Каталог
Кошница

Осветление

Лампа "Луна", акумулаторна, 3 режима на светене Лампа "Луна", акумулаторна, 3 режима на светене
Намаление
Наличен
Настолна светеща лампа "Луна" може да се впише в интериора на всеки дом! Представлява 3D светещ макет на Луната. Има 3 режима на цветна температура: топла, неутрална и студна. Пускането на светлината и избора на цвят става със сензорен бутон, който е почти незабележим. Стойката от бамбук дава ..
12,00 лв. 29,80 лв.
Настолна лампа от хималайска сол Настолна лампа от хималайска сол
Намаление
Наличен
Лампа от самороден кристал хималайска сол.Масивен къс ХИМАЛАЙСКА СОЛ, превърнат в настолна лампа. Теглото е около 6 кг и варира, защото е природно добит материал и всяко естествено парче сол е уникално по форма и тегло. Осветява се отвътре с помощта на ел. крушка - миньонка. Желателно е да си ..
39,50 лв. 79,00 лв.
Наличен
Фенер 2 в 1 - в сгънато състояние е малко фенерче, в разгънато се "превръща" в туристическа лампа.Компактно за съхранение, но изключително мощно фенерче. В сгънат вид светлината преминава през специална леща, като светлиния лъч е насочен. Като се разгъне, свети с мека, разсейваща се равномерно све..
7,00 лв.
Наличен
Пластмасово фенерче със силен диод, подходящо за дсеки дом.Много удобно, с ярка светлина, леко и непретенциозно. Работи с 3 броя АА батерии, които НЕ са включени към фенера...
2,50 лв.
Наличен
Лед фенерче с R20 батерия, много удобно, с ярка светлина, леко и непретенциозно. Работи с 1 брой  голяма R20 батерия, която не е включена в комплекта. Тази голяма батерия ще осигури много продължително време на работа, което се препоръчва при хора, които имат нужда от продължително изпо..
2,50 лв.
Наличен
Много удобно, леко и непретенциозно. Работи с 1 брой 1.5V АА батерия, която не е включена в комплекта.  Просто и надеждно решение за всеки ден и всеки дом!..
1,80 лв.
Наличен
Нощна лампа с 2 невероятни светлинни ефекта: "Подводен свят" и "Звездно небе". Ефектните светлини се проектират върху стените и тавана, като създават реалистично звездно нощно небе или подводен свят. Това става възможно благодарение на подвижните вложки, които се слагат върху проектора. А въ..
24,90 лв.
Наличен
Нощна лампа с 2 невероятни светлинни ефекта: "Подводен свят" и "Звездно небе". Ефектните светлини се проектират върху стените и тавана, като създават реалистично звездно нощно небе или подводен свят. Това става възможно благодарение на подвижните вложки, които се слагат върху проектора. А въртящото ..
24,90 лв.
Наличен
Нощна лампа с 2 невероятни светлинни ефекта: "Подводен свят" и "Звездно небе". Ефектните светлини се проектират върху стените и тавана, като създават реалистично звездно нощно небе или подводен свят. Това става възможно благодарение на подвижните вложки, които се слагат върху проектора. А въ..
24,90 лв.
ИнМаг
Наличен
Мини USB лампата е  чудесен аксесоар за лаптоп, който е много полезен и лесен за използване.Тази силиконова лампичка е чудесен избор за четене, осветление на клавиатурата на лаптоп и компютър. Съвместима с всички устройства, които имат стандартен USB порт: лаптоп, компютър, USB адаптор. Цвета е..
4,90 лв.
Наличен
Подвижната лампа позволява да имате осветление при строително -ремонтни дейности, като 10-метровия кабел осигурява удобство. Стандартното е, че при продукти крушката е предпазена от удар и изтърване, постредством защитата си . В дръжката на лампата е вграден ключ за включване - изключване. Има възмо..
14,90 лв.
LED нощна лампа КОТЕ с дистанционно LED нощна лампа КОТЕ с дистанционно
Намаление
ИнМаг
Наличен
  Детската лампа KOTE е невероятна и практична и същевременно чудесна идея да направите вечерното забавление или добрия сън още по-приятен. Подходящо за всички деца, които се страхуват от тъмното. Зарежда се с  кабел от USB-A към USB-C бялRGB лампата е изработена от издръжлив и ..
25,90 лв. 29,90 лв.
ИнМаг
Наличен
    Предлаганият челник е изключително полезен аксесоар с широко приложение. Може да се използва успешно както от любители на природата, така и от ловци. Също така е идеален за домашна употреба. Също така ще бъде много добро решение за велосипедисти, автомонтьори и за любит..
16,00 лв.
Наличен
Модерната настолна лампа е чудесна за домашна работа, четене на книги, както и като и помощна лампа към основното осветление!Лампата работим само на ток-220V. Продава се БЕЗ крушка! Лампата е оборудвана с гъвкава лента за глава, която осигурява голяма възможност за регулиране на ъгъла на падане на с..
19,90 лв.
Наличен
  LED лампа с вграден сензор за движение. Идеално подходящ за осветяване на коридор, баня, мазе, вътре в гардероба, стълби, рафтове.Безжична LED лампичка със сензор за движение. Работи с 3 бр батерии ААА. Лампата се монтира с двойно залепваща лента - което НЕ изисква пробиване в стените. Както ..
9,90 лв.
Наличен
Практичен фенер за дейности на открито , за палатката, къмпинга, колата или дома.Практичен и удобен, лесен за употеба, няма бутони. Ако искате да светнете лампата, просто хванете дръжките и повдигнете, тогава имате 360 градуса ярка LED светлина. За да я изключите, просто натиснете дръжките надолу и ..
8,00 лв.
Наличен
Разположените в ринг LED светлини позволяват равномерна дифузия на светлината, като по този начин се избягват контрастните разлики и видимите сенки.Изключително подходящa за инфлуенсъри, любители фотографи, селфи ентусиасти и всеки, който иска да подобри своите снимки и видео файлове.Комплектът за о..
42,90 лв.
Наличен
Настолната лампа с 4 LED  диода е идеална като източник на светлина пред компютъра, на нощното шкафче или където ви е нужно допълнително осветление.Лампата се захранва от 3 броя батерии, тип ААА, които не са включени в комплекта. Ако желаете можете да добавите подходящите батерии от падащото м..
3,90 лв.
Наличен
Мобилната LED лампа за четене е с удобна щипка. Идеална  е като източник на светлина за бюро, нощно шкафче, но също и в гаража или работилницата при извършване на прецизна ръчна работа.Лампата е източник на светлина, който гарантира нивото на осветеност, необходимо за ефективно четене и..
7,30 лв.
Наличен
Електронна везна и фенерче в един уред е полезен аксесоар за всеки дом, градина, риболовна чанта.Максималното тегло за измерване е 40 кг, а точноста на измерване - 10 гр.Везната има светещ дисплей, функция за автоматично изключване и функция тара. Дигиталната везна с фенерче има демонстрационни 2 бр..
13,90 лв.