Каталог
Кошница

Оптични продукти

Очила за четене, диоптрични, безрамкови, антирефлексни, златисти елементи Очила за четене, диоптрични, безрамкови, антирефлексни, златисти елементи
Най-продаван
Наличен
Универсални диоптрични очила за четене. Дизайн без рамка.Готови очила, произведени с фиксиран диоптър за двете очи.Оптичната част е изработена от оптична пластмаса (поликарбонат).Очилата имат антирефлексно покритие на стъклата, което намалява отраженията. Подходящи за работа с електронни устройств..
4,80 лв.
Очила за четене, диоптрични, безрамкови, 2 зони на гледане Очила за четене, диоптрични, безрамкови, 2 зони на гледане
Най-продаван
Наличен
Универсални диоптрични очила за четене с 2 зони на гледане. Диоптричната зона е само в долната част. Горната част е без диоптър!Готови очила, произведени с фиксиран диоптър за двете очи.Дизайн без рамка.Оптичната част е изработена от оптична пластмаса (поликарбонат).Очилата имат антирефлексно покр..
4,00 лв.
Наличен
Елегантна сгъваема лупа, която може да бъде винаги с Вас! Не заема почти никакво място, така че, ежедневно може да бъда на снаряжение в чантата, раницата, колата. Както и във всеки дом. Лупата е с диаметър 60 мм, увеличението - 2.5 пъти. Размер в сгънато състояние: 8.5 х 6.6 х 1.3 см.Размер в разгън..
3,00 лв.
Наличен
Лупа с вградена в дръжката стойка и лед подсветка. Мощен инструмент, съчетаващ в себе си много качества: стойка с адаптивен контрол на положението на основната лупа;удобната дръжка се превръща в статив. има вградено лед осветление от 8 диода, разположени равномерно в окръжността, с 2 степени. ..
22,00 лв.
Наличен
Лупа със стойка и 2 щипки (т.нар. "трета ръка") за захващане на желания обект. Задължителна за всеки майстор, който обича да запоява и да работи с дребни детайли.Лупата е с диаметър 60 мм, има стабилна метална основа и две щипки. Оптичното увеличение е около 2 пъти. Не изкривява образа, което е ..
12,00 лв.
Лупа с работна станция 6 в 1 Лупа с работна станция 6 в 1
Намаление
Наличен
Работна станция за всеки техничар и домашен майстор, занимаващ се с ремонт на платки, моделиране, часовникарство, бижутерство и др. Комплектът е оборудван със специални скоби за малки предмети (т.нар. "трета ръка"), както и две лещи, които могат да се комбинират една с друга. Също така има и ..
29,90 лв. 44,90 лв.
Лупа с работна плоча и магнитни държачи Лупа с работна плоча и магнитни държачи
Намаление
Наличен
Работна станция за прецизна работа с лупа, фиксиращи щипки и магнити.Работната плоча е от много дебела и тежка ламарина, която е оксидирана. Отдолу има четири гумени крачета, които осигуряват добра стабилност.  Лупата може да се мести по повърхността на металната плоча, за да се избере оп..
49,00 лв. 59,00 лв.
Наличен
Лупата е 2 в 1, т.е. има и втора  малка лупа, вградена в дръжката.Голямата е с размер 75 мм и 3 пъти увеличение.Малката е с размер 22 мм и 45 пъти увеличение.Лед осветлението се осъществява от 3 диода, вградени на долната страна на дръжката. Там се намира и капачето за отделението с батерии.Луп..
10,00 лв.
Наличен
Лупата е с диаметър 50 мм. Увеличението е 2.5 пъти.  Здрав корпус от гумиран материал. Много удобна дръжка. Свеж двуцветен дизайн. Необходимост за всеки дом!..
6,00 лв.
Наличен
Лупата-увеличителен екран е оптичен продукт с увеличение около 2 пъти. Помага при шиене на гоблени, бродиране, четене, технически дейности. Може да се закачи за врата и така ръцете остават свободни. Има и крачета за позициониране на маса. Осветлението (лед подсветката) ще помогне допълнителн..
20,00 лв.
