Каталог
Кошница

Млад учен, СТЕМ

Наличен
Конструкторът "Воден фонтан" има 16 части и е от серията Млад техник. След занимателно и изпълнено с внимание сглобяване по схема, пред младия техник се разкрива електрическа верига, която свързва захранващия блок с водния фонтан. Идва ред за онагледяване на процеси, които са свързани с водата и м..
26,80 лв.
Наличен
Конструкторът "Автомат за сапунени балончета" е от серията Млад техник. След занимателно и изпълнено с внимание сглобяване по схема,  пред младия техник се разкрива електрическа верига, която свързва захранващия блок с механичния. Моторче в механичния блок задвижва въздушна перка и колело з..
19,90 лв.
Наличен
"Въздушен фонтан" е конструктор от серията "Млад учен". С помощта на въздушна струя се правят 3 забавни опита, затова конструкторът е 3 в 1. Под формата на игра, децата, а и не само те, учат какво явление е въздушния поток, каква сила създава и как полезно може да се използва в ежедневието н..
19,90 лв.
Наличен
Мини баскетбол - конструктор Млад техник. Този конструктор е създаден специално за развитие на технически умения. Състои се от технически елементи и подложка. Съобразно схемата за монтаж се поставят елементите на правилните места и се свързват жиците за да се изпълни електрическата верига от..
19,00 лв.
Наличен
Конструктор Млад техник - вариант с летящ диск. Този конструктор е създаден специално за развитие на технически умения. Състои се от технически елементи и подложка. Съобразно схемата за монтаж се поставят елементите на правилните места и се свързват жиците за да се изпълни електрическата вер..
19,00 лв.
Наличен
Турбо сила - конструктор Млад техник. Този конструктор е създаден специално за развитие на технически умения. Състои се от технически елементи и подложка. Съобразно схемата за монтаж се поставят елементите на правилните места и се свързват жиците за да се изпълни електрическата верига от схе..
19,00 лв.
Детски образователен микроскоп с аксесоари Детски образователен микроскоп с аксесоари
Намаление
KRUZZEL
Наличен
Детски микроскоп за любознателни малки и пораснали деца. Уредът е многофункционален и с него може да се изследват различни предмети. Разполага с пълен набор от аксесоари за пълноценна работа с него. Микроскопът има 3 различни степени на увеличение (100x, 400x, 1200x).   Микроскопът е с ..
25,00 лв. 29,90 лв.
Писта "Увесилителен парк с влакче", 439 части, СТЕМ конструктор, "K`nex", Писта "Увесилителен парк с влакче", 439 части, СТЕМ конструктор, "K`nex",
Намаление
Наличен
Пистата е забавна и образователна играчка, като включва построяването на трасе с много завои и пускането на влакче по него.Може да се приеме, че е СТЕМ конструктор, включващ елементи от науката, технологиите, инженерството, дизайна и математиката.Пистата може да се построи в 3 варианта, като достига..
69,00 лв. 89,00 лв.
Фют
Наличен
Тази книга ще ви въведе в магическия свят на летенето, ще ви запознае с видовете полет, ще ви покаже как е възможно в небето да се издигат такива тежки машини, като самолетите и вертолетите. От материалите в кутията към книгата ще сглобите и тествате сами 6 летящи модела. Указания стъпка по ..
29,00 лв.
Фют
Наличен
Тази книга на издателство "Фют"ще въведе бъдещите инженери и конструктори в света на роботите.Ще научите за роботи, плуващи като риби, за роботизирани ръце, управлявани от мисълта, за роботи футболисти и за други удивителни творения на роботиката. От материалите в кутията към книгата ще сглобите..
29,00 лв.
Фют
Наличен
"Човешкото тяло" - комплект от книга и 66 елемента за 76-сантиметров обемен модел на човешко тяло, който се сглобява лесно, без лепило и допълнителни инструменти.Сглобяването на модела онагледява богатата информация и формира детайлна и ясна представа за устройството на човешкото тяло.В книгата ще..
29,00 лв.
Фют
Наличен
Илюстровани обяснения за летището, оборудването, терминалите, машините, служителите. Разгънете летищeто с пистата и пътническия терминал. Сглобете самолетите, наземните машини, фигурите на техниците. Ето, че сте готови за увлекателна игра на летище! От книгата, включена в ком..
29,00 лв.
Фют
Наличен
От книгата, включена в комплекта, ще се запознаете с различни строителни машини, материали и с работата на строителите, ще проследите построяването на едно училище – от първата копка до поставянето на керемидите на покрива. Сглобете строителните машини, подредете фигурките на строителите и се ..
29,00 лв.
Фют
Наличен
Комплект от книга плюс елементи за сглобяване на 6 електрически модела.Запознайте се с електричеството и неговата сила! Научете какво е електричен ток, как възниква и как достига до контактите. Ще разберете как действат електрическите вериги и какво е статично електричество, като направите опи..
29,00 лв.
Фют
Наличен
Какво представляват звуците? А ултразвуците? Защо гласът на всеки човек е уникален? Защо свистят фойерверките? Как работи високоговорителят? Увлекателно и достъпно книгата запознава с природата на звука, със звуковите явления и особеностите на човешкия слух, с основни музикални инструменти ..
27,00 лв.
Фют
Наличен
Какво представлява светлината? Защо небето е синьо? Защо очите на някои животни сякаш светят в тъмното? Как се получават зрителните илюзии? Увлекателно и достъпно книгата запознава с природата на светлината и основни светлинни явления, с особеностите на човешкото зрение и някои оптични уреди..
27,00 лв.
Фют
Наличен
Комплект от книга и елементи за сглобяване на 3 подвижни модела от издателство "Фют".Роботите не са обикновени машини. Те не просто ни помагат, а ни заместват там, където не можем да бъдем поради непреодолими трудности или опасности. Благодарение на роботите хирурзите могат да оперират пациент..
27,00 лв.
Фют
Наличен
"Човешкото тяло" e комплект от книга и 28 елемента за сглобяване на издателство "Фют". Получава се 96-сантиметров обемен модел на човешко тяло във вид на многослоен пъзел с подвижни елементи.Достъпно поднесена информация, подробни  схеми и илюстрации.Сглобяването на модела онагледява богатата..
27,00 лв.
Фют
Наличен
Комплект от книга плюс елементи за сглобяване на 8 експеримента и работещ модел на влак маглев!Запознайте се с удивителните магнити и тяхната сила! Узнайте как те се използват – за ориентиране сред природата, в устройствата, чрез които слушаме музика, или в апаратите, с които лекарите виждат чов..
29,00 лв.