог, пица и пържени картофи. Тези изключително "вкусни" продукти ще позволят на вашето дете да пригот..
18,90 лв.
Наличен
Комплект подвижни реалистични динозаври за игра 6 броя. Фигурките на динозаври са изработени от пластмаса с внимание към детайла, а техните ярки цветове и разнообразие насърчават играта и стимулират въображението. Комплектът включва цели 6 различни фигурки на динозаври, които изглеждат почти ка..
26,00 лв.
Забавна игра "Сърдитият крокодил" Забавна игра "Сърдитият крокодил"
Намаление
Наличен
Забавна и интересна игра с очакван край в неочаквано време! Силна изненада и вълнение за цялото семейство!Играта "Сърдитият крокодил" се играе от двама или повече играча. Играчите започват да натискат зъбите на крокодила в зиналата му уста. На случаен принцип, хищникът щраква с уста и захапва пръста..
8,90 лв. 11,90 лв.
Фенерче - проектор с 48 картинки Фенерче - проектор с 48 картинки
Най-продаван
Наличен
Уникален проектор във формата на удобно малко фенерче. Има 6 сменяеми диска, на които са изобразени снимки в 6 категории: водни животни, насекоми, превозни средства, космос, спортове и динозаври. Комплектът включва 3 броя батерии AG13, които са заредени в играчката и затворени с капач..
6,50 лв.
Наличен
Уникален проектор във формата на удобно малко фенерче. Има 3 сменяеми диска, на които са изобразени снимки в 3 категории: водни животни, превозни средства и динозаври. Комплектът включва 3 броя батерии AG13, които са заредени в играчката и затворени с капаче, обезопасено с винтче.Жела..
4,50 лв.
Наличен
 ЦВЕТЕН КОМПЛЕКТ ФИГУРИ НА ДИНОЗАВРИ - очарователният свят на праисторическите животни вече е на една ръка разстояние от вашето дете. Фигурките на динозаври са изработени от пластмаса с внимание към детайла, а техните ярки цветове и разнообразие насърчават забавлението и стимулират въображениет..
13,20 лв.
Наличен
Пресата за пластилин с шаблони и аксесоари е много креативно решение за забавление. Освен това машината има 4 различни накрайника. Просто поставете върха на машината, натиснете и тестената маса с подходяща форма ще излезе през дупките.  Играчката е опакована в кафяв кашон с надписи!МНОГО ГОЛЯМ ..
20,90 лв.
Наличен
Пресата за пластилин с шаблони и аксесоари е много креативно решение за забавление. Освен това машината има 4 различни накрайника. Просто поставете върха на машината, натиснете и тестената маса с подходяща форма ще излезе през дупките.  Играчката е опакована в кафяв кашон с надписи!ГОЛЯМ БРОЙ А..
36,90 лв.
KRUZZEL
Наличен
Вижте как изглежда светът през призмата на забавен калейдоскоп! Играчка, която създава абстрактни комбинации от цветове и форми. Детските лица показват възхищение и наслада от вълшебните картинки, появяващи се вътре в тръбата.Гледането на различни цветове и модели през калейдоскоп подпомага ра..
8,90 лв.
Наличен
Металната хармоника в Си мажор, 10 канална, е добро решение за забавление или за учене на свирене. Звуковите ѝ качества ще се харесат на всеки слушател - издава ясен, топъл звук.Включен е пластмасов калъф, който ще предпази инструмента от повреда. Характеристики:материал: метал, пластмасатон: С..
5,90 лв.
Наличен
Комплект фигури на 8 диви животни - жираф, носорог, камила, панда, мечка, два вида тигри, лъв. В допълнение, към комплакта има и малка декорация. Занимателни и образователни фигурки, с които всяко дете би се забавлявало.Фигурките са изработени от здрава пластмаса, благодарение на което ще могат да с..
14,90 лв.
Наличен
Комплект фигури на 6 домашни животни - крава, коза, магаре, кон, бивол и агне. В допълнение, към комплакта има и малка декорация. Занимателни и образователни фигурки, с които всяко дете би се забавлявало.Фигурките са изработени от здрава пластмаса, благодарение на което ще могат да се използват дълг..
15,90 лв.
Наличен
 Комплектът включва 64 флуоресцентни сламки и 36 топчести конектора в 3 цвята (зелен, оранжев и син) и зелено покривало. Позволява реализирането на почти безброй проекти. Целият комплект е опакован в кутия с пластмасова вложка, която има отделения, което ще осигури ред при съхранение и преместв..
19,20 лв.