Каталог
Кошница

Играчки

Eлектронна игра за визуална памет Memory Game Eлектронна игра за визуална памет Memory Game
Намаление Най-продаван
ИнМаг
Наличен
Memory Game е игра за стимулиране на визуалната памет при децата (и не само). Подходяща е за деца над 3 години. Интерактивна игра със звук и светлинни ефекти. Играчката има 4 различни по цвят бутона, като всеки си има и собствен звук. След стартиране, бутоните започват да светят последовател..
12,90 лв. 18,00 лв.
Дрон с камера + гривна за управление + дистанционно (модел 3) Дрон с камера + гривна за управление + дистанционно (модел 3)
Безплатна доставка
Наличен
Детски дрон с камера. Интуитивно управление. Може да се управлява с дистанционно, както и със специално сензорно устройство, което се захваща за активната ръка и с негова помощ може да се направлява дрона.  Има QR Code с линк към приложение за телефон. С него може да се свърже чрез WiFi..
129,00 лв.
Конструктор Писта, 168 части Конструктор Писта, 168 части
Намаление
Наличен
Качествен и пъстроцветен конструктор-писта от 168 части.Конструкторът подобрява връзката дете - родител, като създава творческа атмосфера. В условията на забавни игри детето развива своята интуиция, пространствената ориентация и засилва мисловната си дейност. Като размери, елементите и плочк..
16,90 лв. 21,90 лв.
Наличен
Мини конструктор кола на батерии.Малък, но много занимателна конструктор. Състои се от много елементи, които се сглобяват по схема. Има задвижващ мотор и перка.  Движи се самостоятелно напред под въздействието реактивната сила на въздушния поток, който се поражда от бързото въртене на вит..
7,50 лв.
Наличен
Конструктор за сглобяване на мини самолет с батерии.Малък, но много занимателна конструктор. Състои се от много елементи, които се сглобяват по схема. Има задвижващ мотор и перка. Движи се самостоятелно напред под въздействието реактивната сила на въздушния поток, който се поражда от бързото в..
9,90 лв.
Конструктор Писта с топчета, 109 части, 2 в 1 Конструктор Писта с топчета, 109 части, 2 в 1
Намаление Най-продаван
Наличен
Конструктор Писта с топчета , състоящ се от 109 пластмасови елемента.Конструкторът Писта с топчета е забавление 2 в 1 за деца над 3 години. Първото занимание е сглобяване на писта, а второто - игра с пистата и пускане на топчетата.Играта развива творческия ум, сръчните умения и интелектуалното раз..
20,00 лв. 29,90 лв.
Наличен
Конструктор мини писта за деца, състоящ се от 32 части. Като размери, елементите отговарят на стандарта на ЛЕГО ДУПЛО (Lego Duplo), т.е. по-големи са от другия стандарт - Лего Класик (Lego Classsic).Има релефна плочка, върху която може да се изграждат различни фигури, като се закрепват към нея..
11,90 лв.
Конструктор мини писта 45 части Конструктор мини писта 45 части
Намаление
Наличен
Конструктор мини писта за деца, състоящ се от 45 части. Като размери, елементите отговарят на стандарта на ЛЕГО ДУПЛО (Lego Duplo), т.е. по-големи са от другия стандарт - Лего Класик (Lego Classsic).Има релефна плочка, върху която може да се изграждат различни фигури, като се закрепват към нея..
8,90 лв. 12,90 лв.
Конструктор мини писта 51 части Конструктор мини писта 51 части
Намаление
Наличен
Конструктор мини писта за деца, състоящ се от 51 части. Като размери, елементите отговарят на стандарта на ЛЕГО ДУПЛО (Lego Duplo), т.е. по-големи са от другия стандарт - Лего Класик (Lego Classsic).Има релефна плочка, върху която може да се изграждат различни фигури, като се закрепват към нея..
9,90 лв. 13,90 лв.
Конструктор мини писта 58 части Конструктор мини писта 58 части
Намаление
Наличен
Конструктор мини писта за деца, състоящ се от 58 части. Като размери, елементите отговарят на стандарта на ЛЕГО ДУПЛО (Lego Duplo), т.е. по-големи са от другия стандарт - Лего Класик (Lego Classsic).Има релефна плочка, върху която може да се изграждат различни фигури, като се закрепват към нея..
11,90 лв. 15,90 лв.
Интерактивна детска писта, син цвят, 3 колички Интерактивна детска писта, син цвят, 3 колички
Намаление
Наличен
Писта с три малки колички, задвижвани с помощта на механични решения - ръчки и бутони. В ерата на електронните забавления е трудно да се намери истинска механична играчка, като тази! Пистата е много забавна! С помощта на разнообразни механични решения автомобилът преминава през пистата, без да бъде..