Наличен
Лупата  представлява оптичен екран, има увеличение около 2 пъти и с нея може да се чете за кратко.Лупата-увеличителен екран е изработена от оптична пластмаса. Гъвкава и лека е, плоска като лист картон, може удобно да се разнася или да се закачи на врат с вързанка.Размер на изделието: 30.5 х..
9,90 лв.
Наличен
Комплект от 2 лупи и една функционална дръжка. С лесно движение, едната лупа се "откача" от дръжката и се "закача" другата.По-голямата лупа е с диаметър 90 мм, 5х увеличение и фокусно разстояние от 122 мм. По-малката е по-мощна, с диаметър 50мм, 10х увеличение и 59 мм фокусно разстояние. Комплек..
24,00 лв.
Наличен
Класическа лупа с дръжка, диаметър 65 мм. Идеална за ежедневна употреба: разглеждане на бижута, марки, монети, технически компоненти. Благодарение на голямата площ, изображението е ясно и лесно за четене.Характеристики:лупата е с диаметър 65 мм. увеличението е 2.5 пъти.  здрав корпус от гум..
7,00 лв.
Наличен
Класическа лупа с дръжка, диаметър 75 мм. Идеална за ежедневна употреба: разглеждане на бижута, марки, монети, технически компоненти. Благодарение на голямата площ, изображението е ясно и лесно за четене.Характеристики:лупата е с диаметър 75 мм. увеличението е 2.5 пъти.  здрав корпус от гум..
8,00 лв.
Наличен
Класическа лупа с дръжка, диаметър 100 мм. Идеална за ежедневна употреба: разглеждане на бижута, марки, монети, технически компоненти. Благодарение на голямата площ, изображението е ясно и лесно за четене.Характеристики:лупата е с диаметър 100 мм. увеличението е 2.5 пъти.  здрав корпус от г..
10,00 лв.
Кутия за очила, различни цветове Кутия за очила, различни цветове
Най-продаван
Наличен
Кутия за очила по избор между 7 пастелни цвята.Размер: 16.5 х 6.5 х 4 см.Материал: пластмаса и текстилно покритие.От падащото меню можете да си изберете цвят от следните налични:сивзеленлилавсин..
2,50 лв.
Очила за четене, метална рамка, черен цвят Очила за четене, метална рамка, черен цвят
Най-продаван
Наличен
Универсални диоптрични очила за четене. С метална рамка, черна на цвят. Готови очила, произведени с фиксиран диоптър за двете очи.Със силиконови наносници.Оптичната част е изработена от оптична пластмаса (поликарбонат).Междуфокусно разстояние: 62-64 мм (PD 62-64 mm).От падащото меню можете да избе..
4,00 лв.
Очила за четене, пластмасова рамка, черен цвят Очила за четене, пластмасова рамка, черен цвят
Най-продаван
Наличен
Универсални диоптрични очила за четене. С пластмасова рамка, черна на цвят. Готови очила, произведени с фиксиран диоптър за двете очи.В края на двете дръжки има по една оранжева гумичка, която е подвижна и при махането ѝ се откриват два отвора, които могат да се използват за закачане на връзка за оч..
4,00 лв.
Очила за четене, гумирано покритие, черен цвят Очила за четене, гумирано покритие, черен цвят
Намаление
Наличен
Универсални диоптрични очила за четене. С пластмасова рамка, фино гумирано покритие, черен цвят. Готови очила, произведени с фиксиран диоптър за двете очи.Финалното гумирано покритие е много приятно на допир и има противоплъзгащ ефект.Освен това, дръжките са гъвкави и при огъване не се чупят.Оптична..
6,00 лв. 8,00 лв.
Очила за четене, диоптрични, антирефлексни, пластмасова рамка, черен цвят Очила за четене, диоптрични, антирефлексни, пластмасова рамка, черен цвят
Намаление
Наличен
Универсални диоптрични очила за четене. С пластмасова рамка с лаково покритие, черен цвят. Готови очила, произведени с фиксиран диоптър за двете очи. С антирефлексно покритие, което ретушира отблясъците.Дръжките са гъвкави и при огъване не се чупят.Оптичната част е изработена от оптична пластмаса ..
6,00 лв. 8,00 лв.
