Каталог
Кошница

Проза

Клевър Бук
Наличен
Образователна детска книжка на издателство "Клевър Бук".Малка книжка - джобен формат с твърди страници за най-малките ръчички. Приключенията на скокливото пиле продължават с нова история от поредицата "Лиле Пиле".  Лиле Пиле иска да измисли нечувана изненада за рождения ден на Мама Коко!..
6,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Образователна детска книжка на издателство "Клевър Бук".Малка книжка - джобен формат с твърди страници за най-малките ръчички. Приключенията на скокливото пиле продължават с нова история от поредицата "Лиле Пиле".  Случвало ли ви се е да искате да си останете вкъщи и цял ден да се изтяга..
6,90 лв.
Клевър Бук
Наличен
Образователна детска книжка на издателство "Клевър Бук".Малка книжка - джобен формат с твърди страници за най-малките ръчички. Приключенията на скокливото пиле продължават с нова история от поредицата "Лиле Пиле".  Весели игри, променливо настроение, ободряващ дъжд и чуруликаща компания ..
6,90 лв.
Колибри | Colibri
Наличен
Книигата първоначално ще привлече читателя с луксозните си корици, а внимателно подбраните приказки от цял свят са задължителни да се прочетат от всеки!Съставител: Жечка ГеоргиеваИмало едно време едно много четящо момиче, което обожавало приказките и се забавлявало с тях дълги години. И един ден..
24,00 лв.
Колибри | Colibri
Наличен
Невероятно красива и пълна с илюстрации книга на издателство "Колибри". Животът в Слънчев град си протича мирно и тихо, докато Мичо и Себастиан не откриват писмо в бутилка на пристанището. Дали то наистина е от ИБ – кмета на градчето, който е изчезнал още преди година? Съществува ли Мистериозн..
28,00 лв.
Колибри | Colibri
Наличен
В този сборник, наречен „Зайци на кино“, ИК „Колибри“ събра за пръв път на едно място предимно непознати на читателите стихотворения на Ран Босилек, които не са били публикувани от десетилетия, а някои от тях – близо век. За пръв път те излизат в периода 1922-1943 г. в детското вестниче „Вр..
16,00 лв.
Колибри | Colibri
Наличен
Асен Разцветников е сред емблематичните имена в българската детска литература. Стихотворенията му са жизнерадостни и шетовити, но и изпълнени с топлина и любов към природата. Автор е на многобройни книги за най-малките. Бавно слънцето залязва, топла нощ разтваря пазва и загръща пак света, ..
16,00 лв.
Фют
Наличен
Кратки приказни истории с красиви илюстрации, подходящи за деца над 3-4 години. 10 книжки в бляскаво, приказно ковчеже на издателство "Фют". Подходяща възраст: 3-5 годиниСтраници на всяка книга: 24 Размер на книгата: 11.5 x 11.5 см..
25,90 лв.
Фют
Наличен
Красива и богато илюстрована книга на издателство "Фют", която ще радва децата и техните най-близки хора!В тази книга са събрани 16 приказки, разказвани от мама и тате, баба и дядо на техните деца и внуци, които вървят по петите им и искат приказки – още и още, от сутрин до вечер. Както всички ..
17,90 лв.
Колибри | Colibri
Наличен
Това се случило едно лято. Съвсем близо до плажа, от който долитали смях и викове, стърчала сред пясъка стъклена телефонна кабина. А вътре в кабината стояло малкото Лили по банско костюмче. С едната си ръчичка то държало слушалката, а с другата – пластмасово харпунче; от време на време то се..
10,00 лв.
Колибри | Colibri
Наличен
"Меко казано" е детска проза от знаменития писател Валери Петров.– Ах, колко е радостно, ах, колко е радостно, когато доброто лика ти краси,когато вежлив си и тъй услужлив си,че всички в квартала ти викат „Мерси!“. Автор: Валери ПетровИлюст..
17,00 лв.
Колибри | Colibri
Наличен
"Копче за сън" е детска проза от знаменития писател Валери Петров.Тихо! Искате ли да надникнем в стаята, където е креватчето на малкия Оги? Добре. Ето ни вътре. Лампата е угасена и в тъмното се виждат само една картонена кутия от телевизор, пълна с играчки, и бялата възглавница, в която е потъ..
20,00 лв.
Колибри | Colibri
Наличен
"Меко казано" е детска проза от знаменития писател Валери Петров. – По стените белиний плетем дантелии тъчем гоблени,от сребро облени. *** – Но тъй като по наште фигуритова навярно не личи,то нека всички бъдат сигурни,че ние лунни сме лъчи! ..
17,00 лв.
Фют
Наличен
Книгата запознава най-малките с увлекателна детска приказка. Издателство "Фют" са изработили издание с твърди страниции и красиви илюстрации.Адаптация по популярна френска приказка с великолепни герои и оригинално оформление. Подходяща възраст: 2-6 годиниСтраници: 12Размер на книгата: ..
8,90 лв.
Фют
Наличен
Богато илюстрован разказ за деца от 3 до 6 години на издателство "Фют". Мечо го сърби гърбът. Толкова много го сърби, че дори не може да спи. Добре, че в гората има едно дърво, на което може да се почеше. Но тъкмо стига до него и то с трясък се строполява на земята. А сега къде ще поч..
4,90 лв.
Фют
Наличен
Богато илюстрован разказ за деца от 3 до 6 години на издателство "Фют".Когато вижда във вестника обява, без да губи време, белият мечок си поръчва пингвинче за домашен любимец. Ала когато пингвинчето пристига, не всичко се получава така, както е очаквал мечокът… Трогателна история за приятелств..
4,90 лв.
