Каталог
Кошница

Пъзели

Наличен
Качествен пъзел - тетрис с разноцветни дървени елементи. Възможност за детето да се откъсне от дигиталните капани на смартфона, таблета и лаптопа! Пъзелът-тетрис е чудесен начин за развиване на сръчност, упражняване на координация око-ръка и упражняване на логическото мислене.  Подреждането на..
12,90 лв.
Арт пъзел с нестандартна форма - различни модели Арт пъзел с нестандартна форма - различни модели
Намаление
Наличен
Нестандартни арт пъзели с форма на 4 животни: Лъв, Делфин, Еднорог или Динозавър. Асиметричната им форма ги прави супер интересни и привлекателни.Предлагаме Ви новост от света на пъзелите: арт пъзели с нестандартна форма и визуална наслада, на принципа на  картинки в картина. Известно е, ..
29,90 лв. 39,90 лв.
Лесен дървен пъзел 9 части (с дублирана картинка на основата) Лесен дървен пъзел 9 части (с дублирана картинка на основата)
Най-продаван
Наличен
Многоцветни пъзели от дърво за най-малките малчугани. Многообразие от различни видове - животни и превозни средства. На основата има изобразена същата картинка, която трябва да се подреди, което го прави лесен и може да бъде начално ниво за влизане в света на пъзелите!Пъзелите са специално конструир..
3,00 лв.
Лесен дървен пъзел, 4 - 5 части, различни видове Лесен дървен пъзел, 4 - 5 части, различни видове
Най-продаван
Наличен
Многоцветни пъзели от дърво за най-малките малчугани. Многообразие от  различни видове - животни, плодове, зеленчуци и превозни средства.Пъзелите са специално конструирани за малки деца. Направени са от дърво. С малък брой елементи. Лесни и забавни! Чрез забавна игра малките палавници откриват ..
3,00 лв.
Дървен пъзел 30 части - различни модели Дървен пъзел 30 части - различни модели
Най-продаван
Наличен
Многоцветни пъзели от дърво за малките малчугани. Многообразие от  различни вида - герои от приказки, животни, превозни средства и др.Пъзелите са специално конструирани за малки деца. Направени са от дърво.  Лесни и забавни! Чрез забавна игра малките палавници откриват логиката в нещата.....
3,70 лв.
Дървен пъзел 60 части с дублирана картинка на основата, различни видове Дървен пъзел 60 части с дублирана картинка на основата, различни видове
Най-продаван
Наличен
Многоцветни пъзели от дърво за малките малчугани. Многообразие от 47 различни вида - герои от приказки, животни, превозни средства и др.Пъзелите са специално конструирани за малки деца. Направени са от дърво. С 60 броя елементи. Лесни и забавни! Чрез забавна игра малките палавници откриват логиката ..
5,00 лв.
Бебешки дървен пъзел 15 части Бебешки дървен пъзел 15 части
Най-продаван
Наличен
Многоцветни пъзели от дърво за най-малките малчугани. Многообразие от  различни видове - животни и превозни средства.Пъзелите са специално конструирани за малки деца. Направени са от дърво. С малък брой елементи (15 броя). Лесни и забавни! Чрез забавна игра малките палавници откриват логиката в..
2,50 лв.
Пъзел 60 части в метална кутия Пъзел 60 части в метална кутия
Най-продаван
Наличен
Пъзел от 60 части в изящна метална кутия.Всеки пъзел се състои от 60 части, съхранявани в красива метална кутия. Ярки и завладяващи цветове. 60-те части са с номерирани гръбчета.Материалът на пъзела е пресован картон с дебелина 3 мм.Размер на пъзела: 22.6 х 13.8 см.Размер на кутията: 12.5 х 8 х 4 см..
6,00 лв.
Пъзел в кутия-куб 24 части, 24 вида Пъзел в кутия-куб 24 части, 24 вида
Най-продаван
Наличен
На обратната страна всяка част е номерирана, за по-голяма сигурност, ако детето изпита някакво затруднение. А и начин за научаване на числата до 24. На задната част има и втора картинка с динозаври кутия - куб. Многообразие от интересни видове животни и превозни средства.Пъзел от 24 части в красива ..
3,00 лв.
