Каталог
Кошница

Стрелба

Детски пистолет със звуци и прожектор Детски пистолет със звуци и прожектор
Най-продаван
Наличен
Пистолет, който издава бойни звуци, свети и прожектира фигури в тъмното. При натискане на спусъка, пистолетът започва да "стреля", като издава съответните звуци на стрелба. Свети, като светлината идва от мигащ червен диод. Прожектира цветна картинка в тъмното, като фигурите от картинката са на поли..
8,90 лв.
Полицейски комплект Полицейски комплект
Намаление
Наличен
Игрален комплект за малки полицаи. Комплект ще осигури на малчугана да влезе в ролята на полицай. Стрелящ пистолет, белезници, бинокъл, мишени за тренировка - най-необходимото за ролева игра на пазител на реда. Играта е напълно безопасна за всички. Топчетата са супер леки и не могат да наранят и..
14,90 лв. 19,90 лв.
Наличен
Автомат за игра с шест "патрона",  напълно безопасни за деца и предмети. Пълнителят се сваля като на истински автомат. Допълнително има и няколко мишени."Патроните" се зареждат по един, като се пъхат в цевта. Зареждането става с издърпване назад на лостчето в дясно. Интересното е, че из..
19,90 лв.
ИнМаг
Наличен
Забавна игра, като целта е с автомата да се уцели патето. Това забавно пате е гладно за нови емоции. Стрелбата трябва да е точна, за да може топчетата да влизат в устата му. При попадение езикът се мръдва и топчето попада в коремчето на патето. Играта е напълно безопасна за всички. Топчетата са ..
29,00 лв.
Пистолет - Изстрелвачка със самолети /механичен/
Намаление
Наличен
Пистолетът, който изстрелва самолети е невероятна играчка, новост при играчките. Грабва интересът и на любителите на оръжия, които стрелят, и на любителите на самолети, които летят. Размер на пистолета 7х10 см. Лесно е! Поставяте самолета на пистата за изстрелване, натискате спусъка и ..
6,90 лв. 11,90 лв.
ИнМаг
Наличен
За да се почувства детето ви като истински рицар, но и да не нарани някого, можете да му дадете оръжие, което да тренира точността му безопасно - детски лък. Стрелите също са от пластмаса, като не завършват с остри върхове, а с полимерни вендузи. С лъкът може да се стреля по добавената в ком..
16,90 лв.
Наличен
Прозрачен пистолет на батерииДве степени на действие:първа - светлинни ефекти и подвижни елементивтора - демо мелодии, звук на стрелба, светлинни ефекти и подвижни елементиРазмер на опаковката - 25 см. х 15 см. х 4,5 см. За деца над 3 години...
24,00 лв.
Наличен
С такава зашеметяваща играчка детето ще се радва да развие координация на движенията, въображение и логическо мислене.Комплектът включва автомат, 8 меки топки, 4 меки стрели за изстрелване.Автоматът освен, че изстрелва топчета, така и издава звуци и светлини.Играчката е изработена от висококачествен..
29,90 лв.
ИнМаг
Наличен
Комплектът за игри развива точност, гъвкавост и координация (необходимо е да се постигне целта). Това е много вълнуващо преживяване за вашето детенце. Можете да играете с приятелите си и да се съревновавате. Не трябва да ходидете на стрелбище,можете да играете и на двора.Комплекта включва:1 Арбалет1..
15,90 лв.
Наличен
Детски комплект пистолет с меки стрели, топчета и мишени.Изработен от напълно безврени за детето материали. Стрелите и топчетата са меки и безопасни за децата.Инструкции за употреба:1. Изстрелване на стрели- Заредете пистолета, поставете стреличката в цевта и натиснете спусъка.2. Изстралване на топч..
19,90 лв.
ИнМаг
Наличен
Налични в два цвята- Жълто с оранжево и Червено с жълтоДетски пистолет с меки стрели, изработен от безопасни за децата материали. Пистолета е лесен за използване и стреличките няма да причинят наранявания.Издърпайте халкичката в задния край на пистолета и изстреляйте стрелата. За презареждане на вся..
11,90 лв.
Наличен
Пистолет с меки стрели, мишени и предпазни очила.Стрелите от комплекта са десет,  а мишените- три. Към комплекта има и предпазни очила, които предпазват децата от наранявания.Мишените са изработени от пластмаса и са под формата на полу-кенчета.Изработен от устойчива и здрава пластмаса, а стрели..
29,90 лв.
Наличен
Детски рицарски комплект за игра с три меча и броня ще насърчи детето за ролеви игри чрез въображение и креативност. Подходящ за всеки малък любилет на рицарските доспехи. Изработен от напелно безвреден материал, подходящ за децата.Комплектът съдържа 3 на брой меча и 1 броня, които приличат точно на..
19,90 лв.
Наличен
За да се почувства детето ви като истински рицар, но и да не нарани някого, можете да му дадете оръжие, което да тренира точността му безопасно - детския лък. Стрелите също са от пластмаса, като не завършват с остри върхове, а с полимерни вендузи. С лъкът може да се стреля по добавената в ко..