ИнМаг
Наличен
С този цифров микроскоп с внушително увеличение от 1000 пъти може да се гледат неща, които не се виждат с просто око: насекоми, растения, тъкани, технически изделия и др. Идеален за учители, ученици, студенти, техници, малки и големи изследователи. Микроскопът може да се използва в много области, на..
32,90 лв.
Наличен
   Очила за четене със  сменяеми лещи 1.5x 2.5x 3.5x Лупите са идеалното устройство за ежедневна употреба. Могат да се използват от бижутери, нумизмати, майстори на електроника, часовникари и др.   Висококачествена оптика. Лупите са изработени от висококачествени оптични мат..
20,00 лв.
Наличен
Бижутерската лупа с джобен размер с 25x и 50x увеличение е идеална за ежедневна употреба. Може да се използва от бижутери, нумизмати, техници по електроника и др.Идеална е за разглеждане на бижута, марки, монети или за ежедневна употреба. Благодарение на голямата лупа и вградения светодиод, изображе..
10,00 лв.
Наличен
Джобната лупа с 3x или 6x увеличение е идеална за ежедневна употреба. Лупата е с 2 зони на гледане: голяма - с 3 пъти увеличение и малка - с 6 пъти увеличение.Може да се използва от бижутери, нумизмати, техници по електроника и дрИдеална е за разглеждане на бижута, марки, монети или за ежедневно чет..
7,00 лв.
Наличен
Лупата с дръжка с 3x увеличение и LED осветление е идеална за ежедневна употреба. Може да се използва от бижутери, нумизмати, техници по електроника и др.Благодарение на голямата площ и вградените светодиоди , изображението е ясно и лесно за четене.Лупата работи с 3 бр. батерии ААА, които не са вклю..
7,90 лв.
Наличен
Класическа лупа с дръжка, диаметър 100 мм, идеална за ежедневна употреба: разглеждане на бижута, марки, монети, технически компоненти. Благодарение на голямата площ, изображението е ясно и лесно за четене.Характеристики:високо качество на изработкакорпус от лек и издръжлив металдръжка от пластма..
4,90 лв.
Наличен
Класическа лупа с дръжка, диаметър 100 мм. идеална за ежедневна употреба: разглеждане на бижута, марки, монети, технически компоненти. Благодарение на голямата площ, изображението е ясно и лесно за четене.Характеристики:изработена е от лека и издръжлива пластмасадиаметър на увеличителната площ: 100 ..
3,00 лв.
Наличен
Класическа лупа с дръжка, диаметър 60 мм, идеална за ежедневна употреба: разглеждане на бижута, марки, монети, технически компоненти. Благодарение на голямата площ, изображението е ясно и лесно за четене.Характеристики:високо качество на изработкакорпус от лек и издръжлив металдръжка от пластмас..
3,60 лв.
Наличен
Класическа лупа с махагонова дръжка, диаметър 60 мм, 10х увеличение. Подходяща за ежедневна употреба: разглеждане на бижута, марки, монети, технически компоненти. Благодарение на голямата площ, изображението е ясно и лесно за четене. Дръжката на лупата се развива, така можете да я пренасяте и дж..
10,90 лв.
Наличен
Класическа лупа с дръжка, диаметър 75 мм, идеална за ежедневна употреба: разглеждане на бижута, марки, монети, технически компоненти. Благодарение на голямата площ, изображението е ясно и лесно за четене.Характеристики:високо качество на изработкакорпус от лек и издръжлив металдръжка от пластмас..
4,00 лв.
Наличен
Класическа лупа с дръжка, диаметър 75 мм. идеална за ежедневна употреба: разглеждане на бижута, марки, монети, технически компоненти. Благодарение на голямата площ, изображението е ясно и лесно за четене.Характеристики:изработена е от лека и издръжлива пластмасадиаметър на увеличителната площ: 7..
2,50 лв.
Наличен
Класическа лупа с дръжка, диаметър 90 мм, идеална за ежедневна употреба: разглеждане на бижута, марки, монети, технически компоненти. Благодарение на голямата площ, изображението е ясно и лесно за четене.Характеристики:високо качество на изработкакорпус от лек и издръжлив металдръжка от пластмас..
4,50 лв.