3D дървен пъзел, архитектурни забележителности, сгради по света 3D дървен пъзел, архитектурни забележителности, сгради по света
Намаление
ИнМаг
Наличен
Триизмерен дървен пъзел на принципа "Направи си сам" архитектурни забележителности по света. Забавление за деца и родители, сглобява се без да е нужно лепило или инструменти.3D дървен пъзел е опакован компактно в размер почти А4. Представлява  2 листа дървен шперплат, качествено оцветен и&n..
6,90 лв. 10,90 лв.
Наличен
Всеки пъзел се състои от 100 части, съхранявани в красива метална кутия. Ярки и завладяващи цветове. 100-те части са с номерирани гръбчета.Материалът на пъзела е пресован картон с дебелина 3 мм.Размер на пъзела: 28.5 х 22.5 см.Размер на кутията: 14 х 9.5 х 4 см.Подходящ за деца над 3 години!..
8,80 лв.
Бебешки дървен пъзел, 5 - 7 части Бебешки дървен пъзел, 5 - 7 части
Най-продаван
Наличен
Многоцветни пъзели от дърво за най-малките малчугани. Желаният от вас модел изберете от картинките до/ под основната снимка!Пъзелите са специално конструирани за малки деца. Направени са от дърво. С малък брой елементи. Лесни и забавни! Чрез забавна игра малките палавници откриват логиката в нещ..
2,50 лв.
Наличен
Пъзелите се предлагат по избор между 7 модела:1. Морски свят2. Зоопарк3. Динозаври4. Във фермата5. Парти в зоопарка6. Корабът на Ной7. Пирати.Всеки пъзел се състои от 120 части, съхранявани в красива метална кутия. Ярки и завладяващи цветове. 120-те части са с номерирани гръбчета. Материалът на ..
9,90 лв.
Образователна игра + пъзел "Животните в България", "Детски свят", (56)
Намаление
Детски свят
Наличен
Играта е разработена за 50 вида животни, разпространени в нашата страна. За всяко животно има карта със снимка и данни, написани на достъпен за децата език.Освен това към комплекта е включен и пъзел от 60 части. Той изобразява животните в България. Пъзелът е с размери 32 x 32 cm.С играта от изда..
13,90 лв. 14,50 лв.
Образователна игра + пъзел "Моята България", "Детски свят", (57)
Намаление
Детски свят
Наличен
"Моята България: е състезателна игра с енциклопедични данни. Тя е окомплектована с пъзел, представляващ географската карта на България. Играта е част от новата поредица игри на издателство "Детски свят" - две в едно: образователна игра и занимателен пъзел с 60 елемента."Моята България" е образ..
13,90 лв. 14,50 лв.
Детски свят
Наличен
Образователна приложна игра Кубчета с цифри е незаменимо помагало за родители и възпитатели на кандидат първокласници от три до седем години.Подходящ подарък за всички деца над 3 години!Образователният комплект от 12 кубчета, с илюстрирани цифри, знаци и картинки може да бъде незаменим за вас, р..
10,50 лв.
Детски свят
Наличен
С илюстрираните кубчета, подобно на пъзел, се подреждат 6 различни картинки на домашни животни. Комплектът развива въображението, наблюдателността и съобразителността при децата.Образователна приложна игра Кубчета "Домашни животни" е незаменимо помагало за родители и възпитатели на деца над 3 ..
10,50 лв.
Детски свят
Наличен
С илюстрираните кубчета, подобно на пъзел, се подреждат 6 различни картинки на горски животни. Комплектът развива въображението, наблюдателността и съобразителността при децата.Образователна приложна игра Кубчета Горски животни е незаменимо помагало за родители и възпитатели на деца над 3 годи..
10,50 лв.
Детски свят
Наличен
С илюстрираните кубчета, подобно на пъзел, се подреждат 6 различни картинки на африкански животни. Комплектът развива въображението, наблюдателността и съобразителността при децата.Образователна приложна игра Кубчета Африкански животни е незаменимо помагало за родители и възпитатели на деца на..
10,50 лв.
