Каталог
Кошница

За дома

Аериращ душ за чешма, зелен Аериращ душ за чешма, зелен
Най-продаван
ИнМаг
Наличен
Аериращ душ за чешма с вградена въртяща перка.Аериращ душ с перка за чешма. Подходящ за удължаване на чучура на обикновени батерии за кухня. Благодарение на вградената в устройството перка се постига икономия на вода и подобряване на миещите и свойства благодарение на обогатяването на водата с..
2,00 лв.
Наличен
Поставка за домакинска хартия. Бяла на цвят. Метален корпус. Удобен монтаж. Подходяща за стандартни ролки домакинска хартия...
5,90 лв.
Ринг за нарязване на блатове
Намаление
Наличен
Ринг за нарязване на блатове с диаметър от 24 см до 30 см.С помощта на този инструмент можем да нарежем изпечения блат на дискове от с около 1 см. дебелина. До 6 разреза едновременно. Върху опечения блат се поставя този ринг. Притяга се да заеме формата на печивото. С помощта на конец или тънъ..
7,90 лв. 11,80 лв.
Наличен
Силиконова ръкавица с гъба на дланта дясна.Ръкавицата е силиконова и има множество ресни. Много здрава! Служи за чистене на мръсни съдове. Само за дясната ръка!..
5,90 лв.
Точилка силиконова, 43 см Точилка силиконова, 43 см
Намаление
Наличен
Точилката е с дървени дръжки и силиконова ролка. Благодарение на силиконовия материал е много удобна за разточване, тестото не залепва и се разточва много фино. Лесна за почистване и миене!Обща дължина с дръжките: 43 см.Размер на силиконовата ролка: 25 х 5.3 х 5.3 см...
10,90 лв. 19,90 лв.
Автоматична сапунерка Автоматична сапунерка
Намаление
ИнМаг
Наличен
Диспенсър за течен сапун, дезинфектант, препарат за съдове. Получавате и подарък - 4 алкални батерии Toshiba!Диспенсърът е безконтактен и безопасен, предотвратява пренасянето на вируси и инфекции. Модерна, стилна и лесна за употреба!Може да се използва за течен сапун, течен дезинфектант, препарат ..
25,00 лв. 43,50 лв.
Очила за четене, диоптрични, безрамкови, антирефлексни, златисти елементи Очила за четене, диоптрични, безрамкови, антирефлексни, златисти елементи
Най-продаван
Наличен
Универсални диоптрични очила за четене. Дизайн без рамка.Готови очила, произведени с фиксиран диоптър за двете очи.Оптичната част е изработена от оптична пластмаса (поликарбонат).Очилата имат антирефлексно покритие на стъклата, което намалява отраженията. Подходящи за работа с електронни устройств..
4,80 лв.
Очила за четене, диоптрични, безрамкови, 2 зони на гледане Очила за четене, диоптрични, безрамкови, 2 зони на гледане
Най-продаван
Наличен
Универсални диоптрични очила за четене с 2 зони на гледане. Диоптричната зона е само в долната част. Горната част е без диоптър!Готови очила, произведени с фиксиран диоптър за двете очи.Дизайн без рамка.Оптичната част е изработена от оптична пластмаса (поликарбонат).Очилата имат антирефлексно покр..
4,00 лв.
Наличен
Изпомпвайте вода бързо и лесно с електрическата помпа за минерална вода и други течности. Улеснете максимално наливането на вода с напълно автоматизираната помпа за изпомпване на минералната вода от бутилката. Просто поставете чашата на съответното място и течността бързо ще се налее, без из..
14,80 лв.
Наличен
Елегантна сгъваема лупа, която може да бъде винаги с Вас! Не заема почти никакво място, така че, ежедневно може да бъда на снаряжение в чантата, раницата, колата. Както и във всеки дом. Лупата е с диаметър 60 мм, увеличението - 2.5 пъти. Размер в сгънато състояние: 8.5 х 6.6 х 1.3 см.Размер в разгън..
3,00 лв.
