Каталог
Кошница

Die-cast модели автомобили мащаб 1:43

BBurago
Наличен
Металната количка Volkswagen Polo V GTI / Фолксваген, 2009, е умален колекционерски модел в мащаб 1:43. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: няма.Моделът е изработен от метал,..
11,90 лв.
BBurago
Наличен
Металната количка Volkswagen T6.1 Bus / Фолксваген, 2015, е умален колекционерски модел в мащаб 1:43. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: няма.Моделът е изработен от метал, п..
11,90 лв.
BBurago
Наличен
Металната количка Volkswagen T-Roc / Фолксваген, 2021, е умален колекционерски модел в мащаб 1:43. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: няма.Моделът е изработен от метал, плас..
11,90 лв.
BBurago
Наличен
Металната количка Ford Focus MKII ST / Форд, 2005, е умален колекционерски модел в мащаб 1:43. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: няма.Моделът е изработен от метал, пластмас..
11,90 лв.
BBurago
Наличен
Металната количка Renault Clio / Рено, 2013, е умален колекционерски модел в мащаб 1:43. Изглежда изключително реалистично! Умалено копие, което пресъздава в детайли дизайнът на оригиналите и впечатлява с достоверност и прецизност. Отварящи се части: няма.Моделът е изработен от метал, пластмаса и гу..
11,90 лв.