29,00 лв. 52,00 лв.
Конструктор 4 в 1 Универсални герои Конструктор 4 в 1 Универсални герои
Намаление
Наличен
4 различни мини конструктора, които могат да се обединят в един! Уникален конструктор от 454 части, който се състои от четири самостоятелни комплекта. При обединяването на всички части се получава по-голям обект - чудовищен дракон.Голямото забавление на малките строители може да започне! Подго..
29,90 лв. 46,00 лв.
Влак с писта, 181 х 78 см, локомотив с 3 вагона, ретро дизайн Влак с писта, 181 х 78 см, локомотив с 3 вагона, ретро дизайн
Безплатна доставка
ИнМаг
Наличен
Ретро влакът се състои от локомотив, вагон с въглища, товарен вагон, 3 бр. пътнически вагони + жп. линия и аксесоари.С този комплект може да построите железница у дома. Забавлението започва с отварянето на кутията. Като начало трябва да се построят линиите и да се подготви ЖП системата за работа..
99,90 лв.
Механизирана триколка с моторист- два цвята Механизирана триколка с моторист- два цвята
Намаление Най-продаван
Наличен
Играчката е много интересна. Мотористът е с подвижни ръце и крака и може да се сваля от моторчето. Моторчето НЕ се преобръща, защото има стопер . Задните гуми мигат с цветни светлини, придружени с приятна мелодия. Характеристики:атрактивен и уникален дизайнярки и цветни светлинитриколката е програми..
16,00 лв. 22,86 лв.
Конструктор 4 в 1 Дракони и роботи Конструктор 4 в 1 Дракони и роботи
Намаление
Наличен
4 различни мини конструктора, които могат да се обединят в един! Уникален конструктор от 451 части, който се състои от четири самостоятелни комплекта. При обединяването на всички части се получава по-голям обект - чудат Робот.Голямото забавление на малките строители може да започне! Подгответе..
29,90 лв. 46,00 лв.
Конструктор 4 в 1 Роботи и машини Конструктор 4 в 1 Роботи и машини
Намаление
Наличен
4 различни мини конструктора, които могат да се събират в един! Уникален конструктор от 404 части, който се състои от четири самостоятелни комплекта. При обединяването на всички части се получава по-голяма  фигура на  Робот-Трансформърс.Голямото забавление на малките строители може д..
29,90 лв. 46,00 лв.
Прозрачна кола Супер Авто, тип "блъскаща количка", светлини, музика, движещи се части Прозрачна кола Супер Авто, тип "блъскаща количка", светлини, музика, движещи се части
Намаление Най-продаван
Наличен
Супер интересен автомобил, с мелодии, светлини и много ефектно демонстриране на механиката, която го задвижва!Иновативната кола Супер Авто е от моделите тип "блъскащи колички". При сблъсък със предмет, стена или някакво препятствие, сменя посоката и винаги продължава движението си. Дотук свършва..
16,90 лв. 24,00 лв.
Конструктор 8 в 1 Бойни машини Конструктор 8 в 1 Бойни машини
Намаление
Наличен
8 различни мини конструктора, които могат да се събират в един! Уникален конструктор от 971 части, който се състои от осем самостоятелни комплекта, представляващи 8 бойни машини. При обединяването на всички части се получава  8 пъти по-голяма футуристична бойна машина.Голямото забавление ..
59,80 лв. 92,00 лв.
Конструктор 8 в 1 Полицейски машини Конструктор 8 в 1 Полицейски машини
Намаление
Наличен
8 различни мини конструктора, които могат да се събират в един! Уникален конструктор от 805 части, който се състои от осем самостоятелни комплекта, представляващи 8 полицейски машини. При обединяването на всички части се получава  8 пъти по-голяма футуристична полицейска машина.Голямото..
59,80 лв. 92,00 лв.
Писта Арена Парк 82 части Писта Арена Парк 82 части
Намаление
Наличен
Запознайте се с иновативната Арена Парк на супер забавление с движещата се количка! Нещо повече - тя не може да продължи движението си, ако не ѝ помогнете! Изисква се сръчност и бързина, удоволствието от играта е гарантирано!За да започне същинската игра, първо пистата се сглобява от съставн..
39,90 лв. 64,90 лв.
Писта Арена Парк 167 части Писта Арена Парк 167 части
Намаление
Наличен
Запознайте се с иновативната Арена Парк на супер забавление с движещата се количка! Нещо повече - тя не може да продължи движението си, ако не ѝ помогнете! Изисква се сръчност и бързина, удоволствието от играта е гарантирано!За да започне същинската игра, първо пистата се сглобява от съставн..