12,90 лв.
Наличен
Пистолет-изстрелвачка със светещ пумпал - механизиран.Заредете пумпала в улея, напомпайте и изстреляйте върху равна повърхност.включени батериипумпал със светлинни ефектиРазмер на опаковката: 26 х 22 х 6 см.За деца над 3 години...
20,90 лв.
ИнМаг
Наличен
Детски комплект с 2 пистолета и аксесоари, подходящ за всеко малко дете, което се вълнува от света на военните.Комплекта включва 2 пистолета, белезници, компас, мишена със силиконови стрели и 3 патета мишени. Подходящ за деца над 3 год...
10,90 лв.
Наличен
Налични в два цвята- Жълто със синьо и Синьо със зеленоКомплект от два детски пистолети с меки стрели, изработен от безопасни за децата материали. Пистолетите са лесни за използване и стреличките няма да причинят наранявания.Издърпайте халкичката в задния край на пистолета и изстреляйте стрелата. По..
12,90 лв.
Наличен
Пистолет с меки стрели и мишени-кегли.Стрелите от комплекта са осем,  а мишените- три. Мишените са изработени от пластмаса и са под формата на кегли.Изработен от устойчива и здрава пластмаса, а стрелите са с гумиран накрайникИграчката е много подходяща за подарък на всяко малко момче, което хар..
11,90 лв.
Наличен
Детски пистолет с меки стрели и меки топчета, изработен от безопасни за децата материали. Пистолета е лесен за използване и стреличките няма да причинят наранявания.Издърпайте халкичката в задния край на пистолета и изстреляйте стрелата или топчето. За презареждане на всяка следваща стрела, трябва д..
12,90 лв.
Пистолет - изстрелвач на самолети, жълт Пистолет - изстрелвач на самолети, жълт
Намаление
Наличен
Пистолетът, който изстрелва самолети е невероятна играчка, новост при играчките. Грабва интересът и на любителите на оръжия, които стрелят, и на любителите на самолети, които летят.Размери на пистолета: 24см х 10см  Размер на самолета: 14см /9смКомплекта включва: пистолет и 2 бр. самолетчетаЛес..
6,90 лв. 15,90 лв.
Детски пистолет с меки стрели и мишена, жълт цвят
Намаление
Наличен
Пистолет с меки стрели и мишена.Стрелите от комплекта са десет, една мишена и едни предпазни очила. Мишената е изработена от пластмаса и пада назад, когато е уцелена от меките стрели.Изработен от устойчива и здрава пластмаса, а стрелите са с гумиран накрайникИграчката е много подходяща за подарък на..
24,90 лв. 29,90 лв.
Активна игра "Нахрани патокът" (с 2 пушки) Активна игра "Нахрани патокът" (с 2 пушки)
Намаление Най-продаван
ИнМаг
Наличен
Този забавен паток е гладен за нови емоции! Стрелбата трябва да е точна, за да може топчетата да влизат в устата му. При преминаване, езикът на патока се задвижва и така се отчита всяко точно попадение. Чува се и звуков сигнал, а брояч с електронен дисплей отмерва успеха. Играта е супер безоп..
45,90 лв. 59,90 лв.
Активна игра "Уцели роботът", 2 пушки Активна игра "Уцели роботът", 2 пушки
Намаление
KRUZZEL
Наличен
Този забавен робот е гладен за нови емоции! Стрелбата трябва да е точна, за да може топчетата да влизат в устата му. При преминаване, езикът на робота се задвижва и така се отчита всяко точно попадение. Чува се и звуков сигнал, а брояч с електронен дисплей отмерва успеха. Играта е супер безоп..
54,90 лв. 59,90 лв.
Детски пистолет с меки стрели и мишена, син цвят
Намаление
Наличен
Пистолет с меки стрели и мишена.Стрелите от комплекта са десет, една мишена и едни предпазни очила. Мишената е изработена от пластмаса и пада назад, когато е уцелена от меките стрели.Изработен от устойчива и здрава пластмаса, а стрелите са с гумиран накрайникИграчката е много подходяща за подарък на..
24,90 лв. 29,90 лв.
Наличен
Автоматът е играчка със следните функции:светлинни ефекти реалистични звуци на стрелбавибрациимерник Размери на автомата: 75 см х 19 см х 4.7 см.Играчката работи с 3 броя батерии R06/АА, които не са включени в комплекта. Ако желаете можете да добавите подходящите батерии от падащото меню. Така щ..
21,90 лв.
Наличен
Пистолет с меки стрели и мишена.Стрелите от комплекта са осем броя и мишена. Изработен от устойчива и здрава пластмаса, а стрелите са с гумиран накрайникИграчката е много подходяща за подарък на всяко малко момче, което харесва екшън сцените и иска ежедневни приключение в игрите.Играчката е подходящ..
24,90 лв.