Наличен
Лупа с вградена в дръжката стойка и лед подсветка. Мощен инструмент, съчетаващ в себе си много качества: стойка с адаптивен контрол на положението на основната лупа;удобната дръжка се превръща в статив. има вградено лед осветление от 8 диода, разположени равномерно в окръжността, с 2 степени. ..
22,00 лв.
Наличен
Лупа със стойка и 2 щипки (т.нар. "трета ръка") за захващане на желания обект. Задължителна за всеки майстор, който обича да запоява и да работи с дребни детайли.Лупата е с диаметър 60 мм, има стабилна метална основа и две щипки. Оптичното увеличение е около 2 пъти. Не изкривява образа, което е ..
12,00 лв.
Лупа с работна станция 6 в 1 Лупа с работна станция 6 в 1
Намаление
Наличен
Работна станция за всеки техничар и домашен майстор, занимаващ се с ремонт на платки, моделиране, часовникарство, бижутерство и др. Комплектът е оборудван със специални скоби за малки предмети (т.нар. "трета ръка"), както и две лещи, които могат да се комбинират една с друга. Също така има и ..
29,90 лв. 44,90 лв.
Лупа с работна плоча и магнитни държачи Лупа с работна плоча и магнитни държачи
Намаление
Наличен
Работна станция за прецизна работа с лупа, фиксиращи щипки и магнити.Работната плоча е от много дебела и тежка ламарина, която е оксидирана. Отдолу има четири гумени крачета, които осигуряват добра стабилност.  Лупата може да се мести по повърхността на металната плоча, за да се избере оп..
49,00 лв. 59,00 лв.
Наличен
Лупата е 2 в 1, т.е. има и втора  малка лупа, вградена в дръжката.Голямата е с размер 75 мм и 3 пъти увеличение.Малката е с размер 22 мм и 45 пъти увеличение.Лед осветлението се осъществява от 3 диода, вградени на долната страна на дръжката. Там се намира и капачето за отделението с батерии.Луп..
10,00 лв.
Наличен
Лупата е с диаметър 50 мм. Увеличението е 2.5 пъти.  Здрав корпус от гумиран материал. Много удобна дръжка. Свеж двуцветен дизайн. Необходимост за всеки дом!..
6,00 лв.
Часовник спортен ярък дисплей различни цветове Часовник спортен ярък дисплей различни цветове
Най-продаван
Наличен
Спортен часовник с ярък дисплей. Иновативен дизайн. Унисекс. Имитира смарт часовник. Дисплеят се включва с натискане на копче отстрани. С регулируема силиконова каишка в различни цветове...
3,90 лв.
Наличен
Спортен часовник универсален 40 мм корпус.Спортен часовник с черна каишка, на която в близост до корпуса на часовника има цветен елемент в цвета на съответния модел. В няколко различни цветове. Часовникът е среден по размер. Корпусът му е с диаметър 40 мм. За жени, по-големи деца и мъже с по-м..
10,00 лв.
Лампа "Луна", акумулаторна, 3 режима на светене Лампа "Луна", акумулаторна, 3 режима на светене
Намаление
Наличен
Настолна светеща лампа "Луна" може да се впише в интериора на всеки дом! Представлява 3D светещ макет на Луната. Има 3 режима на цветна температура: топла, неутрална и студна. Пускането на светлината и избора на цвят става със сензорен бутон, който е почти незабележим. Стойката от бамбук дава ..
12,00 лв. 29,80 лв.
Настолна лампа от хималайска сол Настолна лампа от хималайска сол
Намаление
Наличен
Лампа от самороден кристал хималайска сол.Масивен къс ХИМАЛАЙСКА СОЛ, превърнат в настолна лампа. Теглото е около 6 кг и варира, защото е природно добит материал и всяко естествено парче сол е уникално по форма и тегло. Осветява се отвътре с помощта на ел. крушка - миньонка. Желателно е да си ..
39,50 лв. 79,00 лв.