69,00 лв. 99,00 лв.
Детска мини кухня в чантичка , 21 части Детска мини кухня в чантичка , 21 части
Намаление
Наличен
Симпатична чантичка за малки госпожици. Представлява преносима кухня за пикник, като готвенето е оставено на детското въображение!Чантичката-кухня привлича с пастелните си цветове. Има дълга връзка за носене през рамо. След отварянето ѝ, детето ще открие посуда за готвене (чинии, тенджера, тиган, ..
9,90 лв. 15,90 лв.
Занимателна играчка Жаба Занимателна играчка Жаба
Намаление Най-продаван
Наличен
Симпатичната играчка с форма на жаба ще занимава детето с часове. С приятните си звуци и светлини и няколко режима на игра, тя развива интелекта и познанието сред най-малките!Занимателната Жаба е предназначена за най-малките! Има три режима на забавления, които се превключват последователно от жълти..
9,80 лв. 16,90 лв.
Наличен
Забавната Костенурка свети, пее, движи се, при сблъсък обръща посоката и внимание: снася яйца!Костенурката пее, движи се зигзагообразно посредством две стационарни и две подвижни колелца.  При блъскане в предмет или стена, сменя посоката и продължава интересната си траектория. Двете предни воде..
17,90 лв.
Конструктор "Виенско колело", 35 части Конструктор "Виенско колело", 35 части
Намаление
Наличен
Конструктор с големи части, създаден за най-малките строители. Ярки цветове, качествена изработка и интересен краен резултат - детска площадка със стъпала и пързалка и въртящо се виенско колело.Създайте творческия дух в своето дете! Конструкторът е подходящ за начален етап в този клас. Идеален..
20,00 лв. 24,00 лв.
Писта на 7 нива с баскетболен кош Писта на 7 нива с баскетболен кош
Намаление Най-продаван
Наличен
Пистата с баскетболен кош и 4 топчета ще впечатли малчуганите с разноцветните си елементи и палавия танц на топчето. Забавна писта с игра на баскетбол. Може да се играе от един до четирима играча. Играчът се стреми с точен удар да уцели баскетболното кошче. След това топчето започва да обикаля по с..
9,90 лв. 17,90 лв.
Детска чантичка с изненади Детска чантичка с изненади
Намаление
Наличен
Кокетна чантичка за малки госпожици. Изненадите в нея са интересни - кукла с облекло, което сменя цвета си в топла вода, аксесоари и стикери.Чантичките с изненади са в 4 цвята, които се избират от иконките-картинки. Изненадите в тях са на случаен принцип и включват:1 бр. кукла от възможните 22 мод..
3,90 лв. 4,90 лв.
Детски пистолет със звуци и прожектор Детски пистолет със звуци и прожектор
Най-продаван
Наличен
Пистолет, който издава бойни звуци, свети и прожектира фигури в тъмното. При натискане на спусъка, пистолетът започва да "стреля", като издава съответните звуци на стрелба. Свети, като светлината идва от мигащ червен диод. Прожектира цветна картинка в тъмното, като фигурите от картинката са на поли..
8,90 лв.
Полицейски комплект Полицейски комплект
Намаление
Наличен
Игрален комплект за малки полицаи. Комплект ще осигури на малчугана да влезе в ролята на полицай. Стрелящ пистолет, белезници, бинокъл, мишени за тренировка - най-необходимото за ролева игра на пазител на реда. Играта е напълно безопасна за всички. Топчетата са супер леки и не могат да наранят и..
14,90 лв. 19,90 лв.
Комплект Кукла с кола + 4 изненади Комплект Кукла с кола + 4 изненади
Намаление
Наличен
Комплектът с изненади е интересен, защото при отварянето му, детето ще намери кукличка, която е скрита в голямата топка и още три аксесоара, скрити в другите две топки и в куфарчето за пътуване. Топките с изненада дават възможност на малките момиченца да тръпнат от очакване какво ще им се падне тоз..
8,90 лв. 19,90 лв.
Наличен
Автомат за игра с шест "патрона",  напълно безопасни за деца и предмети. Пълнителят се сваля като на истински автомат. Допълнително има и няколко мишени."Патроните" се зареждат по един, като се пъхат в цевта. Зареждането става с издърпване назад на лостчето в дясно. Интересното е, че из..
19,90 лв.
ИнМаг
Наличен
Забавна игра, като целта е с автомата да се уцели патето. Това забавно пате е гладно за нови емоции. Стрелбата трябва да е точна, за да може топчетата да влизат в устата му. При попадение езикът се мръдва и топчето попада в коремчето на патето. Играта е напълно безопасна за всички. Топчетата са ..
29,00 лв.