Кубчета "Шест приказки", 12 броя, "Детки свят", (  )
Най-продаван
Детски свят
Наличен
С илюстрираните кубчета, подобно на пъзел, се подреждат 6 различни картинки, изобразяващи популярни детски приказки. Сред тях са: "Лисицата и щъркелът", "Косе Босе и Кума Лиса", "Палечка", "Малката русалка", "Болен здрав носи" и "Маша и мечокът". Комплектът развива въображението, наблюдателн..
10,50 лв.
Детски свят
Наличен
С илюстрираните кубчета, подобно на пъзел, се подреждат 6 различни картинки от класическата детска приказка "Котаракът в чизми". Комплектът развива въображението, наблюдателността и съобразителността при децата.Образователна приложна игра Кубчета Котаракът в чизми е незаменимо помагало за..
10,50 лв.
Детски свят
Наличен
С илюстрираните кубчета, подобно на пъзел, се подреждат 6 различни картинки от класическата детска приказка "Пепеляшка". Комплектът развива въображението, наблюдателността и съобразителността при децата.Образователна приложна игра Кубчета Пепеляшка е незаменимо помагало за родители и възп..
10,50 лв.
Детски свят
Наличен
С илюстрираните кубчета, подобно на пъзел, се подреждат 6 различни картинки от класическата детска приказка "Пинокио". Комплектът развива въображението, наблюдателността и съобразителността при децата.Образователна приложна игра Кубчета "Пинокио" е незаменимо помагало за родители и възпит..
10,50 лв.
Детски свят
Наличен
С илюстрираните кубчета, подобно на пъзел, се подреждат 6 различни картинки от класическата детска приказка "Снежанка и седемте джуджета". Комплектът развива въображението, наблюдателността и съобразителността при децата.Образователна приложна игра Кубчета "Снежанка и седемте джуджета" е ..
10,50 лв.
Детски свят
Наличен
12 броя разноцветни пластмасови кубчета с картинки на животни и надписи на български език. Комплектът развива въображението, наблюдателността и съобразителността при децата.С тези разноцветни кубчета децата могат да строят кули и същевременно да се запознаят с различни животни от целия свят! П..
14,90 лв.
Детски свят
Наличен
9 броя разноцветни пластмасови кубчета с картинки на животни и надписи на български език. Комплектът развива въображението, наблюдателността и съобразителността при децата.С тези разноцветни кубчета децата могат да строят кули и същевременно да се запознаят с различни животни от целия свят! По..
10,60 лв.
Детски свят
Наличен
Пъзелите с животни са предназначени за игра и занимание. Децата се запознават с животните, развиват въображението си, като едновременно с това се тренират на съобразителност и наблюдателност.Детски пъзел с Африкански животни е предназначен за най-малките любители на занимателни игри у дома и в..
9,90 лв.
Детски свят
Наличен
Пъзелите с животни са предназначени за игра и занимание. Децата се запознават с животните, развиват въображението си, като едновременно с това се тренират на съобразителност и наблюдателност.Детски пъзел с Домашни животни е предназначен за най-малките любители на занимателни игри у дома и в де..
9,90 лв.
Детски свят
Наличен
Пъзелите с животни са предназначени за игра и занимание. Децата се запознават с животните, развиват въображението си, като едновременно с това се тренират на съобразителност и наблюдателност.Детски пъзел с Динозаври е предназначен за най-малките любители на занимателни игри у дома и в детските..
9,90 лв.
Детски свят
Наличен
Пъзелите с приказка успешно съчетават две занимания: нареждане на пъзел с 40 елемента и четене на приказка. Децата се запознават с приказката, благодарение на брошурата, която се намира в кутията, развиват въображението си, като едновременно с това се тренират на съобразителност и наблюдателност.Дет..
9,90 лв.
Детски свят
Наличен
Пъзелите с приказка успешно съчетават две занимания: нареждане на пъзел с 40 елемента и четене на приказка. Децата се запознават с приказката, благодарение на брошурата, която се намира в кутията, развиват въображението си, като едновременно с това се тренират на съобразителност и наблюдател..
9,90 лв.
Детски свят
Наличен
Пъзелите с приказка успешно съчетават две занимания: нареждане на пъзел с 40 елемента и четене на приказка. Децата се запознават с приказката, благодарение на брошурата, която се намира в кутията, развиват въображението си, като едновременно с това се тренират на съобразителност и наблюдател..
9,90 лв.