Наличен
Спортен часовник 50 мм. корпус.Спортен часовник с черна каишка на която в близост до корпуса на часовника има цветен елемент в цвета на съответния модел. В няколко различни цветове. Часовникът е средно голям  по размер. Корпусът му е с диаметър 50 мм. За мъже и жени с по-голяма китка. Има..
12,00 лв.
Наличен
Спортен часовник универсален 40 мм корпус.Спортен часовник в един основен цвят и множество шарени елементи. Каишката е в стила на корпуса. В няколко различни цветове. Часовникът е среден по размер. Корпусът му е с диаметър 40 мм. За жени, по-големи деца и мъже с по-малка китка. Има функциите: ..
8,00 лв.
Наличен
Фенер 2 в 1 - в сгънато състояние е малко фенерче, в разгънато се "превръща" в туристическа лампа.Компактно за съхранение, но изключително мощно фенерче. В сгънат вид светлината преминава през специална леща, като светлиния лъч е насочен. Като се разгъне, свети с мека, разсейваща се равномерно све..
7,00 лв.
Наличен
Пластмасово фенерче със силен диод, подходящо за дсеки дом.Много удобно, с ярка светлина, леко и непретенциозно. Работи с 3 броя АА батерии, които НЕ са включени към фенера...
2,50 лв.
Наличен
Лупата-увеличителен екран е оптичен продукт с увеличение около 2 пъти. Помага при шиене на гоблени, бродиране, четене, технически дейности. Може да се закачи за врата и така ръцете остават свободни. Има и крачета за позициониране на маса. Осветлението (лед подсветката) ще помогне допълнителн..
20,00 лв.
Наличен
Лупата  представлява оптичен екран, има увеличение около 2 пъти и с нея може да се чете за кратко.Лупата-увеличителен екран е изработена от оптична пластмаса. Гъвкава и лека е, плоска като лист картон, може удобно да се разнася или да се закачи на врат с вързанка.Размер на изделието: 30.5 х..
9,90 лв.
Наличен
Лед фенерче с R20 батерия, много удобно, с ярка светлина, леко и непретенциозно. Работи с 1 брой  голяма R20 батерия, която не е включена в комплекта. Тази голяма батерия ще осигури много продължително време на работа, което се препоръчва при хора, които имат нужда от продължително изпо..
2,50 лв.
Наличен
Комплект от 2 лупи и една функционална дръжка. С лесно движение, едната лупа се "откача" от дръжката и се "закача" другата.По-голямата лупа е с диаметър 90 мм, 5х увеличение и фокусно разстояние от 122 мм. По-малката е по-мощна, с диаметър 50мм, 10х увеличение и 59 мм фокусно разстояние. Комплек..
24,00 лв.
Наличен
Помощна стъпенка за ходене по голяма нужда. Помага за заемането на правилна физиологична поза.С помощта на тази стъпенка, Вие ще превърнете стандартната си тоалетна в едно по-добро място за Вас. Научно е доказано, че правилната позиция за ходене по голяма нужда е клекнала поза. Тази наложена от ..
16,90 лв.
Наличен
Много удобно, леко и непретенциозно. Работи с 1 брой 1.5V АА батерия, която не е включена в комплекта.  Просто и надеждно решение за всеки ден и всеки дом!..
1,80 лв.
Комплект за преместване на мебели и тежки предмети Комплект за преместване на мебели и тежки предмети
Намаление Най-продаван
Наличен
Практичен и лесен за ползване уред за преместване на тежки предмети, мебели, уреди. Комплект от 5 части. С този практичен помощник ще можете със собствени сили да преместите непосилно тежки обекти.С помощта на този уред може да се преместват тежки и обемисти мебели и предмети у дома с тегло до 1..
14,90 лв. 35,00 лв.
Наличен
Спираловиден простор за дрехи който се закача с помощта на кука.Изключително иновативен продукт за Вашия дом. Много компактен вариант за сушене на големи неща като чаршафи, кърпи и др.Размерите на уреда са следните 45 см. диагонал на спиралата и 17 см височина със закачалката. Товароносимостта е&nbs..
7,80 лв.