Фют
Наличен
Луксозна и красива книга на издателство "Фют" за деца от 3 до 6 години. Освен, че е богато илюстрована, очарова малките и с вградените 5 истински писма, които те могат да разгръщат . Мъничката Лиска и татко Лисан обичат да играят заедно и да правят най-различни забавни неща. Еди..
12,99 лв.
Фют
Наличен
Барбароните получават подарък – таблет, с който могат да правят много интересни неща. Всички искат да играят с него, скупчват се един върху друг, дърпат го, карат се, настава голяма бъркотия. За да въведе ред, Мама Барба определя правила. Но скоро всички започват да хитруват, за да се добера..
3,99 лв.
Фют
Наличен
Луксозна и богато илюстрирана книга на издателство "Фют" за деца над 3 години.Съдържа 4 забавни приказки със главни герои дракони, кит, октопод, слончета, горски животни.Драконче, което мечтае да бъде смело, слонче, което от все сърце иска да помага, но все нещо обърква, най-доброто мече в гората,..
14,90 лв.
Фют
Наличен
Луксозна и богато илюстрирана книга на издателство "Фют", голям формат и гланцирани страници.Имало едно време... С тези три вълшебни думи приказките повеждат читателите по пътища, по които вървят принцове, принцеси и дракони, минават през омагьосани гори, стигат неизбродни пущинаци и къщички н..
35,00 лв.
Фют
Наличен
Във вълшебните страници на тази книга е скътана необикновена гора, а в нея – чудно горско селце. Тук живеят джуджето Шишарко и магьосникът Мърморко, Розовата фея и Киселата вещица, катерички, лъвове, мецани и хипопотами, жирафи и мишлета... Всяка приказка ще ви разкаже за някого от тях, а нак..
9,90 лв.
Фют
Наличен
Тази книга предлага на децата незабравими часове с весели забавления. На страниците й те ще се запознаят с различни животни и заедно с тях ще преживеят приключенията, които им се случват, докато растат. „Градинско приключение“ е първа среща с книгите и четенето и е истинска съкровищница на ..
12,90 лв.
Фют
Наличен
Красива книга с дебели страници на издателство "Фют" с приказки за "Лека нощ!".– Хайде, Зайко, затвори очички и слушай – каза мама. – Ще ти прочета приказка за лека нощ. Имало едно време една голяма гора, в която живеели катерички, таралежчета, лисичета... Били мънички като тебe и също като те..
25,00 лв.
Фют
Наличен
Тази великолепно илюстрирана книга на издателство "Фют" ще стане една от най-обичаните в семейната библиотека!8 великолепно илюстрирани приказки на най-известните световни сладкодумци Шарл Перо, Андерсен, братя Грим…Нейните страници ще ви отведат в магическия свят на най-хубавите и най-обичани вълше..
25,00 лв.
Фют
Наличен
Тази великолепно илюстрирана книга на издателство "Фют" ще стане една от най-хубавите и най-обичани книги с вечни приказки!Съдържа приказките:ПинокиоПринцесите със скъсаните пантофкиМалката русалка Красавицата и звярътКнига за джунглатаЖабокът принцМалечко-ПалечкоСпящата красавицаПепеляшка СнежанкаК..
25,00 лв.
Фют
Наличен
Книга на издателство "Фют" под мотото: "30 букви! 30 истории! 30 забавни небивалици!"Невероятни истории, забъркани с главозамайващо въображение, с много смях и неудържимо веселие. През тях ще ви преведат буквите от азбуката и ще забавляват децата, които ги слушат, и възрастните, които им четат.П..
14,90 лв.
Фют
Наличен
В тази книга с прекрасни илюстрации са събрани 34 кратки приказки, които можете да споделите с вашите мъничета в края на деня.Оформлението на издателство "Фют" е с твърда корица с мек пълнеж.Автор: Сам ТаплинПодходяща възраст: 2-5 годиниСтраници: 72Размер на книгата: ..
15,90 лв.
Фют
Наличен
Леа и Тео са астронавти. Тео пилотира космическия кораб, а Леа снима и описва всичко важно. Скоро двамата щяха да поемат към една далечна планета. Тя обаче беше толкова мъничка, че астронавтите трябваше да бъдат смалени. Няколко дни преди да започне пътешествието, се разбра, че Леа и Тео ще..
12,90 лв.
Фют
Наличен
Зайчето Йози се сдърпва със сестричките си Мира и Марта, защото те искат да играят само на момичешки игри. Той разваля играта им и успява да ги ядоса така, че те отиват на разходка – колкото може по-далече от него. Но ето, че се задава буря и Йози започва да се тревожи за сестрите си… Защото..
3,99 лв.
Фют
Наличен
През топлите летни дни Зайко обича да се промъква до библиотеката. Скрит зад храстите, той слуша в захлас историите, които една мила госпожица чете на децата, насядали на полянката до входа. Но лятото свършва, става студено и часът за приказки се връща в библиотеката. Зайко не знае какво да ..
4,99 лв.
Фют
Наличен
Два забавни разказа от издателство "Фют" за стария Петсън и неговия котарак Финдъс.Финдъс измисля за Петсън нова игра Петсън и неговият котарак Финдъс преживяват в малкия си двор много приключения. Един ден неуморимият Финдъс измисля нова весела игра. Той е скрил разни неща, които Петсън трябва..
4,99 лв.
Фют
Наличен
Всеки ден на Крачетата е различен от останалите. Съвсем различен... Кое от тях може по-добре да рита топка – Лявото или Дясното? А дали Крачетата ще открият Мама, ако изтичат до магазина за цветя? Кое Краче ще помогне на Баба да направи палачинки? Двете Крачета ще спасят ли Дядо? И дали Крач..
12,90 лв.